Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-08-19
10:01:57
| Nuoroda
Andzeli321 rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
kas į fuksus rugpjūčio 15-17d? Aš Tu irgi? aš ir Susitiksim Manau, kad susitiksim na as istojau i krastotvarkos fakulteta i geodezija, bet nezinau ar tai ne per daug vyriska specialybe? Gana vyriska:) Panu buna tik koke 5-10 o vyru 60-70. Pats esu jau trečem kurse:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-19
10:52:15
| Nuoroda
Andzeli321 rašė:
Gintera rašė:
Andzeli321 rašė:
na as istojau i KK krastotvarkos fakulteta i geodezija, bet nezinau ar tai ne per daug vyriska specialybe? jei tau tai patinka ir nori mokytis, tai kodėl gi nestot ten aš tik esu girdėjus, kas kraštotvarkos fakultete ir nori bendrabučio, tai gal dažniausiai gauna bendrabutį, esantį Kauno rajone ;D ;o pati ne iš to fakulteto, bet bijauu kad negaučiau kur rajone ir reikėtų važinėt D na as buvau nuvykusi pristatyti dokumentu ir man pasiule ieskotis buto nuomotis nes bendrabucio as negausiu krastotvarkos fakultetas taip pat yra kauno rajone kaip ir 2 bendrabuciai t.y Mastaiciai Visi gauna jeigu ka:) čia jei kalbi apie KF bendrabucius:) Paskambink bendrabucio valdytojai.:) jeigu nebus vietos 5tam bendrabuty duos 6tam. tik 6tas bernų o 5tas panų:))) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-19
11:03:56
| Nuoroda
vynous rašė:
Blumeee rašė:
ingridaa51 rašė:
načiort. Įstojau i maisto technologija ,pasirašiau sutarį. Dabar pamačiau,kad 2etapu bučiau istojusi ten kur norėjau i buhalterija. taip susinervinau. ;S ;( nenoriu as tos maisto technologijos... ;( man ir panasiai as nelabai zaviuosi savo specialybe, ir kazkaip tas, kad man toli nuo miesto, Mastaiciuose fakultetas baugina.... o i kokia specialybe istojai? Geras tas fakultetas:) ta prasme nk blogo, lengva studijuot, studentaut, ypač kai barakai per gatve nuo fakulteto.:) Rugpjūčio 31 būk jau atlėkus, darysim jums fuxams prirašymą:)) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-19
20:15:47
| Nuoroda
JoLitėLė:)**~~ rašė:
Gal kas zinot kas cia vyksta per rugsejo 1 ? Butu idomu suzinoti
na jei pirmakursė tai ateik:) šeip dar žiūrint kuriam fakulete:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-19
20:27:24
| Nuoroda
Andzeli321 rašė:
Tudas rašė:
Andzeli321 rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
kas į fuksus rugpjūčio 15-17d? Aš Tu irgi? aš ir Susitiksim Manau, kad susitiksim na as istojau i krastotvarkos fakulteta i geodezija, bet nezinau ar tai ne per daug vyriska specialybe? Gana vyriska:) Panu buna tik koke 5-10 o vyru 60-70. Pats esu jau trečem kurse:) na, o ar labai sunku mokytis? jei ištemsi pirma kursą, tai paskui iškrist beveik neymanoma:D žinoma jums teks lb daug braižyti ranka.. pats pamenu daug vargau, paskiau matkė gana sunku, pas mus egza buvo karta teigiamui parase 4 iš 56.:D lengva nebus.. bet dėstytojai lb geri:) Na bent ma tai visx ten gerai, vidurkis geriausias:D |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-19
21:10:38
| Nuoroda
Andzeli321 rašė:
Tudas rašė:
Andzeli321 rašė:
Tudas rašė:
Andzeli321 rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
kas į fuksus rugpjūčio 15-17d? Aš Tu irgi? aš ir Susitiksim Manau, kad susitiksim na as istojau i krastotvarkos fakulteta i geodezija, bet nezinau ar tai ne per daug vyriska specialybe? Gana vyriska:) Panu buna tik koke 5-10 o vyru 60-70. Pats esu jau trečem kurse:) na, o ar labai sunku mokytis? jei ištemsi pirma kursą, tai paskui iškrist beveik neymanoma:D žinoma jums teks lb daug braižyti ranka.. pats pamenu daug vargau, paskiau matkė gana sunku, pas mus egza buvo karta teigiamui parase 4 iš 56.:D lengva nebus.. bet dėstytojai lb geri:) Na bent ma tai visx ten gerai, vidurkis geriausias:D na tai labai saunu as nezinau kazko baiminuosi ten eiti isivaizduoju, kad teks daug dirbti is labai sunkiai baisu, kad nepavesiu o dar su tuo bendrabuciu prasti reikalai tai is vis sakau paskambink bendrabucio valdytojai ir vsio:) Tų vietų ten pilna visada, pastovei zyze kad mazai gyvenančių:D Jei aš pavežiau nelankydamas rytinių paskaitų, na nes tingėdavau kelt, tai manau tu paveši:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-20
10:09:51
| Nuoroda
Andzeli321 rašė:
Tudas rašė:
Andzeli321 rašė:
Tudas rašė:
Andzeli321 rašė:
Tudas rašė:
Andzeli321 rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
kas į fuksus rugpjūčio 15-17d? Aš Tu irgi? aš ir Susitiksim Manau, kad susitiksim na as istojau i krastotvarkos fakulteta i geodezija, bet nezinau ar tai ne per daug vyriska specialybe? Gana vyriska:) Panu buna tik koke 5-10 o vyru 60-70. Pats esu jau trečem kurse:) na, o ar labai sunku mokytis? jei ištemsi pirma kursą, tai paskui iškrist beveik neymanoma:D žinoma jums teks lb daug braižyti ranka.. pats pamenu daug vargau, paskiau matkė gana sunku, pas mus egza buvo karta teigiamui parase 4 iš 56.:D lengva nebus.. bet dėstytojai lb geri:) Na bent ma tai visx ten gerai, vidurkis geriausias:D na tai labai saunu as nezinau kazko baiminuosi ten eiti isivaizduoju, kad teks daug dirbti is labai sunkiai baisu, kad nepavesiu o dar su tuo bendrabuciu prasti reikalai tai is vis sakau paskambink bendrabucio valdytojai ir vsio:) Tų vietų ten pilna visada, pastovei zyze kad mazai gyvenančių:D Jei aš pavežiau nelankydamas rytinių paskaitų, na nes tingėdavau kelt, tai manau tu paveši:) reiks pasiskaminti o kaip tan tu bendrabuciu bukle? idomu mergų bendrabutis tai geras, pagal būklę, viskas perdažyta, lovos dar padorios gan, nauji plastikiniai langai:) suskirstytas blokais, bloke du kambarei(vienas trivietis, kitas dvivietis ir tave ykels su koke kita pirmakurse, skirtingu kursų kartu nekelia y viena), kriauklė ir tuoletas:) tik problemos su dušu, jų te nedaug, ir internetas lievas.:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-20
10:40:46
| Nuoroda
na kas šymet ateis pirmakursių į KK KF?:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-20
15:49:34
| Nuoroda
Blumeee rašė:
Tudas rašė:
na kas šymet ateis pirmakursių į KK KF?:)
Kai nedaug... Tai tu į agroverslus kiek skaičiau... Ir kiek žinau jūs nebūna labai daug.:) na bet rugsėjį pamatysi Blumeee, o neslapyvardžiu kaip reiktų į tave kreiptis?:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-20
15:55:20
| Nuoroda
Tudas rašė:
Gal kas zinot kas cia vyksta per rugsejo 1 ? Butu idomu suzinoti
na jei pirmakursė tai ateik:) šeip dar žiūrint kuriam fakulete:) Sveikatos fakultete na aš iš kf, tai nlb apie jūs ka znau... žodžiu pasirenk daug gert:D jei žadi būt barakinė:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-21
14:20:55
| Nuoroda
Blumeee rašė:
Tudas rašė:
Blumeee rašė:
Tudas rašė:
Kai nedaug... Tai tu į agroverslus kiek skaičiau... Ir kiek žinau jūs nebūna labai daug.:) na bet rugsėjį pamatysi Blumeee, o neslapyvardžiu kaip reiktų į tave kreiptis?:) As tai i baraka keliausiu jei ji gausiu:DDD Lina as ne slapyvardziu:) Šaunu, pasiskambyk bendrabučio valdytojai artimiausiu metu, atsikraustyk 31d.. Ir gali iš ryto atvaryti, gausi gal koky gražesnį kambarį:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-21
14:41:23
| Nuoroda
Blumeee rašė:
Tudas rašė:
Blumeee rašė:
Tudas rašė:
Blumeee rašė:
Tudas rašė:
Kai nedaug... Tai tu į agroverslus kiek skaičiau... Ir kiek žinau jūs nebūna labai daug.:) na bet rugsėjį pamatysi Blumeee, o neslapyvardžiu kaip reiktų į tave kreiptis?:) As tai i baraka keliausiu jei ji gausiu:DDD Lina as ne slapyvardziu:) Šaunu, pasiskambyk bendrabučio valdytojai artimiausiu metu, atsikraustyk 31d.. Ir gali iš ryto atvaryti, gausi gal koky gražesnį kambarį:) o i kelinta kursa Tu keliausi ir kokia Tavo specialybe:) tai taip ir darysiu ansciau atkleiausiu, kad ka pasiderint galima butu:) Aš tai III kursis.:) Geodezininkas:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-21
16:26:32
| Nuoroda
Blumeee rašė:
Blumeee rašė:
Blumeee rašė:
Tudas rašė:
Blumeee rašė:
Tudas rašė:
Blumeee rašė:
Tudas rašė:
Blumeee rašė:
Tudas rašė:
Kai nedaug... Tai tu į agroverslus kiek skaičiau... Ir kiek žinau jūs nebūna labai daug.:) na bet rugsėjį pamatysi Blumeee, o neslapyvardžiu kaip reiktų į tave kreiptis?:) As tai i baraka keliausiu jei ji gausiu:DDD Lina as ne slapyvardziu:) Šaunu, pasiskambyk bendrabučio valdytojai artimiausiu metu, atsikraustyk 31d.. Ir gali iš ryto atvaryti, gausi gal koky gražesnį kambarį:) o i kelinta kursa Tu keliausi ir kokia Tavo specialybe:) tai taip ir darysiu ansciau atkleiausiu, kad ka pasiderint galima butu:) Aš tai III kursis.:) Geodezininkas:) malonu:) patinka studentaut:D? Tikiuos barake nebus ziaurios sutiktuves:DDd na kaip bendrabutį mergų tai nzn.. manyčiau gan ramei ten nes valdytoja lb griežta dėl gėrimų:) o pas mus vaikinų barake ji kazkodėl atlaidi, tai smagu ir pastudentaut:) planuojam šitą rugsėjo pirmą ilga neišsiblaivyti:DD P.S. rugpjūčio 31 būk pasirengusi.. jei nelis darysim taip kad tiek mergų tiek bernų barakai eitų į lauka stadijone pagerti:DD tipo prirašymą:)
|
||
Žinutė parašyta:
2011-08-21
16:45:16
| Nuoroda
Blumeee rašė:
Blumeee rašė:
Blumeee rašė:
Blumeee rašė:
Tudas rašė:
Blumeee rašė:
Tudas rašė:
Blumeee rašė:
Tudas rašė:
Blumeee rašė:
Tudas rašė:
Kai nedaug... Tai tu į agroverslus kiek skaičiau... Ir kiek žinau jūs nebūna labai daug.:) na bet rugsėjį pamatysi Blumeee, o neslapyvardžiu kaip reiktų į tave kreiptis?:) As tai i baraka keliausiu jei ji gausiu:DDD Lina as ne slapyvardziu:) Šaunu, pasiskambyk bendrabučio valdytojai artimiausiu metu, atsikraustyk 31d.. Ir gali iš ryto atvaryti, gausi gal koky gražesnį kambarį:) o i kelinta kursa Tu keliausi ir kokia Tavo specialybe:) tai taip ir darysiu ansciau atkleiausiu, kad ka pasiderint galima butu:) Aš tai III kursis.:) Geodezininkas:) malonu:) patinka studentaut:D? Tikiuos barake nebus ziaurios sutiktuves:DDd
oho kiek cia planu daug:) visad jų daug būna:) svarbiausia išgerti:)) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-21
19:11:29
| Nuoroda
Blumeee rašė:
Tudas rašė:
Blumeee rašė:
Blumeee rašė:
Blumeee rašė:
Blumeee rašė:
Tudas rašė:
Blumeee rašė:
Tudas rašė:
Blumeee rašė:
Tudas rašė:
Blumeee rašė:
Tudas rašė:
Kai nedaug... Tai tu į agroverslus kiek skaičiau... Ir kiek žinau jūs nebūna labai daug.:) na bet rugsėjį pamatysi Blumeee, o neslapyvardžiu kaip reiktų į tave kreiptis?:) As tai i baraka keliausiu jei ji gausiu:DDD Lina as ne slapyvardziu:) Šaunu, pasiskambyk bendrabučio valdytojai artimiausiu metu, atsikraustyk 31d.. Ir gali iš ryto atvaryti, gausi gal koky gražesnį kambarį:) o i kelinta kursa Tu keliausi ir kokia Tavo specialybe:) tai taip ir darysiu ansciau atkleiausiu, kad ka pasiderint galima butu:) Aš tai III kursis.:) Geodezininkas:) malonu:) patinka studentaut:D? Tikiuos barake nebus ziaurios sutiktuves:DDd
oho kiek cia planu daug:) visad jų daug būna:) svarbiausia išgerti:)) o jei nelabai gerti megsti:P? kas tada buna:)? pamegsi:D bet tu juk panų barake gyvensi, ten taip negere:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-24
15:03:12
| Nuoroda
vynous rašė:
Gal kas zino kokio dydzio uzstata reikia palikti gavus kambari viename is KK bendrabuciu? zinau, jog is pradziu reikia susimoketi uz du menesius t.y 240, o kokio dydzio uzstatas dar prisisdetu prie sios sumos? nk nereik palikt, susimokesi uz men po pirmo menesio. ten nieks nesikabina, paskiau mokėsi uz men į priekį. |