Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:36:05
| Nuoroda
Heloū, žmonės. Nieko aš toj lamoi nesuprantu xD jeigu parašyta stulpelyje "kvietimas, NL", reiškia įstojau? ;o |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:38:54
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
MeowMeow rašė:
Heloū, žmonės. Nieko aš toj lamoi nesuprantu xD jeigu parašyta stulpelyje "kvietimas, NL", reiškia įstojau? ;o aha Ačiū. ;o O el. laiško dar negavau... Be laiško gi galiu nešti dokumentus, ar ne? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:41:11
| Nuoroda
Sandrittta rašė:
MeowMeow rašė:
Sandrittta rašė:
MeowMeow rašė:
Heloū, žmonės. Nieko aš toj lamoi nesuprantu xD jeigu parašyta stulpelyje "kvietimas, NL", reiškia įstojau? ;o aha Ačiū. ;o O el. laiško dar negavau... Be laiško gi galiu nešti dokumentus, ar ne? jaciu dar nieks negavo, dziaukimes kad bent cia jau paskelbe Woohoo, dėkui Jums laaaaabai!!! dabar galiu miegot ramiai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:02:38
| Nuoroda
Justina12 rašė:
Lady rašė:
Mielas (-a) stojantysis (-čioji), Studijų programa: anglų filologija, NL Iš kur jūs šituos traukiat? Į e-mail'ą jau atsiuntė? yep, yep, iš kur tokius traukiat? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:11:16
| Nuoroda
Ernesta_me rašė:
KVK turizmo administravimas vf,kas su manim? Aš irgi į KVK. Laišką gavai? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-16
15:39:18
| Nuoroda
Vigle rašė:
gelyte:) rašė:
Liūtaširdis rašė:
Tricsy rašė:
Zmones,o jus jau gavote patvirtinima del lsp? Ne :X as irgi ne Pas mane raso, kad dar net apie mane informacijos nera, ar pas jus irgi taip pat? Pas mane irgi taip pat rašo. Aš net į KVK rašiau, pasakė, kad dar nėra galutinių sąrašų.... Tai nežinau kada čia ir laukti to LSP... :\ |