Vartotojo gabziuris11 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-11-01 20:16:42 | Nuoroda

labas,  norėčiau paklausti kokie egzaminai sudaro odontologijos ta stojamąjį 1 balą, ir kokie koeficientai? 

Žinutė parašyta: 2012-01-25 19:53:23 | Nuoroda

Sveiki, nors esu dar tik 10-okė, bet mus labai  spaudžia dėl lygių pasirinkimo, o aš dar nieko nežinau. Tai nusprendžiau, kad A lygiu imsiu biologija, chemija,matematika ir lietuviu, taigi pagal šitas pamokas man tiktų farmacija, taipogi ji mane domina, bet yra vienintelis - : kokios ateities perspektyvos? kuo gali dirbti baigęs farmaciją be vaistininko ar vaistų platintojo profesijos? nesinori baigus tokį sunkų mokslą visą gyvenimą dirbti tik vaistinėje.
p.s. o  koks vaistininkų atlyginimas tokiuose nedideliuose miestuose kaip Telšiai?

Žinutė parašyta: 2012-01-25 20:24:12 | Nuoroda

ir dar benaršydama internete radau tokį dalyką: 

6. Konkursinio balo sudarymas.
Konkursinis balas sudaromas pagal stojamojo egzamino rezultatus.
6.1. Stojamasis egzaminas į medicinos, odontologijos, farmacijos programas yra sudėtinis biologijos, chemijos ir fizikos testas:
Dalykas
Klausimų skaičius
Biologija (ląstelės struktūra ir funkcija, genetika, ţmogaus anatomija ir fiziologija) 20 klausimų

Chemija (organinė chemija, tirpalai, cheminė pusiausvyra) 20 klausimų
Fizika (mechanika, elektra, optika) 20 klausimų
Iš viso klausimų:
60

Tai stojant aš turėsiu laikyti testą kažkokį? ir dar kuriame yra fizika, kurios aš nepasirinkau nei a nei b lygiu? nesuprantu nieko.

Žinutė parašyta: 2012-03-20 20:47:42 | Nuoroda

Sveiki norėjau paklausti ar yra skirtumas VU ir VDU universitetuose biochemija studijuojant ar rinkaisi A lygiu anglu ar B? ar A lygis pakeia?ar verta is vis i ji eiti ir kankintis jei mokytoja ziauri o egzo nelaikysi ir reikia tik metinio?  geriau tureti sakykim A lygyje 7, ar B  9 ?

Žinutė parašyta: 2012-03-20 20:59:11 | Nuoroda

Sveiki norėjau paklausti ar yra skirtumas VU ir VDU universitetuose biochemija studijuojant ar rinkaisi A lygiu anglu ar B? ar A lygis pakelia ?ar verta is vis i ji eiti ir kankintis jei mokytoja ziauri o egzo nelaikysi ir reikia tik metinio? geriau tureti sakykim A lygyje 7, ar B 9 ?