Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
11:45:02
| Nuoroda
Aš irgi čia įstojau |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-28
11:48:03
| Nuoroda
Jo, būtų neblogai susiburti Klausykit, o gal žinot, kada mum reiks pasirinkti antrą užsienio kalbą? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-28
11:51:20
| Nuoroda
Lywwa rašė:
IevaLeo rašė:
Jo, būtų neblogai susiburti Klausykit, o gal žinot, kada mum reiks pasirinkti antrą užsienio kalbą? Va šito aš irgi nežinau. Manau bus galima pasikonsultuoti pasirašant sutartį Tai tikiuosi Nes aš tai prancūzų rinktis noriu, o vietų skaičius ribotas.. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-28
11:57:36
| Nuoroda
Lywwa rašė:
IevaLeo rašė:
Lywwa rašė:
IevaLeo rašė:
Jo, būtų neblogai susiburti Klausykit, o gal žinot, kada mum reiks pasirinkti antrą užsienio kalbą? Va šito aš irgi nežinau. Manau bus galima pasikonsultuoti pasirašant sutartį Tai tikiuosi Nes aš tai prancūzų rinktis noriu, o vietų skaičius ribotas.. Mane taip pat prancūzų traukia, lenkų nesinori kažkaip Bet bus didelė konkurencija į prancūzų kalbą Nu bet gal kaip nors |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-28
12:01:02
| Nuoroda
Lywwa rašė:
IevaLeo rašė:
Lywwa rašė:
IevaLeo rašė:
Lywwa rašė:
IevaLeo rašė:
Jo, būtų neblogai susiburti Klausykit, o gal žinot, kada mum reiks pasirinkti antrą užsienio kalbą? Va šito aš irgi nežinau. Manau bus galima pasikonsultuoti pasirašant sutartį Tai tikiuosi Nes aš tai prancūzų rinktis noriu, o vietų skaičius ribotas.. Mane taip pat prancūzų traukia, lenkų nesinori kažkaip Bet bus didelė konkurencija į prancūzų kalbą Nu bet gal kaip nors Tikiu, bet pagal viską, mums turėtų būti suteikti rinkimosi laisvė, o ne nustatytas kažkoks ribotumas Va būtent O tu pirmu numeriu vertimą rašei? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-28
12:04:32
| Nuoroda
Lywwa rašė:
Ne, pirmu numeriu rašiau anglų - ispanų vu, bet priėmė tik į mokamą. Vertimas pas mane buvo numeriu 3 O pas tave pirmas? ;] Aha, pirmu pas mane Anglų - ispanų antru buvo |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-28
12:07:28
| Nuoroda
Na taip, džiugu 18,66, o tavo? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-28
12:09:30
| Nuoroda
Lywwa rašė:
IevaLeo rašė:
Na taip, džiugu 18,66, o tavo? 18.6 Aišku |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-30
17:02:31
| Nuoroda
hoshi rašė:
Sveiki, aš irgi įstojau į vertimą ir jau pasirašiau sutartį ) taigi taip pat būsiu jūsų kursiokė o dėl to antros kalbos pasirinkimo mane pačią laabai kamuoja nerimas.. kai rašiausi sutartį, visų klausinėjau kada galėsiu pasirinkti, o kas geriausia, kad niekas nežinojo arba reikia skambint dekanui arba laukt rugsėjo ir gal tada galėsim pasirinkt bet per daug baisu, bijau nepakliūt į prancūzų grupę, o lenkų mokytis tikraai nenoriu :/ Sveika Aš irgi bijau nepakliūti į prancūzų grupę.. Bet man kažkaip atrodo, kad rugsėjį galėsim pasirinkt |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-31
14:27:24
| Nuoroda
Skype nelabai dažnai naudojuosi, bet vis dėlto nusprendžiau, kad bendras susirašinėjimas išeis į naudą ) Mano skype shmootle. |
||
Žinutė parašyta:
2012-08-01
19:24:33
| Nuoroda
ElJey rašė:
Sveiki Istojau cia ir as, maciau kazkuri raset apie tai, kad butuko ieskot Tai as su drauge issinuomojom toki faina nedideli butuka netoli M.Romerio universiteto ir dar turim viena vieta. Tai jeigu reikia, galit parasyti man, ka nors sugalvosim Sveika prisijungusi prie kuklaus mūsų būrelio ) |