Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-08-19
11:55:19
| Nuoroda
Sveiki, įstojau į sveikatos mokslų fakultetą- kineziterapiją. Gavau bendrabutį Debreceno gatvėje. Gal dar kas į kineziterapiją?:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-19
12:00:14
| Nuoroda
Andriuxxsas rašÄ—:
nÄ—ra ten ko klaidžiot ) viskas aišku nÄ—ra ten nieko sunkaus, klaipÄ—da nÄ—ra labai didelÄ— Na aš iš Utenos, tad man tikrai kur klaidžiot bus.:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-19
12:04:39
| Nuoroda
Giedruttee rašÄ—:
SveikuÄiai ,jungiuosi prie jÅ«sų ;]. Ä®stojau į ikimokyklinio ugdymo pedagogikÄ… ;],pedagogikos fakultetas. Gyvensiu debreceno gatvÄ—je. PerskaiÄiau visÄ… tema ir supratau ,kad esu viena įstojusi į šiÄ… spec. ir bendrabutyje gyvensiu taip pat viena . Dabar aš jauÄiuosi vieniša !!! Aš Debrecene gyvensiu.;)
|
||
Žinutė parašyta:
2011-08-19
12:07:18
| Nuoroda
DovileG rašÄ—:
na as gavau ir jau savo kambariokes zinau ) (apie taikos 16) Kambariokes gavai?:) Kaip sužinoti man saviškes? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-19
12:11:00
| Nuoroda
Donatyte rašÄ—:
Deimantukas rašÄ—:
Donatyte rašÄ—:
Sukuriau facebooke KVK pirmakursiai grupe Kas norit prisijunkt pasakykit savo facebooka DeimantÄ— Dobradziejute ;D Paprašiau leidimo. GelminÄ— GiedrytÄ—.Pakvieciau lygtai
|
||
Žinutė parašyta:
2011-08-19
12:11:47
| Nuoroda
Donatyte rašÄ—:
Deimantukas rašÄ—:
Donatyte rašÄ—:
Sukuriau facebooke KVK pirmakursiai grupe Kas norit prisijunkt pasakykit savo facebooka DeimantÄ— Dobradziejute ;D Pakvieciau lygtai Paprašiau leidimo. GelminÄ— GiedrytÄ—.
|