Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-27
20:25:18
| Nuoroda
jurgyte rašė:
astuke91 rašė:
jurgyte rašė:
Hey :] aš įstojau į grožio tera[iją neblogas dalykas, bet labiau norėjau į kineziterapiją, kaži ar negalima peršokt kaip nors paskui toj pačioj kolegijoj? gal kas žino? o šiaip tai ieškau bedrakursių hm... as taip pat i grozio terapija , dar mastau ar pasilikt ja.. ar verta bandyt antro turo metu keist kazka? bijau likt isvis neistojus:/ noreciau i burnos higiena o kolege jau vieną turiu kas i gulbių 5 ?? ieškau draugų Aš taip pat į grožio terapiją ir į gulbių 5, bet neatkreipiau dėmesio į stoteles, nes ten toks gana užkampis. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
11:38:45
| Nuoroda
Ei, o jūs važiavot į bendrabutį ar šiaip jūsų prašė kokių dokumentų ar nuotraukų? Man kolegijoj liepė išsirinkti bendrabutį ir paskambinti rūgpjūčio pabaigoje. Nuvažiavau prie to bendrabučio dėl įdomumo pažiūrėti kokioje vietoje ir pan., mėginau įeiti, bet durys užrakintos buvo, tai supratau, kad nieko daugiau ir nereikia. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
15:14:46
| Nuoroda
O kažin ar galima pasikeisti bendrabutį, iš tų 5 kuriuos leidžia pasirinkt? Ar jau nebegalima keist? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
19:00:46
| Nuoroda
Vigle rašė:
Modest rašė:
O kažin ar galima pasikeisti bendrabutį, iš tų 5 kuriuos leidžia pasirinkt? Ar jau nebegalima keist? Man taip pat buvo tas pats klausimas iskiles? O kuris tavo bendrabutis? Gulbių 5. |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-02
09:33:21
| Nuoroda
Aurikita rašė:
Ta ar atsiras naujų Grozio terapijos kolegu???? Taip. ;D Kokį bendrabutį pasirinkot? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-06
14:35:08
| Nuoroda
Pasirodykit būsimieji GULBIŲ GATVĖS gyventojai. |