Vartotojo Airida93 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-27 23:06:20 | Nuoroda

Sveiki, būsimi kursiokai! :)

Na, aš taip pat įstojau čia... Žiauriai pergyvenu dėl programavimo, nes nuo 10 klasės neturėjau su juo jokio ryšio, bet labai tikiuosi, kad padėsim vieni kitiems :)

Mane taip pat sužavėjo šita specialybė per parodą Litexpo, pasiklausius tos paskaitos apie visas tas naujas specialybes žiauriai suintrigavo... Bet kadangi aš nesimokiau programavimo nei 11 klasėj nei 12, tai nelaikiau IT egzamino. Buvau praradus viltį įstoti, bet žiū, man sekasi :) Tai va, labai tikiuosi, kad išsipildys visi lūkesčiai ir bus žiauriai įdomu :)

Tai va, šiandien pasirašiau sutartį, tad jau nebėra kur trauktis :D

Be to, lyg ir užsirašiau į fuxų stovyklą... Ar žadat kas varyt ten? Būtų smagu susipažint, manau, kad prasidėjus studijoms nebebūčiau balta varna ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-27 23:18:19 | Nuoroda

VGTU, Multimedija ir kompiuterinis dizainas, 17.10  :)  (Pačiai nesitiki, kad su tokiu mažu įstojau)

Žinutė parašyta: 2011-07-27 23:29:35 | Nuoroda

Na, labutis visiems...

Aš irgi būsima fuxė... O gal jau esama? Šiandien pasirašiau sutartį :)

Taigi, esu aš Airida, iš Klaipėdos raj., įstojau į Multimediją ir kompiuterinį dizainą :)

Gyventi žadu bendrabutyje, jei tik gausiu vietą, nes norisi to studentiško gyvenimo paragaut ir pan., be to, šiek tiek pigiau, nei nuomotis būtą :) Tai va, malonu susipažinti, susitiksim fuxų stovykloj :)

Žinutė parašyta: 2011-07-27 23:50:56 | Nuoroda

Sveiki. Mes su drauge ruošiamės gyventi bendrabutyje, bet jau pradeda kilti abejone ar galėsim... Jei aš įstojau į fundamentinių mokslų fakultetą o ji į verslo vadybos fakultetą tai jau šakės?

Žinutė parašyta: 2011-07-27 23:53:50 | Nuoroda
Airida93 rašė:

Sveiki. Mes su drauge ruošiamės gyventi bendrabutyje, bet jau pradeda kilti abejone ar galėsim... Jei aš įstojau į fundamentinių mokslų fakultetą o ji į verslo vadybos fakultetą tai jau šakės?

Blemba, kaip nusišnekėjau :D Norėjau pasakyti, kad ruošiamės gyventi kartu bendrabutyje, bet jei mūsų skirtingi fakultetai, tai tipo nesigaus nieko?

Žinutė parašyta: 2011-07-28 02:04:04 | Nuoroda

Aišku užsirašyk, juk ten smagias dieneles žada :)

Žinutė parašyta: 2011-07-28 02:07:07 | Nuoroda
nida89 rašė:

Beje šiaip smalsu, gal jau žinot, kada paaiškės ar jums skirtas bendrabutis ir kada važiuot reikės sutarčių pasirašyti?

Reikia paskambinti po rugpjūčio 10d. į savo fakulteto dekanatą ir pasakys ar skyrė ar ne :)

Žinutė parašyta: 2011-07-28 22:45:59 | Nuoroda
Esccada rašė:

Joo, vakar ir as pasirasiau sutarti :)) smagu :)

o ziurekit, cia radau jau nauja apgyvendinimo lentele , gal kas issifruotumet ka cia rodo tie skaiciai? bendrabutis.vgtu.lt/index.php/demesio

Čia, pagal mane, kambarių, skirtų tam tikram fakultetui, skaičiai :)

Žinutė parašyta: 2011-07-29 00:41:43 | Nuoroda
Esccada rašė:
Airida93 rašė:
Esccada rašė:

o ziurekit, cia radau jau nauja apgyvendinimo lentele , gal kas issifruotumet ka cia rodo tie skaiciai? bendrabutis.vgtu.lt/index.php/demesio

Bet tai kaip cia tom dienom suskirtyta? tipo ta diena 50 tures atsikraustyti?

O gal žmonių skaičius... tipo tarkim per 25d. FMF fakultetas apgyvendina 73 žmones... Taip būtų logiškiau gal.. ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-29 19:06:32 | Nuoroda
Gvidass rašė:
Airida93 rašė:
Esccada rašė:
Airida93 rašė:
Esccada rašė:

Bet tai kaip cia tom dienom suskirtyta? tipo ta diena 50 tures atsikraustyti?

O gal žmonių skaičius... tipo tarkim per 25d. FMF fakultetas apgyvendina 73 žmones... Taip būtų logiškiau gal.. ;D

Nelogiskai 73 zmones per diena ;D Iš viso 2400 vietu barake ir ~900 kambariu, tai ten raso kambariu skaiciu tuomet

Vadinasi pirmas spėjimas buvo teisingas ;D

Žinutė parašyta: 2011-08-01 16:14:26 | Nuoroda
Esccada rašė:
Igniokas rašė:

Tai as turbut ELF, kaip bendrabutis 4nr., gal ka zinot??

Zinau tiek kad ten koridorine sistema, kad yra tik kambarys, o tualetas, dusas, virtuve bendri. Bet per vasara jis remontuojamas yra tai turbut bus geresnes bukles uz kitus nuo rugsejo :))

O kartais nera taip, kad 4 ir 5 yra blokiniai? Tik ketvirtam blokuose yra 2 kambariai ir tualetas, o penktam du kambariai, tualetas ir dušas... Aš bent jau taip skaičiau kažkur...

Žinutė parašyta: 2011-08-01 20:32:37 | Nuoroda
Esccada rašė:
Airida93 rašė:
Esccada rašė:
Igniokas rašė:

Tai as turbut ELF, kaip bendrabutis 4nr., gal ka zinot??

Zinau tiek kad ten koridorine sistema, kad yra tik kambarys, o tualetas, dusas, virtuve bendri. Bet per vasara jis remontuojamas yra tai turbut bus geresnes bukles uz kitus nuo rugsejo :))

O kartais nera taip, kad 4 ir 5 yra blokiniai? Tik ketvirtam blokuose yra 2 kambariai ir tualetas, o penktam du kambariai, tualetas ir dušas... Aš bent jau taip skaičiau kažkur...

Airida negerai skaitei : as tiksliai zinau kad nr  1 yra geriausias nes ten blokinis ir su dusu ir tualetu ant bloko, o nr 5 yra tik tualetas ant bloko, nr 3 ir 4 yra koridoriniai :)

◦Bendrabučiuose Nr. 1 ir Nr. 5  trivietis ir dvivietis kambariai yra sujungti į vieną bloką.
◦Bendrabutyje Nr. 5 blokuose yra dušas ir tualetas, o bendrabutyje Nr. 1 bloke yra tik tualetas, dušas yra bendras visam aukštui, kaip ir virtuvė.

Radau čia  www.mano.vgtu.lt/?id=2&c=67552.67629

Sumaišiau tik 4 su 1...

O iš kur pas tave tokios, anot tavęs, tikslios žinios?