Vartotojo va pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-07-10 00:28:31 | Nuoroda

Turiu ir aš keletą klausimų :D teko girdėt, kad statistiką mokytis yra lengviau nei ekonometriją ir, kad tai išvis, jeigu galima taip pasakyti, yra "lengviausia" mif'o specialybė, ar tai tiesa? Dar norėjau paklausti dėl bakalauro diplomo, nes tiek statistikai, tiek ekonometrai gauna statistikos bakalauro laipsnį, tai norėjau pasiteiraut ar yra labai atsižvelgiama į tai ar baigei statistiką, ar ekonometrją? nes, jei statistika ištiesų lengviau, tai gal neverta kankintis ekonometrijoj, jei rezultatas vistiek bus daugiau, mažiau toks pat?:D

Žinutė parašyta: 2012-07-24 23:20:50 | Nuoroda

Aš, po ilgų dvejonių, pirmu numeriu parašiau ekonometrija, o antru statistiką, kb 19,42.

Šiaip žiauriai baiminuos dėl mif'o. Jau prisigalvojau visokių nesamonių, kad man ten bus šakės ir pan.:D na žodžiu, tikiuos, kad jei įstosiu, tai pavyks kaip nors išgyvent:D

Žinutė parašyta: 2012-07-30 11:36:32 | Nuoroda

Labas, aš irgi įstojau :D Kas dėl studijų, tai jau stodama buvau nusiteikus, kad nebus lengva, tai tikiuos, kad tas nusiteikimas kažkiek palengvins gyvenimą MIF'e:D

Kaip kažkas jau minėjo, tai aš irgi šiuo metu laukiu tiek studijų, tiek stovyklos :D beje, į kurią užsirašėt? 

Žinutė parašyta: 2012-07-30 13:27:03 | Nuoroda

Aš irgi į antrą :)