Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
16:33:12
| Nuoroda
Sveiki As taip pat istojau i Lietuviu filologija ir svedu kalba. siandien padaviau dokumentus. Truputi jaudinuosi, nes esu ten viena butu gerai susirasti draugu kur planuojat gyvent? Bute ar bendrabuty? :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
16:51:01
| Nuoroda
Sveiki, as taip pat istojau i lietuviu filologija ir svedu kalba, butu malonu susipazinti, nes esu visiskai viena, nieko nepazystu, truputi baisoka |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
17:29:43
| Nuoroda
kamile.V rašė:
Monika B. rašė:
Sveiki, as taip pat istojau i lietuviu filologija ir svedu kalba, butu malonu susipazinti, nes esu visiskai viena, nieko nepazystu, truputi baisoka baisoka ne tau vienai As irgi viena atvyksiu studijuoti , esu kaip pirstas minu lauke, tad daugiau drasos viskas bus gerai butu malonu susipazinti kazin ku žr daugiau busimu kursioku... Gal kas noretu kartu nuomotis dvieju kambariu buta.... Kad ir nepzystami jug susipazinsim |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
11:21:20
| Nuoroda
Severius Ross rašė:
Nėr ko jaudintis. Viskas bus gerai. Aš tai bute gyvensiu tikriausiai, draugė viena, irgi įstojus į šias studijas, žada bendrabuty gyvent. Kaip nusiteikimas? Idomu, visai laikiu kai prasides studijos, manau bus idomu, nes esu patenkinta sia specialybe bent jau kol kas o kaip del stovyklos? :) ar zadat eiti? butu gerai susizinoti tada galetume visi susitikti nebutu taip baisu kaip vienam |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-31
12:38:42
| Nuoroda
as taip pat nieko nepazystu bet manau del to ir verta vaziuoti i stovykla, kad susipazintume visgi 4 metus busime kursiokai |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-19
00:09:17
| Nuoroda
o kur atsvesim Rugsejo 1-aja? :DD |