Vartotojo vaikis pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-26 14:17:43 | Nuoroda

Kas dabar baigė vid.mokyklą,tai jiems galima susitvarkyt dokumentus per PC. O aš baigiau anksčiau nei 2010m.,tad man reikėjo nešt dokumentus į vieną iš Lama BPO punktų. Ir dabar neįstojau,tai man reikia vėl per naujo nešt tuos dokumentus ar dabar nereikia...viskas yra išsaugota?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 17:12:07 | Nuoroda

I etape aš nešiau dokumentus į tą Lama BPO punktą,nes esu baigęs anksčiau nei 2010m. O dabar,II etape,man vėl reikia nešt ten dokumentus? Gal kas žino? Nerandu jokios info. Ar jie ten išsisaugojo tuos dokumentus ar ne?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 22:50:41 | Nuoroda

Na aš irgi truputį nesuprantu su tom diagramom.
Tas žalias rombas yra aukščiau negu tas juodas vertikalus brūkšnys. Tas juodas brūkšnys paskutinis pakviestas stojantysis į šią krypčių grupę kaip rašo ten... Bet tada kodėl aš neįstojau? Ar aš kažko nesuprantu? :D

Žinutė parašyta: 2011-07-27 17:27:30 | Nuoroda

Gal kas nors galėtų įdėt nuotrauką su diagrama,kaip ji atrodo,kai įstoji?

Žinutė parašyta: 2011-07-27 17:47:55 | Nuoroda

Tai taip,aš ten matau viską. Tik dar vis nelabai suprantu,taigi... Ta rodyklė su skaičiuku rodo,kas paskutinis įstojo į specialybę...tarkim kineziterapija. O tas juodas brūkšnys - paskutinis,apskritai,įstojęs į visas spec.susijusias su medicina? Tad,jeigu tas žalias rombas žemiau negu ta rodyklėlė,tai reiškia neįstojai?
Ar gerai viską supratau? :)

Žinutė parašyta: 2011-08-08 14:23:38 | Nuoroda

Truputį nesuprantu... Trečiam etape galima stot tik į VF,o VNF neliko? Kodėl mano prašyme,kur pažymėta VNF rodo tuščią langelį?

Žinutė parašyta: 2011-08-09 16:47:51 | Nuoroda

Kažką skaičiau lyg ir čia,kad dar yra tiesioginis priėmimas? Ar kažką maišau? Gal galėtų kas nors papasakot plačiau?