Vartotojo Ernestynou pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-06-06 13:36:25 | Nuoroda

Sveiki visi. Iš anksto noriu atsiprašyti, jei sukūriau nereikalingą temą, tačiau visur internete išnaršiau ir taip neradau konkretaus atsakymo... Turiu šiuo metu du klausimus:
1) Ar neišlaikius 2012 matematikos VBE, galima jį perlaikyti tais pačiais metais? Tai yra pakartotinė sesija. Ar reikės laukti kitų metų?

2) Ar neišlaikius 2012 matematikos VBE , gausiu atestatą jog baigiau mokyklą? Vienur skaičiau, kad bus įrašytas kitas pažymys, tai kuris būtent? 10 klasės matematikos egzamino pažymys? Ar į atestatą bus tiesiog įrašytas užrašas "Neišlaikė" . O gal iš viso man jo neduos??? Ar dar kas nors.

Prašau atsakykite, nes man tai tikras galvos skausmas ;D Dėkoju iš anksto tiem, kas nusiteikęs padėti.

Žinutė parašyta: 2012-06-06 15:10:18 | Nuoroda

Aš pasirinkau laikyti 3 egzaminus : rusų valstybinį, lietuvių (gimtoji) valstybinį, matematiką valstybinį.

Šiaip nežinau kaip ten man su lietuvių seksis.. Gal nepatiks jiems mano rašinys ;D O matkes.. Na aš ne matematikas galiu pasakyti ;D Ir matke gan prastai parašiau, nesitikėjau tokio sunkaus.. Visi 2012 metų bandomieji matkes buvo daug lengvesni.. Na bet tikiuosi išlaikyti. Dėkoju už informaciją :)

Žinutė parašyta: 2012-06-06 15:25:06 | Nuoroda

Na aš tikiuosi jog taip ir bus... Nes tikrai ne viską išsprendžiau. Čia yra tema kažkur, kur atsakymus surašė žmogelis, susitikrinau su savo.. Liūdna pasidarė... ;D Aš ne matematikas, aš prie meno žmogus. Bet jei ir 1% gausiu, turėtų užtekti ;D

Žinutė parašyta: 2012-06-06 21:35:03 | Nuoroda
Besidomintis rašė:
waineris rašė:

Mums mateamtikos mokytoja sake  tipo vertinimai bus panasus kaip 8 metu buvo nec.lt/failai/798_rez_analize_2008_VBE_statistine_matematika.pdf

13 balų - per daug :D

Oo žmogau žmogeli ;DD Duokš penkis ;D Nes aš arba 17 arba 19 balų gausiu ;D 

Padariau labai durną klaidą.. 27 užduoty gavau du sprendinius: 0,5 ir 2. Ir juodrašy, atsakyme parašiau 0,5 ir 5 ;DD Tą 5 ne į temą... Per žioplumą. Tai va, man įdomu kokį aš atsakymą parašiau atsakymų lape.. Jei viską aklai nusirašiau - turiu bėdą ;D 

Bet esmė tame, kad mes abu surinkome mažai... Aš dar kaip tik nesikartojau funkcijų, gražikų, nieko kas su jomis susiję.. Ir praktiškai visas egzas ir sukosi aplink funkcijas..

Žinutė parašyta: 2012-06-06 22:20:19 | Nuoroda
Nextas rašė:

~20pts pas mane,kaip manot uzteks? Beje 3 daly 28kls teisingai is akies koordinates parasiau i atsakymo vieta,bet jokio spr nedariau:D duos taskeli koki?ten 3pts vertas. Ir 31.2 viena koordinate teisingai is akies :D. bei 26 isvestine tik suskaiciuota,gal duos kazkiek..

Man rodos neduoda už spėjimus... Nors ir pats spėliojau. O gal? ;D Tikėkimės geriausio..

Žinutė parašyta: 2012-06-27 22:54:53 | Nuoroda

Sveiki. Noriu paklausti ar įstočiau į VDU Psichologiją su tokiai egzaminų rezultatais:
rusų vbe 71% ;
lietuvių vbe 50% ;
matematika vbe 50% ?

Žinutė parašyta: 2012-06-27 23:37:53 | Nuoroda

Taigi.. Sveiki būsimieji psichologai ir ne tik. Manau aš, kaip ir visi Jūs, šiemt noriu stoti į savo pasirinktą specialybę. Šiuo atvėju aš noriu stoti į psichologiją. Tik vat nenusprendžiu kur. Į VU neįstočiau, nes per egzaminus nesužibėjau.. Todėl man lieka VDU ir MRU. Tik aš nežinau kur geriau. Gal tie kas jau studijuoja MRU ar VDU galėtų tarti žodį, ar šiaip internautai, kurie ką nors girdėjo ar skaitė?  Taip pat būtų visai nieko susirasti bendraminčių, kas žada studijuot šiuose universitetuose, pažiūrėti ar daug mūsų. :D

Žinutė parašyta: 2012-06-28 13:38:56 | Nuoroda

Na taip, aš irgi norėčiau labiau gyventi Vilniuje, nei Kaune. Bet manau tai nėra svarbiausia. Reikia atsižvelgti į tai, koks diplomas yra labiau vertinamas, kad paskui nesigailėt. Mačiau daug kas iš MRU į VDU bėga. O tu šiaip į VF vietą pretenduoji? :)

Žinutė parašyta: 2012-06-28 14:20:10 | Nuoroda

Na jo, gal ir gerai sakai. O apie stipendiją negalvoji? Na žinai, pasistengus galima ir ją gauti ;D 

Žinutė parašyta: 2012-06-28 15:07:21 | Nuoroda

Aj, gal tada ne taip kažką supratau :D Na manau jau apsisprendžiau ir stosiu į MRU. Nors ir į VDU norėčiau.

Žinutė parašyta: 2012-06-28 15:22:14 | Nuoroda

Jau matau antrą kartą klaidą padarei su lytimi :D Aš jis, mano vardas Ernestas ;) Taip taip, vaikinukas į psichologiją :D
    Ko gero į bendriką, bent jau taip siūlė studentai. Bendrike naujos pažintys ir panašiai, o po pusmečio gal ir butuką kokį. Nors šiaip, jeigu atsirastu kas nors, kas norėtu per pus nuomotis butą, su kitu studentu, manau dar fainiau būtų. O tu? :)

Žinutė parašyta: 2012-07-01 00:51:22 | Nuoroda
˙·٠•♥ Nєקгเкlคยร๏๓ค ♥•٠·˙ rašė:

pf.. jūs žiūrėkit kaip su rezultatais,rašyk pirmoj vietoj mru o antroj vdu.aš irgi noriu į psichologiją,bet į nemokamą bijau kad nepapulsiu nei tą nei tą

Jo, taip ir dariau, pirma MRU, tada VDU, tada LSMU nu ir dar for fun parašiau VU :D Aš labiau pretenduoju į mokamą. Kiek žiūrėjau, tai 2011 metais VDU konkursinis balas buvo:
Psichologija (vnf): max 17,46 - min 8
Psichologija (vf): max 20,12 - min 17,1

o MRU 2011 metų konkursiniai:

Psichologija (vnf): max 14.85 - min 10.02
Psichologija (vf): max 18.49 - min 17.70

Tai gal šiemet kažko labai WOW nebus ;D

Žinutė parašyta: 2012-07-02 12:32:33 | Nuoroda
Elikyt rašė:
Ernestynou rašė:
˙·٠•♥ Nєקгเкlคยร๏๓ค ♥•٠·˙ rašė:

pf.. jūs žiūrėkit kaip su rezultatais,rašyk pirmoj vietoj mru o antroj vdu.aš irgi noriu į psichologiją,bet į nemokamą bijau kad nepapulsiu nei tą nei tą

Jo, taip ir dariau, pirma MRU, tada VDU, tada LSMU nu ir dar for fun parašiau VU :D Aš labiau pretenduoju į mokamą. Kiek žiūrėjau, tai 2011 metais VDU konkursinis balas buvo:
Psichologija (vnf): max 17,46 - min 8
Psichologija (vf): max 20,12 - min 17,1

o MRU 2011 metų konkursiniai:

Psichologija (vnf): max 14.85 - min 10.02
Psichologija (vf): max 18.49 - min 17.70

Tai gal šiemet kažko labai WOW nebus ;D

pala pala,biski galai sakyciau nesueina,jeigu NEfinansuojamam didziausias balas 14.85 o maziausias finansuojamam 17.70,tai kur tada tie su 15, 16 balais?:D ore?

Nu vat ir man įdomu ;D Aš tik copy paste padariau iš lentelės. O gal tais metais tiesiog nebuvo su 15-16 balų? :D I have no idea ;D