Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
16:55:23
| Nuoroda
Planuoju į anglų filologiją stot, tik istorijos rezultatai gąsdina, man ten tamsus miškas. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-26
17:10:02
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
sulbudulbu rašė:
Planuoju į anglų filologiją stot, tik istorijos rezultatai gąsdina, man ten tamsus miškas. O, dar vienas žmogus apie anglų filologiją galvojantis Kur žadi stot? Į VDU, nors visi sako VU geriau, bet nenoriu aš ten visiškai. Tu kur? :D |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-26
17:14:49
| Nuoroda
Dawido rašė:
sulbudulbu rašė:
Planuoju į anglų filologiją stot, tik istorijos rezultatai gąsdina, man ten tamsus miškas. Tai tau dabar per daugiausiai ir nereikia Vistiek būtų gerai neblogai gaut, bent jau būčiau tikra. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-26
17:27:39
| Nuoroda
Dawido rašė:
sulbudulbu rašė:
Dawido rašė:
sulbudulbu rašė:
Planuoju į anglų filologiją stot, tik istorijos rezultatai gąsdina, man ten tamsus miškas. Tai tau dabar per daugiausiai ir nereikia Vistiek būtų gerai neblogai gaut, bent jau būčiau tikra. Tai tėp. Aš ir stoju VDU AK filologija, tai būk maloni, daug negauk, palikit man vietos Atsiras tos vietos, ne taip sunku į VDU įstot. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-26
17:30:12
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
sulbudulbu rašė:
Zuk.kud rašė:
sulbudulbu rašė:
Planuoju į anglų filologiją stot, tik istorijos rezultatai gąsdina, man ten tamsus miškas. O, dar vienas žmogus apie anglų filologiją galvojantis Kur žadi stot? Į VDU, nors visi sako VU geriau, bet nenoriu aš ten visiškai. Tu kur? :D Pirmoj vietoj Audiovizualinis vertimas VU Kauno humanitariniam, o antroj - VDU anglų filologija Va, va man lygiai tas pats, kažkodėl į tą Vilnių visiškai netraukia Aš ne dėl miesto, Kauno humanitariniam anglų filologija taip pat yra, ar klystu? |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-26
17:44:47
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
sulbudulbu rašė:
Zuk.kud rašė:
sulbudulbu rašė:
Zuk.kud rašė:
sulbudulbu rašė:
Planuoju į anglų filologiją stot, tik istorijos rezultatai gąsdina, man ten tamsus miškas. O, dar vienas žmogus apie anglų filologiją galvojantis Kur žadi stot? Į VDU, nors visi sako VU geriau, bet nenoriu aš ten visiškai. Tu kur? :D Pirmoj vietoj Audiovizualinis vertimas VU Kauno humanitariniam, o antroj - VDU anglų filologija Va, va man lygiai tas pats, kažkodėl į tą Vilnių visiškai netraukia Aš ne dėl miesto, Kauno humanitariniam anglų filologija taip pat yra, ar klystu? Hmm... Man rodos yra, nesidomėjau Šiaip mane VDU kaip universitetas vilioja, bet audiovizualinis vertimas man kaip studijos labiau patiko, tai tokioj kryžkelėj ir stoviu Apie audiovizualinį vertimą dar negirdėjau, čia gal nauja programa? :D |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-26
17:45:52
| Nuoroda
Dawido rašė:
sulbudulbu rašė:
Zuk.kud rašė:
sulbudulbu rašė:
Zuk.kud rašė:
sulbudulbu rašė:
Planuoju į anglų filologiją stot, tik istorijos rezultatai gąsdina, man ten tamsus miškas. O, dar vienas žmogus apie anglų filologiją galvojantis Kur žadi stot? Į VDU, nors visi sako VU geriau, bet nenoriu aš ten visiškai. Tu kur? :D Pirmoj vietoj Audiovizualinis vertimas VU Kauno humanitariniam, o antroj - VDU anglų filologija Va, va man lygiai tas pats, kažkodėl į tą Vilnių visiškai netraukia Aš ne dėl miesto, Kauno humanitariniam anglų filologija taip pat yra, ar klystu? kaip atskiros nėra. eina rusų ir anglų kartu Aišku, gal ir gerai tada, pasirinkimo neturiu. ;D |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-26
18:00:04
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
sulbudulbu rašė:
Zuk.kud rašė:
sulbudulbu rašė:
Zuk.kud rašė:
sulbudulbu rašė:
Zuk.kud rašė:
sulbudulbu rašė:
Planuoju į anglų filologiją stot, tik istorijos rezultatai gąsdina, man ten tamsus miškas. O, dar vienas žmogus apie anglų filologiją galvojantis Kur žadi stot? Į VDU, nors visi sako VU geriau, bet nenoriu aš ten visiškai. Tu kur? :D Pirmoj vietoj Audiovizualinis vertimas VU Kauno humanitariniam, o antroj - VDU anglų filologija Va, va man lygiai tas pats, kažkodėl į tą Vilnių visiškai netraukia Aš ne dėl miesto, Kauno humanitariniam anglų filologija taip pat yra, ar klystu? Hmm... Man rodos yra, nesidomėjau Šiaip mane VDU kaip universitetas vilioja, bet audiovizualinis vertimas man kaip studijos labiau patiko, tai tokioj kryžkelėj ir stoviu Apie audiovizualinį vertimą dar negirdėjau, čia gal nauja programa? :D Jap, man rodos pernai atsiradus. Ta pati anglų filologija tik su informatikos priemaišom Skamba neblogai, bet ne taip gerai, kad į VU stočiau. |