Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-11-01
20:16:42
| Nuoroda
labas, norėčiau paklausti kokie egzaminai sudaro odontologijos ta stojamąjį 1 balą, ir kokie koeficientai? |
||
Žinutė parašyta:
2012-01-25
19:53:23
| Nuoroda
Sveiki, nors esu dar tik 10-okė, bet mus labai spaudžia dėl lygių pasirinkimo, o aš dar nieko nežinau. Tai nusprendžiau, kad A lygiu imsiu biologija, chemija,matematika ir lietuviu, taigi pagal šitas pamokas man tiktų farmacija, taipogi ji mane domina, bet yra vienintelis - : kokios ateities perspektyvos? kuo gali dirbti baigęs farmaciją be vaistininko ar vaistų platintojo profesijos? nesinori baigus tokį sunkų mokslą visą gyvenimą dirbti tik vaistinėje.
|
||
Žinutė parašyta:
2012-01-25
20:24:12
| Nuoroda
ir dar benaršydama internete radau tokį dalyką: 6. Konkursinio balo sudarymas. Chemija (organinė chemija, tirpalai, cheminė pusiausvyra) 20 klausimų Tai stojant aš turėsiu laikyti testą kažkokį? ir dar kuriame yra fizika, kurios aš nepasirinkau nei a nei b lygiu? nesuprantu nieko. |
||
Žinutė parašyta:
2012-03-20
20:47:42
| Nuoroda
Sveiki norėjau paklausti ar yra skirtumas VU ir VDU universitetuose biochemija studijuojant ar rinkaisi A lygiu anglu ar B? ar A lygis pakeia?ar verta is vis i ji eiti ir kankintis jei mokytoja ziauri o egzo nelaikysi ir reikia tik metinio? geriau tureti sakykim A lygyje 7, ar B 9 ? |
||
Žinutė parašyta:
2012-03-20
20:59:11
| Nuoroda
Sveiki norėjau paklausti ar yra skirtumas VU ir VDU universitetuose biochemija studijuojant ar rinkaisi A lygiu anglu ar B? ar A lygis pakelia ?ar verta is vis i ji eiti ir kankintis jei mokytoja ziauri o egzo nelaikysi ir reikia tik metinio? geriau tureti sakykim A lygyje 7, ar B 9 ? |