Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2012-06-19
16:45:07
| Nuoroda
Pamenu kaip šiandien, tÄ… 1979 metų naktį, kai švenÄiau išleistuves su savo draugais. Iš pradžių viskas Ä—josi gražiai, komjaunimo šokiai, kita priklausoma atributika. VÄ—liau, basomis lÄ—kÄ—m į kaimo diskotekÄ…, KaniÅ«kuose, ot davÄ—m garo. Net grindys braškÄ—jo, kaip šokome visi, vÄ—liau draugas iš užanÄio ištraukÄ— bonkutÄ™. Ot, paragavau to birzgalo, tai viskas taip susisuko, kad nuo tos dienos nei lašo gÄ—rimų stipriųjų. Taip ir atšvenÄiau, žinoma, kai meÄiau gerti mano protas tapo daug protingesnis. O aš dar tuo metu bÅ«damas Å«maus bÅ«do, tai visas jÄ—gas skyriau universiteto mokslams. Tokia ir mano istorija, ne visada reikia daug pinigų šventÄ—ms, aš pamenu gal 5 rublius teturÄ—jau švÄ™sdamas. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-12
18:46:39
| Nuoroda
O, jeigu pas mane paspaudus įkelti jis pradingo ir daugiau neatsiranda? ^^ 0.00 rašo konkursinius, o įkelti knopkÄ—s nebÄ—ra. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
10:46:45
| Nuoroda
Sveiki, kaip supratau, jeigu pasirašai sutartį vnf, antrame rate dar galima pretenduoti į tÄ… paÄiÄ… vietÄ… vf. Gal galite papasakoti kaip tai padaryti arba kur galima rasti informacijos apie tai? Ar 17.04 balu, dar galiu tikÄ—tis vf vietos istorijos moksluose per antrÄ… etapÄ…? |