Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
13:22:33
| Nuoroda
Sveiki, būsimi filologai! Žiūriu visų čia susirinkusiųjų balas sukasi apie 90-100, tai man net graudu žiūrint Kaip suprantu, nelabai įmanoma įstoti į švedų kalba su egzaminais, kur intervalas nuo 50 iki 60, yap? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
13:33:49
| Nuoroda
Guvilė rašė:
RugstYne rašė:
Sveiki, būsimi filologai! Žiūriu visų čia susirinkusiųjų balas sukasi apie 90-100, tai man net graudu žiūrint Kaip suprantu, nelabai įmanoma įstoti į švedų kalba su egzaminais, kur intervalas nuo 50 iki 60, yap? Kad gal nelabai. Nors siūlyčiau nepasitikėti susirinkusiųjų balais, nes vis tiek negi mes vieni stojam. Daugiau yra stojančių ir tikrai ne visų 100tukai yra. Be to, pagal delfį tai skandinavų filologija išvis kosmosas, nieks čia nestoja DD Taip kad šansų visada yra.
P.S. Aš rašiau švedų pirmoj, nes ji universalesnė kalba, ir lengvesnė Taip, vilties visada reikia turėti o dar planuoju taip pabandyt stot (afdrūk pasiseks!), nes kit1met 6iaip ar taip m1stau egzaminus perlaikyti. Tad manau, kad nieko labai neprarasčiau Kažin, kokia kalba šiemet abiturientų tarpe yra paklausesnė-švedų ar norvegų.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
13:40:28
| Nuoroda
Sveiki Kažin labai aukštų balų reikia prancūzų filologijai? 17,08 užtektų, kaip manot? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
13:54:59
| Nuoroda
saeure rašė:
Guvilė rašė:
RugstYne rašė:
Sveiki, būsimi filologai! Žiūriu visų čia susirinkusiųjų balas sukasi apie 90-100, tai man net graudu žiūrint Kaip suprantu, nelabai įmanoma įstoti į švedų kalba su egzaminais, kur intervalas nuo 50 iki 60, yap? Kad gal nelabai. Nors siūlyčiau nepasitikėti susirinkusiųjų balais, nes vis tiek negi mes vieni stojam. Daugiau yra stojančių ir tikrai ne visų 100tukai yra. Be to, pagal delfį tai skandinavų filologija išvis kosmosas, nieks čia nestoja DD Taip kad šansų visada yra.
P.S. Aš rašiau švedų pirmoj, nes ji universalesnė kalba, ir lengvesnė Mm regis švedų po biški daugėja Nu velnias nu... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
15:07:51
| Nuoroda
Sveiki Yra šansų įstoti, kažin, į VU lietuvių filologiją su 17 su trupučiu balo? Ypač dar jei rašyčiau antru prioritetu. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-26
17:43:32
| Nuoroda
Ko gero, su 18,56 KB skandinavistikai galiu ašarą nubraukus pamojuot.. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-26
23:29:58
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
RugstYne rašė:
Ko gero, su 18,56 KB skandinavistikai galiu ašarą nubraukus pamojuot.. Nenoriu daužyt vilčių, bet taip Ai, tos viltys vis tiek labai trapaus stiklo buvo Dabar bent jau žinosiu, kad nebūt marsiete, grįžt visiškai Žemėn ir stot pagal balus |