Vartotojo GintarasK pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-24 18:02:50 | Nuoroda

Sveiki

Likus porai dienų iki rezultatų paskelbimo pasidarė neramu Žodžiu taip... Pildant lama bpo stojančiojo prašymą yra tokia skiltis "Papildoma informacija". Ten pažymėjau, jog esu dalyvavęs šalies olimpiadoje (jei tiksliai kaip ten rašo tai: "Dalyvavau šalies olimpiadoje (matematikos, istorijos, geografijos, lietuvių kalbos, užsienio kalbos"). Ir iš tikrųjų, šiais metais dalyvavau respublikinėje istorijos olimpiadoje, bet prizinės vietos neužėmiau. Pasirodo ta papildoma informacija yra reikalinga konkurse stojant į aukštasias mokyklas. Taigi kai pakvies mane koks nors universitetas, man reiks pateikti įrodančius dokumentus, jog aš toje šalies olimpiadoje dalyvavau. Na aš turiu padėkos raštus iš mokyklos ir iš rajono savivaldybės. Esmė tame, kad jei šitie dokumentai netiktų, man anuliuotu stojimo rezultatus. Taigi noriu paklausti, ar gerai suptatau tą dalyvavimą šalies olimpiadoje?

Žinutė parašyta: 2011-07-24 18:26:05 | Nuoroda
Ighnaz rašė:
GintarasK rašė:

Sveiki

Likus porai dienų iki rezultatų paskelbimo pasidarė neramu Žodžiu taip... Pildant lama bpo stojančiojo prašymą yra tokia skiltis "Papildoma informacija". Ten pažymėjau, jog esu dalyvavęs šalies olimpiadoje (jei tiksliai kaip ten rašo tai: "Dalyvavau šalies olimpiadoje (matematikos, istorijos, geografijos, lietuvių kalbos, užsienio kalbos"). Ir iš tikrųjų, šiais metais dalyvavau respublikinėje istorijos olimpiadoje, bet prizinės vietos neužėmiau. Pasirodo ta papildoma informacija yra reikalinga konkurse stojant į aukštasias mokyklas. Taigi kai pakvies mane koks nors universitetas, man reiks pateikti įrodančius dokumentus, jog aš toje šalies olimpiadoje dalyvavau. Na aš turiu padėkos raštus iš mokyklos ir iš rajono savivaldybės. Esmė tame, kad jei šitie dokumentai netiktų, man anuliuotu stojimo rezultatus. Taigi noriu paklausti, ar gerai suptatau tą dalyvavimą šalies olimpiadoje?

Nu as irgi seipsau pazymejau, bet tai jokiu balu neprideda tai as net nesivesiu jokiu diplomu, nemanau, kad jie ka anuliuotu del to.

Na taip, papildomų balų nesuteikia šitas, bet sudarant geriausiųjų eilę į nemokamą vietą universitete gali turėti įtakos. Gal ir perdedu dėl šito šiekt tiek. Visgi blogiausiu atvėju jei prašytų kokio popieriaus, tai galbūt ir tie diplomai tiktų. Blogiausia, kad apie šitą dalyką niekur konkrečiai nėra paaiškinta, o parašyti lamai dabar manau nebe laikas.

Žinutė parašyta: 2011-07-24 19:30:13 | Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
Žalia arbata. rašė:
GintarasK rašė:
Ighnaz rašė:
GintarasK rašė:

Sveiki

Nu as irgi seipsau pazymejau, bet tai jokiu balu neprideda tai as net nesivesiu jokiu diplomu, nemanau, kad jie ka anuliuotu del to.

Na taip, papildomų balų nesuteikia šitas, bet sudarant geriausiųjų eilę į nemokamą vietą universitete gali turėti įtakos. Gal ir perdedu dėl šito šiekt tiek. Visgi blogiausiu atvėju jei prašytų kokio popieriaus, tai galbūt ir tie diplomai tiktų. Blogiausia, kad apie šitą dalyką niekur konkrečiai nėra paaiškinta, o parašyti lamai dabar manau nebe laikas.

Ta papildomą skiltį reikėjo pildyti tik tada, jeigu olimpiadoje ar kur kitur esi užėmęs I-III vietas.

4. Papildomi kriterijai yra šie:

4.1. olimpiados arba konkurso I–III vietos laimėjimas;

4.2. sporto pasiekimai;

4.3. motyvacija;

4.4. profesinė patirtis.

www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdoc_l?p_id=391276&p_query=&p_tr2=

Matai, ten pildant lamoje tą papildomą iformaciją, būtent toje skiltyje, kurią pažymėjau nieko nerašo apie 1-3 vietas. Ten yra tik dalyvavai. O galima dalyvauti ir neužimant prizinių vietų. Be to, buvo tokia skiltis apie olimpiadas, kur buvo galima žymėti būtent tą ką sakai t.y dalyvavimas olimpiadose (1-3 vietų leimėjimas).

Žinutė parašyta: 2011-07-24 19:39:46 | Nuoroda
Žalia arbata. rašė:
GintarasK rašė:
Žalia arbata. rašė:
Žalia arbata. rašė:
GintarasK rašė:
Ighnaz rašė:
GintarasK rašė:

Sveiki

Ta papildomą skiltį reikėjo pildyti tik tada, jeigu olimpiadoje ar kur kitur esi užėmęs I-III vietas.

4. Papildomi kriterijai yra šie:

4.1. olimpiados arba konkurso I–III vietos laimėjimas;

4.2. sporto pasiekimai;

4.3. motyvacija;

4.4. profesinė patirtis.

www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdoc_l?p_id=391276&p_query=&p_tr2=

Matai, ten pildant lamoje tą papildomą iformaciją, būtent toje skiltyje, kurią pažymėjau nieko nerašo apie 1-3 vietas. Ten yra tik dalyvavai. O galima dalyvauti ir neužimant prizinių vietų. Be to, buvo tokia skiltis apie olimpiadas, kur buvo galima žymėti būtent tą ką sakai t.y dalyvavimas olimpiadose (1-3 vietų leimėjimas).

Mhm, supratau. Tada atsiprašau, kad suklaidinau.

Tai nieko tokio Tiesiog aš ir pats nesu tikras dėl šito, tai dabar neramu. Bet manau, kad galvoju teisingai.

Žinutė parašyta: 2011-07-24 21:18:16 | Nuoroda

Sveiki!

Būtų puiku sužinoti ar yra daug planuojančių šiais metais stoti į istorijos studijas

Žinutė parašyta: 2011-07-24 23:39:05 | Nuoroda

Pas mane pirma ir antra vieta istorija Tik skirtingi universitetai

Žinutė parašyta: 2011-07-25 18:01:08 | Nuoroda
tavoadele rašė:
Here_in_your_arms rašė:

Mano 19,08. Jei Kaune studijuosi, tai susimatysim.

Galvojau, kad tu i vilniu, nes as i VU bandau. Maniskis  balas tai 19.38;)

Aš į VU taip pat. Tikiuosi susimatysim ten ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-28 12:50:06 | Nuoroda
Kristalė rašė:

Sveiki, daug šiemet įstojusių į istoriją VU? :)

Sveika, vienas tikrai yra :D

Žinutė parašyta: 2011-07-29 20:42:50 | Nuoroda
Kristalė rašė:
GintarasK rašė:
Kristalė rašė:

Sveiki, daug šiemet įstojusių į istoriją VU? :)

Sveika, vienas tikrai yra :D

Vadinasi, būsim bendrakursiai ;D

Taip jau išeina  Tai malonu susipažinti,Kristina. Mano vardas Gintaras