Vartotojo Ju-Li pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-06-15 20:14:57 | Nuoroda

Sveiki,esu jau baigianti pirmakursė,galiu atsakyt į klausimus,jei tik tokių atsiras:)

Žinutė parašyta: 2012-06-15 21:16:23 | Nuoroda

dėstė senovės istoriją. labai griežtas ir reiklus,koliai l.l.l.sunkūs buvo, bet paskaitos užtai įdomios, oratorius super ir medžiaga iššsami,aiški :) tai va,gerai pagalvok ar rinktis :))

Žinutė parašyta: 2012-06-17 13:44:50 | Nuoroda
Daydsil rašė:

Iš vieno pažįstamo esu girdėjęs, kad dėstymas ten labai nuobodus - viskas remiama dėstytojų perskaitomomis paskaitomis ir daugybe užduodamų referatų įvairiausiomis temomis. Norėčiau paklausti, ar taip (ar panašiai) ir yra?
Be to, įdomu, ar po studijų ir įvairių pasiruošimo darbų (kažkaip ranka nekyla to pavadint "namų darbais" :D) lieka bent kiek laisvo laiko? :)
Ir toks general question - ar Tau patinka ši studijų programa? :)

 

 Jei tau tikrai patinka istorija-nuobodu nebus, tiesa,ne visi destytojai puikūs oratoriai, bet kad profesionalūs istorikai tai tikrai :) ir paskaitų mums kol kas tikrai niekas NESKAITĖ :D aišku, atsineša lapus, bet tik užmest žvilgsniui daugiausia. Referatų per abu semestrus teko parašyt viso labo keturis. Dar buvo keletas darbelių 1 sem. studijų įvadui, bet kaip kompensaciją buvom apvedžioti po visus Vilniaus archyvus. :) Daugiau tokių kaip  namų darbų išvis nebuvo, tik rekomenduojamos literatūros sąrašai. Juk neįmanoma studijuot istorijos ir neskaityt.;) Šiaip rimtas mokymasis vyksta prieš kolius, egzaminus. Kiek liks laisvo laiko priklausys nuo to kiek jo pats norėsi skirti savarankiškam studijavimui.
Man studijų kokybė tikrai labai patinka, dėl tematikos biški kitaip,mat pati istorija kartais rodos nuobodoka , na bet čia jau ne dėstytojų kaltė. :D