Vartotojo Indrė:) pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-06-05 21:21:03 | Nuoroda

Sveiki. Kaip jaučiatės?  Kokios nuotaikos vyrauja?  Aš tikiuosi, kad per daug nesijaudinate. :))
Taigi, aš galvoju studijuoti slaugą.Gal yra taip pat pretenduojančių į ją? 

Žinutė parašyta: 2012-06-05 21:23:40 | Nuoroda
Žinutė parašyta: 2012-06-07 13:08:46 | Nuoroda

Tai labai malonu, kad yra žmonių, kurie nori rinktis tokią sunkią ir atsakingą specialybę. :)
Aš, tai nenoriu į akušerija, nors girdėjau, kad pradžioje mokslų, būtent nuo akušerijos ir prasideda. :)
Na taip, nuotaikos geros, bet kai pasižiūri kokio sunkumo egzaminus duoda, tai nei nežinau,kur dėtis. Atrodo mokaisi 12 metų, bet išlaikyti negali. Labai paradoksalu.

Žinutė parašyta: 2012-06-07 17:25:26 | Nuoroda

Labas. :) Artėja, artėja. Iš tiesų biologijai skiriau daugiausiai laiko, tai ne tik dėl to,kad gerai išlaikyčiau bet dėl to, kad įdomus pats mokslas. :) O kokia literatūra naudojuosiu, tai labai įvairia. Pradedant nuo mokyklos vadovėlių ir baigiant internetu. Juk visko viename vadovėlyje nerasi, tai tenka apsikrauti net penkiais, o kai pats egzaminas neužkalnų, tai stalas knygomis apkrautas.

Žinutė parašyta: 2012-06-07 20:54:01 | Nuoroda

Tai svarbiausia, jog yra noras! :) O kai nori ko nors ,tai tikrai gali pasiekti, tik žinoma, reikia tam ir pastangu. Tačiau manau,kad tikrai įstosi. :)

Žinutė parašyta: 2012-06-08 13:28:21 | Nuoroda
Deilei rašė:

O jum baimės nėra? Man tai siaubas,panika didžiausia,kad blogai išlaikysiu ir neįstosiu.. :)

Gal kas nors galvoja i odontologiją stot? :))

Žinoma,kad yra! Bet tik dėl, kad galiu susimaišyti ir nuo to nukentėtų mano balas.
Na, ne. Aš galvoju stoti į slaugą. :)

Žinutė parašyta: 2012-06-08 13:41:08 | Nuoroda
Ginta rašė:
Indrė:) rašė:

Tai svarbiausia, jog yra noras! :) O kai nori ko nors ,tai tikrai gali pasiekti, tik žinoma, reikia tam ir pastangu. Tačiau manau,kad tikrai įstosi. :)

O jei ką kitais metais žadu perlaikyti egzaminus....Tik truputį baisu dėl tų programų pakeitimų,bet tikiuosi žiauriai nepasikeis :) Egzaminas kaip kokia loterija...tas pats manau ir sustojimu :)

Taip, keičiasi programa truputį. :) Bet  tik iš to pusės,kad reikia daugiau kažko mokėti, jau ten nieko nebeprigalvos :) Tik va, lietuvių labai keičiasi, liks tik literatūrinis rašinys.
Pritariu,kad egzaminai kaip loterija arba moki arba ne. :) Įdės, tai ką mokeisi, išlaikysi gerai, o jei įdės, tai ką moki silpnai, tai gal ir išlaikysi, bet svarbiausia nenukabinti nosies. :)

Žinutė parašyta: 2012-06-09 00:18:44 | Nuoroda
Pride rašė:

Kada bio egzas? Nera ko jums bijoti, jeigu moketes - islaikysite.. Jeigu nesimokete... Bent kazkam bala pakelsite :) O po egzo visi i studijos.lt!! Cia aptarsime atsakymus ir rasime tiesa :)

Birželio 11 dieną. :)

Žinutė parašyta: 2012-06-14 20:15:21 | Nuoroda

Aš ketinu studijuoti Kauno kolegijoje slaugą. :)

Žinutė parašyta: 2012-06-15 20:38:18 | Nuoroda

Sveikos. Aš taip pat ketinu stoti į Kauno kolegiją, noriu į slaugą. :)
O dėl chemijos egzamino pritariu, buvo tikrai sunkus. ;/

Žinutė parašyta: 2012-06-22 18:01:11 | Nuoroda

Sveikos mergaitės dar kartą. :) Kaip atostogas leidžaite? :)

Žinutė parašyta: 2012-06-22 20:10:02 | Nuoroda
Gaburė rašė:

turiningai, kamuoja egzaminu rezultatu laukimas  tu?

Aš sakyčiau visai neblogai nors , orais gerais ši vasara mūsų nelepina, tad ir veiklos sumažėja. Tačiau stengiuosi atrasti veiklos,kad nenumirčiau iš nuobodulio, o dar egzaminų rezultatų laukimas ir vargina ir baimę kelia. :)

Žinutė parašyta: 2012-06-26 19:17:47 | Nuoroda

Viskas gi gerai. Juk svarbiausia,kad išlaikei. :) P.S Beje  aš taip pat surinkau 61 :)

Žinutė parašyta: 2012-06-27 18:47:42 | Nuoroda
klykianti.ausra rašė:

Et nežinot kur lendat panos ;D

Ta prasme? Kažkas blogai, su šia specialybe?

Žinutė parašyta: 2012-06-27 22:02:00 | Nuoroda
klykianti.ausra rašė:
klykianti.ausra rašė:

Tiesiog aš KK studijuoju slaugą, ir praėjus dviems metams jau gaila sugaišto laiko, kad mesčiau, nes čia tikrai chaosas, o ir specialybė Lietuvoje visiškai nevertinama. Nebent tikrai turit pašaukimą..

Kodėl manai,kad sugaišai laiką?  Sunku, ar nėra tvarkos atsakomybės iš dėstytojų pusės ar valdžios?
Pritariu,kad nevertinama, o apskritai,kas Lietuvoje vertinama? O gi niekas, jaunų žmonių Lietuvai nereikia :)
Nežinau ar tai pašaukimas ar ne, tačiau nori padėti žmonėms, mane būtent tai traukia link šios specialybės :)

Žinutė parašyta: 2012-06-30 13:47:30 | Nuoroda
klykianti.ausra rašė:
klykianti.ausra rašė:
klykianti.ausra rašė:

Tiesiog aš KK studijuoju slaugą, ir praėjus dviems metams jau gaila sugaišto laiko, kad mesčiau, nes čia tikrai chaosas, o ir specialybė Lietuvoje visiškai nevertinama. Nebent tikrai turit pašaukimą..

Kodėl manai,kad sugaišai laiką?  Sunku, ar nėra tvarkos atsakomybės iš dėstytojų pusės ar valdžios?
Pritariu,kad nevertinama, o apskritai,kas Lietuvoje vertinama? O gi niekas, jaunų žmonių Lietuvai nereikia :)
Nežinau ar tai pašaukimas ar ne, tačiau nori padėti žmonėms, mane būtent tai traukia link šios specialybės :)

Laiko nesugaišau, medicina man aktualu, tik va ne ta pakraipa. Dėl sunkumo tai žiūrint koks dalykas, yra sunkesnių, yra lengvesnių čia kaip ir visur, dėstytojai ir likusi valdžia, na ten sistemos tikrai nėra, atsakomybės ir nepasakyčiau, kad užtenka. Kalbant apie specialybės vertinimą, tai šiuo metu seselės nelabai skiria nuo sanitarės ar vos ne valytojos, siunčia visur kur tik įmanoma ir jei kas visada išsikrauna ant tavęs. Dėl noro padėti žmonėms tai laikinas reikalas, kai stojau aš ir labai norėjau padėti žmonėms, bet kolegija vis labiau tą norą šalina iš manęs.

Aktualu, bet ne ta sritis. Suprantu, na tai galbūt todėl ir nėra prie širdies slauga.:) Iš tiesų niekur nėra lengva, mokytis tenka, o ypač medicinoje, čia jau tokia sfera,kad privalai mokytis.,kad kažką suprastum ir žinotum. :) O dėl to valdžios ir dėstytojų, taip ir kitose mokyklose, tik vienose jie žmogiškesni ir supratingesni, o kitose jiems vienodai. Kaip jos vertinamos Lietuvoje nežinau, tačiau žinau,kad užsienyje seselės labai vertinamos. :) Na, namanau,kad man jis dings, nes nuo pats vaikystės mėgau rūpintis žmonėmis, ir jai po 12 metų noras nedingo, tikiuosi,kad nedings ir dabar. Nors gal realybė kitokia. :)

Žinutė parašyta: 2012-07-02 14:15:01 | Nuoroda
pilks vilks rašė:
agniuxxsss rašė:

Sveiki, as taip pat bandysiu stoti i KK, pirmu numeriu rasiau farmakotechnika, noreciau rast  busimu kolegu :)

Tikriausiai, kad aš. :)

Aš taip pat rašiau, tik ne pirmu numeriu. :)

Žinutė parašyta: 2012-07-03 17:53:49 | Nuoroda

Sveikos. Jau rytoj sužinosime biologijos rezultatus. :)

Žinutė parašyta: 2012-07-04 19:11:41 | Nuoroda

Mane tiesą sakant nuliūdino, tikrai tikėjausi geriau, bet gavosi, kaip gavosi. :) Su universitetais teks atsisveikinti. :D

Žinutė parašyta: 2012-07-04 20:21:46 | Nuoroda
Umiga rašė:

Mane tiesą sakant nuliūdino, tikrai tikėjausi geriau, bet gavosi, kaip gavosi. :) Su universitetais teks atsisveikinti. :D

Indre, o kiek gavai? :) mane irgi nuliūdino... žiauriai... nepasisekė, tai nepasisekė... ;/

56 procentus.  Labai daug mokiausiu ir nesuprantu. Labai, labai nuliūdino..
O kiek tu? :)