Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
15:27:10
| Nuoroda
sveiki, istojau į logistikos vadyba gal kas taip pat istojot ten? :D |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
15:28:27
| Nuoroda
Success rašė:
Tricsy rašė:
Success rašė:
Tai ką, kolegos, laukiat rugsėjo 1-osios? O kelinta valanda viskas vyks? Tiesą pasakius net nenumanau. : D man taj kai pildziau dokumentus sake 10 val |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
15:59:19
| Nuoroda
Tricsy rašė:
tadasD rašė:
Success rašė:
Tricsy rašė:
Success rašė:
Tai ką, kolegos, laukiat rugsėjo 1-osios? O kelinta valanda viskas vyks? Tiesą pasakius net nenumanau. : D man taj kai pildziau dokumentus sake 10 val 10 valanda kieme ar kaip ten? Viskas taip nauja,idomu jo kieme |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
17:16:33
| Nuoroda
prasom |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
19:31:42
| Nuoroda
zivilioks rašė:
raskilar rašė:
Įstojau į KVK maisto technologijas. Rašiau Taikos pr.16 bendrabutį... sakė, ten 5 aukštas suremontuotas.. Tai va, rašykit, kas ieškot naujų pažinčių, mielai prisijungsiu labas, as irgi cia istojau i maisto technologijas as irgi taikos 16 rasiau berots pats geriausias bendrabutis |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-02
09:37:46
| Nuoroda
akvilukas rašė:
tadasD rašė:
sveiki, istojau į logistikos vadyba gal kas taip pat istojot ten? :D taip o ir paneliu turesim )) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-03
10:47:59
| Nuoroda
akvilukas rašė:
Inetukas rašė:
akvilukas rašė:
Nu kasnors? Neturiu žalingų įpročių, tik kartais galiu būti netvarkinga, bet manau tai išsispręs, nes bus gėda prieš vietinius bendrabučio gyventojus. Esu visai normali, nesidedu žvaigždės pachotkės ir esu paprasta kaip trys kapeikos. Taigi taip pat norėčiau gyvent su paprastom, linksmom panelėm ir tik ne su šavalkom!! Jeigu tu nepasakysi man Kitas, laimėsi loterijoje ir aš tau galbūt pagrosiu klarnetu ar armonika ;D Taigi kam priimtinas šis aprašas ir dar nesiregistravot kolegijoj, pildykit, kad norit gyvent su Akvile Jodkauskaite. Būsiu iš socialinių mokslų fakulteto ir planuoju gyvent Jaunystės 4 ( jeigu priims (( ) Jaunystes 4 kiek supratau kitoj kelio pusej (pries socialini fakulteta)?? )) aha!! 5 min - ir sėdi paskaitoj, bus galima miegot iki paskutinės is dalies gerai ten as zadejau irgi rasyt y jaunystes 4, bet pagalvojus kad centras palieka laabai toli ir plius autikai ten iki 10 val tevaziuoja persigalvojau as kai dokumentus pildziau man taj sake jei megstu naktini gyvenima jaunystes 4 geriau nesirinkt |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-03
15:56:09
| Nuoroda
Donatyte rašė:
tadasD rašė:
akvilukas rašė:
Inetukas rašė:
akvilukas rašė:
Nu kasnors? Neturiu žalingų įpročių, tik kartais galiu būti netvarkinga, bet manau tai išsispręs, nes bus gėda prieš vietinius bendrabučio gyventojus. Esu visai normali, nesidedu žvaigždės pachotkės ir esu paprasta kaip trys kapeikos. Taigi taip pat norėčiau gyvent su paprastom, linksmom panelėm ir tik ne su šavalkom!! Jeigu tu nepasakysi man Kitas, laimėsi loterijoje ir aš tau galbūt pagrosiu klarnetu ar armonika ;D Taigi kam priimtinas šis aprašas ir dar nesiregistravot kolegijoj, pildykit, kad norit gyvent su Akvile Jodkauskaite. Būsiu iš socialinių mokslų fakulteto ir planuoju gyvent Jaunystės 4 ( jeigu priims (( ) Jaunystes 4 kiek supratau kitoj kelio pusej (pries socialini fakulteta)?? )) aha!! 5 min - ir sėdi paskaitoj, bus galima miegot iki paskutinės is dalies gerai ten as zadejau irgi rasyt y jaunystes 4, bet pagalvojus kad centras palieka laabai toli ir plius autikai ten iki 10 val tevaziuoja persigalvojau as kai dokumentus pildziau man taj sake jei megstu naktini gyvenima jaunystes 4 geriau nesirinkt Tusint ar mokytis varai? nu seip del abieju dalyku varau |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-03
19:42:59
| Nuoroda
*Alina* rašė:
statyba? jei manes klausi taj ne statyba o del lsp man dar nepatvirtino nieko |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-03
21:14:26
| Nuoroda
*Gabriell rašė:
tadasD rašė:
*Alina* rašė:
statyba? jei manes klausi taj ne statyba o del lsp man dar nepatvirtino nieko O tai ką Tu studijuosi? Gerai būtų,jei soc. darbą. DD logistikos vadyba jei studijuociau soc.darba jauciu vienas pats tarp begales paneliu buciau DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-04
00:05:31
| Nuoroda
*Gabriell rašė:
Success rašė:
*Gabriell kokia laputė iškart prie reikalo Nu tai omg,gi reikia prisičiešint bent vieną berniuką,kad nebūtų mums ten taip liūdna. Gal supras,kad soc. darbas visdėlto geriau nei logistikos vadyba.D bus tu berniuku jum ten ir be manes |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-04
13:00:17
| Nuoroda
*Gabriell rašė:
tadasD rašė:
*Gabriell rašė:
Success rašė:
*Gabriell kokia laputė iškart prie reikalo Nu tai omg,gi reikia prisičiešint bent vieną berniuką,kad nebūtų mums ten taip liūdna. Gal supras,kad soc. darbas visdėlto geriau nei logistikos vadyba.D bus tu berniuku jum ten ir be manes Kažkaip labai tuom abejoju. nu jau |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-04
14:32:17
| Nuoroda
*Gabriell rašė:
tadasD rašė:
*Gabriell rašė:
tadasD rašė:
*Gabriell rašė:
Success rašė:
*Gabriell kokia laputė iškart prie reikalo Nu tai omg,gi reikia prisičiešint bent vieną berniuką,kad nebūtų mums ten taip liūdna. Gal supras,kad soc. darbas visdėlto geriau nei logistikos vadyba.D bus tu berniuku jum ten ir be manes Kažkaip labai tuom abejoju. nu jau Žinok jei nebus,tai teks Tau ateit pas mus. nu nezinau... |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-04
16:10:49
| Nuoroda
*Gabriell rašė:
tadasD rašė:
*Gabriell rašė:
tadasD rašė:
*Gabriell rašė:
tadasD rašė:
*Gabriell rašė:
Success rašė:
*Gabriell kokia laputė iškart prie reikalo Nu tai omg,gi reikia prisičiešint bent vieną berniuką,kad nebūtų mums ten taip liūdna. Gal supras,kad soc. darbas visdėlto geriau nei logistikos vadyba.D bus tu berniuku jum ten ir be manes Kažkaip labai tuom abejoju. nu jau Žinok jei nebus,tai teks Tau ateit pas mus. nu nezinau... Ee nū.. ka? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-04
16:12:01
| Nuoroda
Success rašė:
SOS!!! Gal kas žinot, ar dar būtų galima pasikeist bendrabutį? bandyk y kolegija skambint ir paklaust |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-04
18:11:00
| Nuoroda
*Gabriell rašė:
tadasD rašė:
*Gabriell rašė:
tadasD rašė:
*Gabriell rašė:
tadasD rašė:
*Gabriell rašė:
tadasD rašė:
*Gabriell rašė:
Success rašė:
*Gabriell kokia laputė iškart prie reikalo Nu tai omg,gi reikia prisičiešint bent vieną berniuką,kad nebūtų mums ten taip liūdna. Gal supras,kad soc. darbas visdėlto geriau nei logistikos vadyba.D bus tu berniuku jum ten ir be manes Kažkaip labai tuom abejoju. nu jau Žinok jei nebus,tai teks Tau ateit pas mus. nu nezinau... Ee nū.. ka? Kodėl toks neperkalbamas esi.. toks jau as esu |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-16
14:42:44
| Nuoroda
krc snd paskambinau pasake kad negavau taikos 16 barako nustebino mane sita naujiena ) gal kas irgi negavot? vaziuot tartis bandyt gal? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-17
18:28:36
| Nuoroda
zivilioks rašė:
tadasD rašė:
krc snd paskambinau pasake kad negavau taikos 16 barako nustebino mane sita naujiena ) gal kas irgi negavot? vaziuot tartis bandyt gal? o kokiu nr skambinai kad suzinot? 314930 |