Vartotojo Paul1us pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-11-14 14:38:06 | Nuoroda

Sveiki. Domina si VDU siuloma specialybe "Verslo ir taikomoji informatika". Norejau suzinoti placiau siek tiek apie sia specialybe. Pagrinde bent pirmus du metus, ko apibendrinant yra mokomasi ? Maciau, kad po dvieju metu reikia rinktis is 2 specializaciju, bet dabar domintu kokios zinios igyjamos per pirmuosius dvejus metus.Kaip suprantu cia nera vien taikomasi i kazkokia viena informatikos atsaka (kaip pvz, programavimas) ? Taip pat domintu su kokiu zemiausiu balu zmones istojo 2011 metais i valstybes finansuojamas vietas, ar konkursinis balas kitais metais neturetu labai kilti ? Kaip ziurejau siu studiju metine kaina yra kazkas apie ~ 7600lt ? Ar yra taikomos kazkokios lengvatos del studiju kainos, jei taip tai kokios jos butu ? Is anksto dekui uz atasakymus.

Žinutė parašyta: 2012-05-31 17:12:45 | Nuoroda

Sveiki. Koks gali butu apytikslis stojimo balas i valstybes finansuojama vieta siais metais, stojant i Verslo ir taikomaja informatika arba Multimedija ? Kokie esminiai skirtumai tarp siu specialybiu ? Aciu :)

Žinutė parašyta: 2012-06-08 11:28:09 | Nuoroda

Sveiki. Jei tarkim as istoju i Multimedijos ir Interneto technologijos specialybe, ar galiu rinktis dar kazkokias gretutines studijas ? Jei taip, tai kokias ? Ar jos lygios bakalaurui ar kaip ? Aciu.

Žinutė parašyta: 2012-06-26 10:12:17 | Nuoroda

Sveiki. Jei per lamabpo, pasirenku VDU studijas pirmu numeriu ar dasideda 0.20 balo ? Aciu :)

Žinutė parašyta: 2012-07-27 00:32:50 | Nuoroda

Sveiki. Gal galima suzinoti su kokiu maziausiu balu , dabar per pirma etapa istojo i Multimedija ir Interneto technologijas ? Ar per antra etapa, su 13,22 balu galiu tiketis dar patekti i VF vieta ? Aciu

Žinutė parašyta: 2012-07-27 11:31:20 | Nuoroda

Sveiki. Labai mazai truko, kad istociau i VF vieta KTU informatikos inzinerijoj arba multimedijoj ir VDU multimedijoj. Mano balas 13,22, pagal diagramas paziurejus paskutinis istojo su 13,36 ar 13,39. Yra sansu per antra etapa gauti kazkuria is siu specialybiu VF vieta ?

Žinutė parašyta: 2012-07-27 11:36:51 | Nuoroda
Triufeliz rašė:
Paul1us rašė:

Sveiki. Labai mazai truko, kad istociau i VF vieta KTU informatikos inzinerijoj arba multimedijoj ir VDU multimedijoj. Mano balas 13,22, pagal diagramas paziurejus paskutinis istojo su 13,36 ar 13,39. Yra sansu per antra etapa gauti kazkuria is siu specialybiu VF vieta ?

Nu cia jau kaip Dievas duos. Man ir panasi situacija, tad noriu tiketi, kad galymybiu yra :D

Panasi tai kokia ? Mazesnis skirtumas tarp balu ar didesnis ? Nes seip man pasiule i KK vieta, ir nezinau ka dabar daryt, ar rasytis sutarti ar megint laukt antro etapo.

Žinutė parašyta: 2012-07-27 12:25:13 | Nuoroda

Sveiki. Labai mazai truko, kad istociau i VF vieta  VDU multimedijoj. Mano balas 13,22, pagal diagramas paziurejus paskutinis istojo su 13,36 ar 13,39. Yra sansu per antra etapa gauti VF vieta i sia specialybe ?

Žinutė parašyta: 2012-07-27 16:59:16 | Nuoroda
chillout rašė:
Paul1us rašė:

Sveiki. Labai mazai truko, kad istociau i VF vieta  VDU multimedijoj. Mano balas 13,22, pagal diagramas paziurejus paskutinis istojo su 13,36 ar 13,39. Yra sansu per antra etapa gauti VF vieta i sia specialybe ?

Jeigu ne paslaptis, tai kur tu radai tas diagramas? Ir man įdomu

LAMABPO prisijunk ir yra atsiradus nauja skiltis Diagramos.

Žinutė parašyta: 2012-07-30 20:11:11 | Nuoroda
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:

Sveiki. Labai mazai truko, kad istociau i VF vieta VDU multimedijoj. Mano balas 13,22, pagal diagramas paziurejus paskutinis istojo su 13,36 ar 13,39. Yra sansu per antra etapa gauti VF vieta i sia specialybe ?

Sveiki, žemiausias balas buvo 13,48 į VF vietą. Jums tikimybė yra, bet siūlyčiau pasirašyti sutartį kad neprarastumėte vietos ir vis tiek dalyvauti 2 etape.

Dekui uz atsakyma, bet del sutarties pasirasymo,  su kuo man ja pasirasyti ? Jei negavau kvietimo i norima studiju programa.

Žinutė parašyta: 2012-07-31 00:19:28 | Nuoroda

Dar beje vienas klausimas, jei dabar matau per lamabpo, kad i multimedija pakviesta 28 zmones, ir 19 jau pasirase sutartis, reiskia kad yra like tik 9 vietos, ir per antra etapa ju nepadauges ?

Žinutė parašyta: 2012-07-31 09:50:34 | Nuoroda
justejonikaite rašė:
Paul1us rašė:

Dar beje vienas klausimas, jei dabar matau per lamabpo, kad i multimedija pakviesta 28 zmones, ir 19 jau pasirase sutartis, reiskia kad yra like tik 9 vietos, ir per antra etapa ju nepadauges ?

Aha, man šitas irgi labai įdomu.. 

Na gal atrasys VDU kuo greiciau, nes butu labai gerai suzinoti :)

Žinutė parašyta: 2012-08-03 15:10:19 | Nuoroda

Sveiki, kas nors is cia istojot i sia specialybe ? :)