Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-11-16
17:32:43
| Nuoroda
Gera diena, Norėčiau paklaust kokie maždaug minimalūs balai stojant į KTU Taikomąją Fiziką? Internetuose ieškojau bet neapturėjau laimės rast nieko verto dėmesio, tik 2006 metų minimalius balus, kurie manau nelabai aktualu šiom dienom. Dėkui. |
||
Žinutė parašyta:
2011-11-18
21:39:44
| Nuoroda
Labas, Norėčiau truputį pasikonsultuot, ką liaudis mano. Geriausiai man sekas tikslieji mokslai, tačiau niekaip neapsisprendžiu ką pasirinkti: matematiką, fiziką ar inžineriją.. Šiaip norėčiau labiau į patį mokslą gilintis, tai inžinerija gal mažiausiai norėčiau, nors kaip dalykas atrodo perspektyviausias. O kokios jūsų tuomonės? Labai man pasisektų jei gaučiau patarimų iš žmonių, already studijuojančių tuos dalykus, būtų labai malonu :> Ačiū |
||
Žinutė parašyta:
2011-12-18
19:39:30
| Nuoroda
Sveiki, Norėčiau labai paklausti, kokią bakalauro studijų programą yra rinktis geriau, jei ateityje yra planų studijuoti astrofiziką: fiziką ar kompiuterinę fiziką? Taip pat butų tiesiog nuostabų išgirsti atsiliepimų ir žmonių, jau besimokančių kurią nors specialybę. Ačiū. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-27
20:02:05
| Nuoroda
Labas vakaras, Esu girdėjęs iš Kompiuterinę Fiziką baigusių žmonių, kad studijuoti tikrai nėra sunku šioje specialybėje. Tačiau ir balai į ją nėra didžiausi. Norėjau paklaust kaip su Fizika ar Moderniųjų technologijų Fizika ir Vadyba? Balai tikrai nėra žemi. O kaip ten mokytis? Sunku? Tik prašyčiau be jokių ten optimistinių spalvų "jei stengsies tai ir pavyks", o nuoširdžiai. Ar ypatingais gabumais nepasižymintis abiturientas nebūtų labai prislėgtas ten įstojęs? Labai tikiuosi sulaukti atsakymų ir dėkoju. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-11
10:00:30
| Nuoroda
Sveiki, Taigi neapsisprendziu kuria is siu dvieju specialybiu rasyti pirmu numeriu. Gal kas galetu tarti keleta zodeliu apie Bendraja ar Moderniuju technologiju fizika? Kurioje specialybeje mokytis sunkiau/lengviau, kur perspektyvos didesnes/mazesnes. Butu labai malonu. Siaip linkciau prie Moderniuju technologiju, taciau tas nuvalkiotas zodelis "vadyba" neduoda ramybes. O bendroji fizika bijau, kad gali pasirodyti kiek per sunku. Is anksto dekoju uz bet koki komentara. |