Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2012-06-16
09:45:57
| Nuoroda
Sveiki, kaip manote, ar šiais metais bus labai daug stojančiųjų į japonologiją? Labai baisu, kad bus didelis konkursas, o toks didelis noras įstoti būtent į šią sritį, kad net nesinori galvoti apie jokias kitas alternatyvas Kažin, ar labai bus užkelta kartelė šiais metais? |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-17
19:29:50
| Nuoroda
Na belieka laukti egzaminų rezultatų ir tikėtis geriausio Kokių rezultatų tikiesi iš istorijos ir užsienio kalbos egzaminų? |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-18
15:52:48
| Nuoroda
Na aš irgi nesitikiu šimtukų, bet labai tikiuosi, kad pakaks tų rezultatų, kuriuos gausiu, nors vilčių įstoti į Azijos studijas (o ypatingai į japonologus, kiek girdėjau) turi tik tie su aukščiausiais rezultatais. Na bet viltismiršta paskutinė, kaip sakoma, o dar jei iš tiesų darys dvi grupes, tai gal tikrai nusišypsos sėkmė Įdomu, ar žmonės sustoja jau bent su pradinėmis kalbos žiniomis, ar visai žali? Ir tikriausiai labai sunku mokintis kalbą nuo pačių pagrindų, o ne kaip kokią anglų, kurią visur tik ir tegirdi? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-02
17:12:40
| Nuoroda
Aš bandysiu stoti, tik vat labai bijau sužinoti istorijos egzamino rezultatą |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-03
17:41:18
| Nuoroda
Tai jau tikrai, kai vos ne šimtukai iš anglų ir lietuvių, tai tikriausiai ir iš istorijos gausi nemažai, tai ir be geografijos pažymio tikrai nemažai šansų įstoti GreeeeN, o kokie tavo egzaminų rezultatai? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-03
20:08:59
| Nuoroda
Aha, iš A lygio 10-uką, o tu? Kas keisčiausia, kai 10 kl. reikėjo ringtis lygius, dar net nebuvau susapnavusi, kad bandysiu stoti į japonologiją, o vat tas pažymys dabar tikrai turėtu praversti |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-04
10:47:26
| Nuoroda
Na aš taip pat japonų kultūra ir apskritai jų pasaulėžiūra, tradicijomis jau gan ilgą laiką domiuosi, o geografiją pasirinkau, nes žinojau, kad vistiek link humanitarinių mokslų trauksiu, nes niekada nebuvau matematikė ar chemikė . Aš irgi svarsčiau apie galimybę pasiimti japonologiją kaip gretutinę šaką, jei nepavyktų įstoti kaip į gryną, bet dėl perspektyvų tai, manau, čia nuo kiekvieno žmogaus užsidegimo, kryptingo siekimo ir įvairių gyvenimo aplinkybių ir niuansų priklauso Bus matyti, kaip čia viskas gausis, o dėl tėvų sutikimo, tai jie kažkaip visada buvo mane palaikantys, kad ir kokių užmojų būčiau prisimąsčiusi |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-05
15:49:27
| Nuoroda
Sutinku, kad tai nerealiausios studijos su pačia įdomiausia ir labiausiai traukiančia programa, labai labai būtų nearealu ten patekti Na, gal pasidalinsite savo konkursiniais balais, kai jau susžinojome istorijos rezultatus, ar labai čia didelės varžovės susirinkusios? ^^ |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-05
17:32:38
| Nuoroda
Sveikinu, manau tikrai tau turėtų pavykti . Maniškis tik 19,14, bet irgi dar vilčių neprarandu |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-05
18:15:27
| Nuoroda
Taaip ir aš taip sakau ^^ Būtų smagu jau turėti kažką pažįstamo naujoje vietoje, taigi dabar nuo istorijos rezultatų laukimo peršokam į universiteto pasiūlymo laukimo liepos pab. Taip ir gyvensime laukimu beveik visą vasarą Ką rašei antru numeriu? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-05
18:40:36
| Nuoroda
Aš irgi rašysiu antru numeriu sinologiją, sutapimas ;D Dėl jėgų tai irgi lygiai taip pat mąstau, nes irgi esu pasirengusi mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis, nes aistros japonų kalbai tikrai užtenka, o vat sinologiją ne taip karštai myliu, bet visgi ją bestudijuodami žmonės susipažįsta šiek tiek ir su japonologija Pasikartosiu, belieka laukti ir tikėtis geriausio |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-16
10:38:59
| Nuoroda
Atspaudžiu dešinę ranką ir smagu, kad tų avantiūristų pasitaiko, juk pasauliui reikia ne vien vadybininkų, medikų ar bankininkų , Aš taip pat labai panašios sielos žmogutis, nebijau iššūkių ir rizikos, juk galutinai svarbiausia daryti tai, kas mieliausia širdžiai, o po to jau iš to kaip nors ir karjerą galima pasidaryti, ir nebūtinai nusibaigti ties maxima (čia matyt šiek tiek maniškis idealizmas reiškiasi ). Taaip, šiuo atveju geografijos pažymys tikrai pravers ir tikuosi, kad teks susipažinti su daug originalių ir įdomių žmonių VU orientalistikoje. Laukiam nesulaukiam kitos savitės, o filmuko dar to nemačiau, reikės pažiūrėti, jei patari |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-16
10:46:33
| Nuoroda
Roberuta rašė:
Atspaudžiu dešinę ranką ir smagu, kad tų avantiūristų pasitaiko, juk pasauliui reikia ne vien vadybininkų, medikų ar bankininkų , Aš taip pat labai panašios sielos žmogutis, nebijau iššūkių ir rizikos, juk galutinai svarbiausia daryti tai, kas mieliausia širdžiai, o po to jau iš to kaip nors ir karjerą galima pasidaryti, ir nebūtinai nusibaigti ties maxima (čia matyt šiek tiek maniškis idealizmas reiškiasi ). Taaip, šiuo atveju geografijos pažymys tikrai pravers ir tikuosi, kad teks susipažinti su daug originalių ir įdomių žmonių VU orientalistikoje (na dar, žinoma, ten reikia pirmiau įstoti). Laukiam nesulaukiam kitos savitės, o filmuko dar to nemačiau, reikės pažiūrėti, jei patari
|
||
Žinutė parašyta:
2012-07-23
13:30:39
| Nuoroda
Kiek man teko girdėt ir skaityt, tai tik nuo trečio semestro bus galima rinktis gretutines, bent jau Orientalistikos centro puslapyje kažką skaičiau, o šiaip tikrai būtų neblogai vėliau kažką dar papildomai pasirinkti |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
07:28:41
| Nuoroda
Wohoo! Dangiškosios jėgos manęs pasigailėjo ir aš rudenį prisijungsiu prie japonologų, nežinau net kur iš laimės dėtis Kas dar pasidalins savo laime? Aš irgi dėl gretutinių studijų panašiai mąstau, pirmiau reikės susitvarkyti su pagrindinėmis studijomis, kurios matyt bus iš ties nelengvos, bet neabejoju to vertos |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-29
12:12:48
| Nuoroda
Sveiki, aš būsiu viena iš tų japonikių :D Laukiu nesulaukiu rudens ir pirmųjų akimirkų VU su bendraminčiais Tik klausimas ne į temą- kada gaunamas studento pažymėjimas? Reikia registruotis internetu LSP ar gausime jį Vilniuje prieš studijas? |