Vartotojo Antonio XV pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-28 08:10:47 | Nuoroda
Ingrid- rašė:
Tomzi rašė:
Ingrid- rašė:
Tomzi rašė:

Sveiki. Dalykas toks. Aš db praleidžiu pirmo turo pasiūlymą ir jo nepasirašau, o trečiam ture siūst į geresnes specialybes paraiškas ir tikėtis,kad priimtu. Tai gi ar aš galėčiau dėl atsargos siūst atgal parašiką į tą pačia specialybę vnf kurią praleidau pirmame ture nepasirašydamas sutarties ir laukt pakvietimo vėl?

 Trečiame ture galėsi užpildyti prašymą tik iš tokių specialybių,kurios bus likusios,ta prasme bus paskelbta LAMA svetainėje kur liko laisvų vietų ir nežinia ar vf ar vnf,taigi jei dabar nepasirašai tai didelė didelė tikimybė,kad prarasi savo vnf vietą,nes gali būti,kad žmonės į ją papuls iš antro turo;] bet tu gali pasirašyt sutartį su vnf vieta ir dalyvaut likusiuose etapuose,o jei įstoti kur kitur,kur tau labiau patiks,nutraukt sutartį su ta vnf vieta;]

 Labai ačiū už informacija.;]p

 prašom;]

 

Dar sioks toks klausymas i ta pacia tema. 120lt susimoket teks vistiek pasirasant VNF sutarti aukstojoje mokykloje. Tai jaigu treciam ture as gausiu visgi norima vieta mokytis kitur, turesiu vel 120 nepriklausomai nuo to ar VF ar VNF vieta gausiu. Plius jaigu dar tam paciam univiere gauciau ?