Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2012-06-02
19:21:38
| Nuoroda
Na, aš irgi mėginsiu stot į lietuvių filologiją. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-03
10:30:01
| Nuoroda
E.v.e.l.y.n rašė:
Cibulis rašė:
Na, aš irgi mėginsiu stot į lietuvių filologiją. Kažkur skaičiau, kad dabar labai populiaru rinktis viešąją komunikaciją. ;D Tarp kitko, pati galvoju apie galimybę viešąją komunikaciją imti kaip gretutines studijas. Velnias, tada mano menki šansai patekt dar labiau menkėja. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-03
16:16:59
| Nuoroda
Aniria rašė:
Sveikos, abiturientės, radau šią temą ir nusprendžiau ir aš išskayti savo nuomonę, galbūt kažkam bus įdomu ar padės.. Aš šiuo metu kaip tik baiginėju lietuvių filologiją VDU. Noriu pasakyti, kad VDU tikrai puikus universitetas, kuriame dirba daug profesionalių dėstytojų, kurie rengia įdomias paskaitas.. Tik turiu vieną patarimą norinčioms stoti į šią specialybę. Iš savo grupės ir kolegių praktikos padariau išvadą, kad į šią specialybę reikia stoti tik jeigu tikrai patinka lietuvių kalba, literatūra, mėgstate skaityti daug literatūros.. Kitu atveju gali būti sunku ir neįdomu studijuoti.. Sėkmės visoms!!! Ir ką planuoji veikti baigusi, jei ne paslaptis? |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-06
14:00:47
| Nuoroda
1. Negalima. Per pakartotinę sesiją laiko tie, kurie negalėjo laikyti egzamino per pagrindinę sesiją dėl pateisinamų priežasčių. Na, dar per pakartotinę sesiją egzaminą laiko tie, kurie neišleikė lietuvių egzo, bet tada jie gali laikyti tik mokyklinį egzaminą. 2. O kiek egzų laikai? Du egzaminai yra privalomi, jeigu nori gauti brandos atestatą (lietuvių privalomas, o kitas - pasirinktinai). |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-06
15:14:43
| Nuoroda
Tai tada net jei ir matematikos neišlaikysi, vis tiek nieko tokio. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-08
18:32:44
| Nuoroda
forever.young rašė:
Rutaaa123 rašė:
auxe rašė:
o tau skauda nuo to ką pasakiau? Tai kad sakyčiau, kad tavo nuomonė subjektyvi na, žinok, čia jau, mano nuomone, nėra diskusija. diskusija turi būti diplomatiška, o čia kaip kokiame turguje įteikinėji savo nuomonę, neatsižvelgdama į išties rimtą pasakymą - anglų egzą tikrrrrrai daug kas gerai parašė. taškas. Kad kaip tik rodosi, jog daug žmonių parašė prastai. Bent patys egzaminus taisę mokytojai kalba, jog šiais metais visos Lietuvos abiturientai pasirodė žiauriai ir seniai taip yra buvę. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-08
20:36:31
| Nuoroda
forever.young rašė:
kada tie rezultatai ?: DD laukiu nesulaukiu Na, baigė taisyti praeitą trečiadienį (berots), tad jau gan greitai bus ir rezultatai. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-08
20:50:18
| Nuoroda
Pride rašė:
Cibulis rašė:
Kad kaip tik rodosi, jog daug žmonių parašė prastai. Bent patys egzaminus taisę mokytojai kalba, jog šiais metais visos Lietuvos abiturientai pasirodė žiauriai ir seniai taip yra buvę. Cia ne jus protingejate, cia egzai lengveja. Palyginkite kokiu 2004 ir 2011 metu egzus ir tikrai pamatysite nemenka skirtuma. Kas liecia ta mokytojo pasisakyma... O gal zmogus labai protingas? As praejusiais metais is istorijos egzo isejau mazdaug po valandos ir gavau... Berods 98%(?). Ir kiekvienais metais sako, kad egzas labai lengvas, kiekvienais metais atsiranda mokytoju sakanciu, kad visi gerai parase ir kiekvienais metais atsiranda neislaikiusiu. Tokia ta realybe Na, tai čia vienetiniai atvejai. Juk visur būna išimčių. Kas dėl mokytojų, tai ne vienas mokytojas sako, jog išlaikyta buvo žiauriai. Tad pamatę rezultatus galėsim patikrint ar persūdė, ar ne. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-08
22:35:04
| Nuoroda
Pride rašė:
Cibulis rašė:
Na, tai čia vienetiniai atvejai. Juk visur būna išimčių. Kas dėl mokytojų, tai ne vienas mokytojas sako, jog išlaikyta buvo žiauriai. Tad pamatę rezultatus galėsim patikrint ar persūdė, ar ne. Kai gerai moki, per ta valanda speji ir 3 kart pasitikrinti. Kas liecia tuos mokytojus... Gal jiems atsiunte darbus is labai prastos mokyklos? Nebūtinai. Kiti gerai mokėdami kaip tik ilgai apmąsto ar tikrai va šitaip, o gal va va taip ir bla bla bla (na, galvoje juk daug informacijos, dėlioja įvairius pavyzdžius, atsirenka tinkamiausius), o tuo tarpu nelabai ką mokantys rašo kas šauna į galvą ir todėl parašo itin greitai. Gal taip, gal ne. Kokia prasmė spėliot? |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-26
09:58:30
| Nuoroda
Norėčiau pasiteirauti dėl gretutinių studijų. Jeigu įstoji į lietuvių filologiją, o gretutines studijas nori pasirinkti viešąją komunikaciją, tai įmanoma suderinti šių studijų tvarkaraščius? Gal būtų galima jau dabar kažkur pamatyti koks bus lietuvių filologijos rudens semestro tvarkaraštis? |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-26
19:57:20
| Nuoroda
E.v.e.l.y.n rašė:
Malonu, kad mūsų daugėja. ;D Kadangi šiandien jau tokia diena, tai pasigirkit, abiturientai, kaip išlaikėt lietuvių egzaminą. ;D 98 balai, o kaip pati? |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-27
14:21:57
| Nuoroda
E.v.e.l.y.n rašė:
Cibuli, mano irgi 98 ! Geras sutapimas. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-27
14:24:31
| Nuoroda
E.v.e.l.y.n rašė:
aaagnė.k rašė:
su savo 84% prieš jus jaučiuosi kaip nevykėlė, bet, po perkūnėliais, man ir tiek gerai Nesijausk taip, tikrai nesi nevykėlė. 84% nėra prastas rezultatas. Va būtent. Reikia pamąstyt, kad aplenkta šitiek procentų Lietuvos abiturientų. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-07
18:16:40
| Nuoroda
Kokį skaičių studentų priimsite į lietuvių filologiją, o kokį į viešąją komunikaciją? Jeigu aš nesimokiau informacinių technologijų, studijuojant viešąją komunikaciją tai sudarytų problemų (t.y. būtų reikalingas aukštas informacinių technologijų lygis ar visgi galima išsiversti ir be to)? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-07
18:21:14
| Nuoroda
aaagnė.k rašė:
o čia visi į VDU taikys?? kas, pavyzdžiui, ką rašėt pirmu numeriu?? Aš tai pirmu numeriu rašiau VDU Viešąją komunikaciją, antru - VDU Lietuvių filologiją, o trečiu numeriu jau užrašiau VU KHF Lietuvių filologiją. Nors, tiesą pasakius, nelabai į VU noriu. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-08
15:36:49
| Nuoroda
Meow* rašė:
Cibulis rašė:
aaagnė.k rašė:
o čia visi į VDU taikys?? kas, pavyzdžiui, ką rašėt pirmu numeriu?? Aš tai pirmu numeriu rašiau VDU Viešąją komunikaciją, antru - VDU Lietuvių filologiją, o trečiu numeriu jau užrašiau VU KHF Lietuvių filologiją. Nors, tiesą pasakius, nelabai į VU noriu. O, kaip matau viešoji komunikacija pirmu numeriu. Gal kokių labai gerų atsiliepimų girdėjai apie šią specialybę iš jau studijuojančių ir gali pasidalinti? :) Nesu. Tiesiog mane pačią labiau traukia viešoji komunikacija. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-08
15:44:31
| Nuoroda
ananasine rašė:
Kažkaip labai jau retos gretos tų būsimų lituanistų:) Paskaičius šį forumą galima pagalvoti, kad VU visai nemylimas, ir visi mieliau pasirenka VDU ar LEU:) Man tai VDU pirmoj vietoj, nes pakliuvus į lietuvių filologiją, galėčiau imt viešosios komunikacijos gretutines studijas. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-08
16:51:56
| Nuoroda
Man tai norisi vienu metu kuo daugiau prikimšti galvą. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-19
18:08:32
| Nuoroda
Jau seniai žinojau, kad nė už ką negyvensiu barake. Butą jau turiu ir ant širdies tikrai ramu. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-23
21:37:12
| Nuoroda
Aš bute gyvensiu. Tiksliau, jau gyvenu. |