Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-28
16:08:14
| Nuoroda
Dark rašė:
Sveiki, įstojau ir aš i KVK , i Sveikatos mokslu fakulteta ;D kokia spec? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-02
11:49:48
| Nuoroda
tadasD rašė:
zivilioks rašė:
raskilar rašė:
Įstojau į KVK maisto technologijas. Rašiau Taikos pr.16 bendrabutį... sakė, ten 5 aukštas suremontuotas.. Tai va, rašykit, kas ieškot naujų pažinčių, mielai prisijungsiu labas, as irgi cia istojau i maisto technologijas as irgi taikos 16 rasiau berots pats geriausias bendrabutis taikos 16 5 aukstas tik panelems sake o teko uzmatyt vaikinu kambari - siaubas tiesiog |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-02
13:45:54
| Nuoroda
fantazijaa rašė:
tadasD rašė:
zivilioks rašė:
raskilar rašė:
Įstojau į KVK maisto technologijas. Rašiau Taikos pr.16 bendrabutį... sakė, ten 5 aukštas suremontuotas.. Tai va, rašykit, kas ieškot naujų pažinčių, mielai prisijungsiu labas, as irgi cia istojau i maisto technologijas as irgi taikos 16 rasiau berots pats geriausias bendrabutis
|
||
Žinutė parašyta:
2011-08-02
13:46:48
| Nuoroda
simotia rašė:
ginntariuxx rašė:
Kur turizmo administratoriai?? yra jūsų?:) yra! ) As tarp ju |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-02
16:25:06
| Nuoroda
Fashionista rašė:
fantazijaa rašė:
simotia rašė:
ginntariuxx rašė:
Kur turizmo administratoriai?? yra jūsų?:) yra! ) As tarp ju Aš taip pat dideja musu gretos |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-02
16:34:19
| Nuoroda
Fashionista rašė:
fantazijaa rašė:
Fashionista rašė:
fantazijaa rašė:
simotia rašė:
ginntariuxx rašė:
Kur turizmo administratoriai?? yra jūsų?:) yra! ) As tarp ju Aš taip pat dideja musu gretos O taip, šaunu kuriam bendrabuty gyvensi? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-02
16:42:55
| Nuoroda
Fashionista rašė:
fantazijaa rašė:
Fashionista rašė:
fantazijaa rašė:
Fashionista rašė:
fantazijaa rašė:
simotia rašė:
ginntariuxx rašė:
Kur turizmo administratoriai?? yra jūsų?:) yra! ) As tarp ju Aš taip pat dideja musu gretos O taip, šaunu kuriam bendrabuty gyvensi? Jaunystės g., o tu kur planuoji ten pat |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-02
16:58:43
| Nuoroda
nerisim rašė:
simotia rašė:
fantazijaa rašė:
Fashionista rašė:
fantazijaa rašė:
Fashionista rašė:
fantazijaa rašė:
Fashionista rašė:
fantazijaa rašė:
simotia rašė:
ginntariuxx rašė:
Kur turizmo administratoriai?? yra jūsų?:) yra! ) As tarp ju Aš taip pat dideja musu gretos O taip, šaunu kuriam bendrabuty gyvensi? Jaunystės g., o tu kur planuoji ten pat vienos merginos ;DDD kai pildziau dokumentus tai vienos merginos,bernu labai mazai;D o nors is vis ju buvo nors vienas ? |