Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2012-06-26
18:41:47
| Nuoroda
Aš šia tema irgi turiu klausimą, kažkaip šiandien netyčia susidomėjau fdm, bet gal kas žinot koks praeitąmet buvo minimalus kb? |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-27
00:48:59
| Nuoroda
Labai ačiū, kažkaip man niekad nepavykdavo šito rasti Kažkaip spontaniškai susigundžiau šiomis studijomis, kažin koks turėtų būti kb, kad jau atsirastų realios viltys įstoti? |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-27
19:28:43
| Nuoroda
Čia nežinau ar į tinkamą temą pataikiau, bet domina mane FDM. Tiksliau, visų pirma, dėstytojai, kaip jie bendrauja su studentais ( per daug iš aukšto, gerbia ar ne ir pnš), koks vidutinis dėstytojų amžius, ar jau visi pagyvenę ar ir jaunų vėjų yra. Taip pat domina perspekyvos pabaigus šias studijas bei, žinoma, galimybė gauti baraką
Na čia tiek priklausinėjau ir dar neaišku, ar į tinkamą temą, bet gal kas nors pajėgs man atsakyti |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-28
15:22:25
| Nuoroda
sveikinu, pataikei į temą ;D kaip dėstytojai bendrauja... nu kaip, įvairiai, žiūrint kokiu reikalu bendrauji. jei paskaitų metu, tai būna dažniausiai kad jie tokius "prie chebros" primeta ;D ir apie memė face'us pašneka, ir anekdotų pripasakoja, ir įvairiais kitais būdais prikolina ;D jei ten dėl vertinimo aiškinsies tai visaip būna ;D o jei kalbant apie fdm, tai būna pvz "šitą uždavinį parodyčiau kaip spręst, bet nerodysiu, nes jūs fdm ir turit mokėt" dėl barako tai pirmenybė teikiama iš toliau gyvenantiems ir socialiems asmenims, arba daugiavaikiams ar našlaičiams, nu ten yra kriterijai, tai kai prašymą rašai reik ir tuos dokumentus pateikti. baraką man atrodo gauna visi kas nori paskutiniu metu, apgyvendino šiemet panas mifo baltupiuose pagrinde Dėkui, kad nepatingėjai konkrečiau papasakoti . Kažkodėl būtent šia specialybe susiviliojai pirmai vietai. Na gal ir užskaitytų Kauną kaip ''iš toliau''. Tik įdomu ar nesulėks šiemet visi gudročiai su kosminiais kb nes pas mane toks gana ribinis 19.8, o manau stočiau tik į vf, nes mokėti ne ypač verta, kai yra šioks toks pasirinkimas, na tikiuosi man pasiseks, bet tik dabar pradėjau gailėtis, kad nesimokiau |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-30
19:34:51
| Nuoroda
O kas į FDM'ą?:DD |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-01
13:17:14
| Nuoroda
Kas rimtai mąsto mėginti FDM brūkštelkit man pm , gal pavyks kažka naudingo sužinoti vieniems iš kitų |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-08
14:28:36
| Nuoroda
Tuščia |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-08
14:44:12
| Nuoroda
Velnias, truputį ne ten pataikiau, įmanoma temą perkelti? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-24
23:31:46
| Nuoroda
Na aš kažkur prie galo parašiau . O balas viduriukui 19.8, jei imtų, gal ir paimtų, bet abejoju |