Vartotojo nusivyles pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-27 11:44:15 | Nuoroda

As ir vienas is tu kur stojau ir neistojau. buvau visas specialybes uzpildes vf. Tai ar per antra tura galeciau gauti pasiulima i vnf vieta, jei pas mane visur vf?
Nes kitaip taip ir liksiu nieko nepeses...

Žinutė parašyta: 2011-07-27 12:45:23 | Nuoroda
Ligituulis rašė:
nusivyles rašė:

As ir vienas is tu kur stojau ir neistojau. buvau visas specialybes uzpildes vf. Tai ar per antra tura galeciau gauti pasiulima i vnf vieta, jei pas mane visur vf?

koks Tavo kb ir kur stojai? pas mane irgi tokia situacija

Pas mene buvo 14.02. stojau i socialinius mokslus, suzimejau daug kolegiju ir dar zemke buvau pazimejas. Bet dabar gailiuosi kad visur vf pazimejau, nes su vienu snekejau sake i mokama istojo kai jo balas net 10 nesieke. o Tu kur bandei istosi ?

Žinutė parašyta: 2011-07-27 13:29:20 | Nuoroda
nerimaujanti rašė:
Ligituulis rašė:
nusivyles rašė:
Ligituulis rašė:
nusivyles rašė:

koks Tavo kb ir kur stojai? pas mane irgi tokia situacija

Pas mene buvo 14.02. stojau i socialinius mokslus, suzimejau daug kolegiju ir dar zemke buvau pazimejas. Bet dabar gailiuosi kad visur vf pazimejau, nes su vienu snekejau sake i mokama istojo kai jo balas net 10 nesieke. o Tu kur bandei istosi ?

Aš irgi stojau į socialinius mokslus. Pas mane buvo net 10 kolėgijų na ir du univerai vpu. Balas 14,32 ir niekur nepaėmė ;o 

jūs kaip matau susidūrėt su ta pačia problema,gal turit daugiau informacijos,ar antram ture bus pasiūlytos nefinansuojamos vietos vistiek? ir dėl papildomo stojimo ar bus galima keisti universitetus ir specialybes

raso kad bus siulomos finansuojamos ir nefinansuojamos. o per papildoma reiks pateikt atnaujinta sarasa. tai suprantu kad galimes keist. bet galimes stot kur yra laisvu vietu ir galimes tik i 6 pasirinkimus

Žinutė parašyta: 2011-08-01 14:05:50 | Nuoroda

Turizmo ir visbuciu vadyba :)

Žinutė parašyta: 2011-08-04 11:28:46 | Nuoroda
nepavojinga rašė:
nusivyles rašė:

Turizmo ir visbuciu vadyba :)

su kokiu balu pakliuvai ?:)

13,80 ir tu cia istojai ?