Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2012-01-22
19:41:51
| Nuoroda
Sveiki, |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-08
12:19:27
| Nuoroda
Jo, aš pirmoj vietoj rašiau Šilumos ir technologijų energetiką, o antroj Automatika ir valdymą. Nežinau, galbūt reiks perstumt vietom, nes stojamasis balas 17,6, tai turbūt įstosiu į pirmą vietą įrašytą specialybę, todėl reikia pagalvot, kur noriu labiau, bet kažkodėl linkstu link energetikos, kažkaip įdomiai man skamba ir potraukis toks kažkoks yra. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-09
23:50:35
| Nuoroda
kikaa rašė:
Chedro rašė:
Jo, aš pirmoj vietoj rašiau Šilumos ir technologijų energetiką, o antroj Automatika ir valdymą. Nežinau, galbūt reiks perstumt vietom, nes stojamasis balas 17,6, tai turbūt įstosiu į pirmą vietą įrašytą specialybę, todėl reikia pagalvot, kur noriu labiau, bet kažkodėl linkstu link energetikos, kažkaip įdomiai man skamba ir potraukis toks kažkoks yra. 2 pirmus metus mokysies tuos pacius dalykus abejose specialybese, tai dar nelabai ir pajausi skirtuma tarp ju. Patarciau eiti ten, kas labiau traukia, bus paciam idomiau. o del 17.6 balo galiu pasakyt kad 100 procentu i vf pateksi pernai metais i vf istojo turintys 22.5-13.7 praeinamaji, cia pirmo pasirasymo metu:) sekmes ir lauksim fakultete Dėkui už patarimus, tikiuosi, kaip ir minėjai, susitiksim jau prasidėjus mokslo metam. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
11:45:40
| Nuoroda
Šilumos energetika ir technologijos. |
||
Žinutė parašyta:
2012-08-10
13:06:35
| Nuoroda
Jo, man taip pat būtų įdomu sužinot apie bendrabučius, tik man labiau aktualus yra 14 barakas. |