Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
15:09:41
| Nuoroda
Sveiki, būsimi studentai . Norėčiau paklausti ar yra įstojusių į Vilniaus Kolegiją , kas studijuoja ikimokyklinį ugdymą? Aš studijuosiu Naujojoje Vilniuje, nors pati gyvenu Viršuliškėse. Į fuksų stovyklą neplanuoju, tačiau viena į rugsėjo pirmąją eiti bijau viena Gal yra merginų kurios irgi pasirinko šią specialybę? Ir kad nebūtų baisu , galėtume eiti kartu ;] Be to norėčiau susirasti naują draugę Jei ką rašykit man į elektroninį paštą. Būtinai atrašysiu ;] [email protected] |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
15:15:42
| Nuoroda
kur? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
15:27:59
| Nuoroda
Sveiki, būsimi studentai . Norėčiau paklausti ar yra įstojusių į Vilniaus Kolegiją , kas studijuoja ikimokyklinį ugdymą? Aš studijuosiu Naujojoje Vilniuje, nors pati gyvenu Viršuliškėse. Į fuksų stovyklą neplanuoju, tačiau viena į rugsėjo pirmąją eiti bijau viena Gal yra merginų kurios irgi pasirinko šią specialybę? Ir kad nebūtų baisu , galėtume eiti kartu ;] Be to norėčiau susirasti naują draugę Jei ką rašykit man į elektroninį paštą. Būtinai atrašysiu ;] [email protected] |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
15:35:44
| Nuoroda
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:43:08
| Nuoroda
Sveiki, būsimi studentai . Norėčiau paklausti ar yra įstojusių į Vilniaus Kolegiją , kas studijuoja ikimokyklinį ugdymą? Aš studijuosiu Naujojoje Vilniuje, nors pati gyvenu Viršuliškėse. Į fuksų stovyklą neplanuoju, tačiau viena į rugsėjo pirmąją eiti bijau viena Gal yra merginų kurios irgi pasirinko šią specialybę? Ir kad nebūtų baisu , galėtume eiti kartu ;] Be to norėčiau susirasti naują draugę Jei ką rašykit man į elektroninį paštą. Būtinai atrašysiu ;] [email protected] arba skype euphoria6669 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:57:54
| Nuoroda
Sveiki, būsimi studentai . Norėčiau paklausti ar yra įstojusių į Vilniaus Kolegiją , kas studijuoja ikimokyklinį ugdymą? Aš studijuosiu Naujojoje Vilnioje, nors pati gyvenu Viršuliškėse. Į fuksų stovyklą neplanuoju, tačiau viena į rugsėjo pirmąją eiti bijau ;D Gal yra merginų kurios irgi pasirinko šią specialybę? Ir kad nebūtų baisu , galėtume eiti kartu ;] Be to norėčiau susirasti naują draugę Jei ką rašykit man į elektroninį paštą. Būtinai atrašysiu ;] [email protected] |