Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-26
19:43:00
| Nuoroda
kas istojote? susipazinkim |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
23:51:59
| Nuoroda
laba istojau i multimedijos technologijas gal dar kasnors kartu? :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-31
16:13:48
| Nuoroda
Ugne019 rašė:
Mazhylea rašė:
laba istojau i multimedijos technologijas gal dar kasnors kartu? :) Aš bandysiu antru etapu i multimedijos technologijas. Tu i vf ar vnf vieta istojai? istojau i vf ar istojai antru etapu? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-02
15:35:41
| Nuoroda
Nykštukas rašė:
isterike rašė:
Mazhylea rašė:
Ugne019 rašė:
Mazhylea rašė:
laba istojau i multimedijos technologijas gal dar kasnors kartu? :) Aš bandysiu antru etapu i multimedijos technologijas. Tu i vf ar vnf vieta istojai? istojau i vf ar istojai antru etapu? Antro etapo rezultatus tik ryt paskelbs Su kokiu kb įstojai? Pati,jei per antrą nepavyks ten kur noriu,tuomet per papildomą,aišku jei vietų liks, mėginsiu čia Rytoj jau bus antro rato rezultatai? jau snd turetu buti aisku |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-05
18:25:32
| Nuoroda
Mazhylea rašė:
Nykštukas rašė:
isterike rašė:
Mazhylea rašė:
Ugne019 rašė:
Mazhylea rašė:
laba istojau i multimedijos technologijas gal dar kasnors kartu? :) Aš bandysiu antru etapu i multimedijos technologijas. Tu i vf ar vnf vieta istojai? istojau i vf ar istojai antru etapu? Antro etapo rezultatus tik ryt paskelbs Su kokiu kb įstojai? Pati,jei per antrą nepavyks ten kur noriu,tuomet per papildomą,aišku jei vietų liks, mėginsiu čia Rytoj jau bus antro rato rezultatai? jau snd turetu buti aisku na tai ar istojai? :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-07
14:18:27
| Nuoroda
kas i fuxus rugpjucio 22-24d? :) beje gal kas istojote i mediju technologijas? :)) |