Vartotojo Illumination pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-05-05 17:15:31 | Nuoroda

Na, ar yra siemet mastanciu stoti i sia specialybe?

Žinutė parašyta: 2012-05-12 17:14:23 | Nuoroda

Man irgi ji gana patraukliai skamba, bet tas konkursas tai gasdina ganetinai ;D nes i mokama nelabai noriu stot

Žinutė parašyta: 2012-05-14 22:06:49 | Nuoroda

Del anglu tai maziausiai nervinuosi turbut. Viskas labai priklauso nuo to, koki egza nec'as parenge si karta:} siais metais paskutini karta Use of English, tai velgi idomu, ar sunkesni imes, ar lengvesni, ar panasu kaip visada ;D

Labai idomu, kokie rasto darbai bus:> tikiuosi normalios rasinio temos ir informal letter...

Žinutė parašyta: 2012-05-16 19:43:09 | Nuoroda

Ka reiskia, kas as zurnalistika galiu pasirinkti antra specialybe? Cia butu zurnalistikos magistras ar kombinuota specialybe lietuviu filologija + zurnalistika?

Žinutė parašyta: 2012-07-09 18:50:19 | Nuoroda

Vis svarsciau, svarsciau apie sitas studijas, prasyme jos vis dar irasytos ir tureciau istoti, bet manau, kad galiausiai isbrauksiu velniop... man kazkaip jos per daug neaiskios atrodo, kiek teko klaust studijuojanciu, ka jie dirbs paskui - niekas tiksliai nezinojo. Tipo, daug kur galima dirbti, bet man tas daug kur pernelyg abstrakciai skamba ir nemanau, kad verta rizikuoti, juolab kad nezinau, ar save isivaizduoju tame.

Žinutė parašyta: 2012-07-10 16:26:46 | Nuoroda

Tai labai smagu, kita vertus, pats VGTU apie save blogai nieko ir nesakys (: negana to, nereikia pamirsti, kad tai yra viso labo pirmoji isleista laida. Kol pabaigciau as, prabegtu ketveri metai, kas yra nemazai. Tuo metu VDU isleidzia savo magistrantura kurybines industrijas baigusius zmones, stai turim ir VDK kurybiniu industriju dizaina, VU kurybines komunikacijas. O kur dar zmones, kurie baigia konkreciai reklamu kurima ar dar kazka panasaus. Itariu, kad per 4 metus sita rinka bus perpildyta, nes Lietuvoj ji nera tokia didele. 

Žinutė parašyta: 2012-07-16 21:47:55 | Nuoroda

LAMA BPO turiu pasirinkti, kokia bus mano uzsienio kalba universitete. Siuo metu esu pasirinkusi anglu, taciau egzamina islaikiau virs 80 procentu, tad, kiek zinau, del to VDU galesiu du semestrus mokytis bet kokia kita kalba. Tad ar mano pasirinkimas, kokia kalba mokysiuos, turi itakos? Noreciau vietoj anglu du metus mokytis ispanu, taciau LAMA BPO tokios kalbos pasirinkti neleidzia... ka tureciau daryti?

Žinutė parašyta: 2012-07-16 21:49:19 | Nuoroda

Oi, ne du metus, o du semestrus*