Vartotojo Roana pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-07-02 15:53:10 | Nuoroda

O dėl ko dar nesukti galvos, ką?

Žinutė parašyta: 2012-07-03 11:03:19 | Nuoroda
funiefunie rašė:

Man pasirodė, kad tikrai maximumo negausiu, todėl likau maloniai nustebinta.

Kai paklausė apie darbą po 10metų, neatsakiau konkrečiai. sakau toks darbas, kuris man teiktų ne tik finansinį pagrindą, bet ir kažkokį malonumą. pridūriau, kad bet kokiu atveju dirbsiu su žmonėmis. Ir kai jau mane prirėmė prie sienos: koks konkrečiai tas darbas su žmonėmis tai ir pasakiau, kad ar tai darželyje, ar tai mokytoja nesvarbu. Galvojau taaaaaaaip susivarčiau.

Bet manau, kad čia labai priklauso nuo tų, kurie klauso

Kur ruošiesi stot, gal į priešmokyklinį?..

Žinutė parašyta: 2012-07-03 11:08:50 | Nuoroda
kissmore rašė:

Kaip sekesi motyvacinis? Kiek balu gavai?;]

Gavau 2, o tiu?.. O tu i nuolatines stosi?..

Žinutė parašyta: 2012-07-03 11:13:11 | Nuoroda

Nera tokiu?..

Žinutė parašyta: 2012-07-03 14:45:59 | Nuoroda
magda rašė:

O pavyzdžiui, ar turi galimybę po metų/pusmečio gauti finansavimą už gerą mokymąsi? Ar jau nebėra galimybės jei nebuvo laikytas testas. Būčiau labai dėkinga jei atsakytumėte :)

Manau, kad nėra galimybės, juk aiškiai taisyklėse buvo parašyta. Tada dauguma taip darytų. Valstybė finansuoja tik motyvuotus pedagogus :)

Žinutė parašyta: 2012-07-03 14:49:31 | Nuoroda

Dar dvejoju, bet gal būt...

Žinutė parašyta: 2012-07-04 15:20:38 | Nuoroda

Ką manot apie tai?..Ką manot apie tai?..

www.delfi.lt/news/daily/education/smm-kirtis-paaiskejo-kurioms-aukstosioms-gresia-uzdarymas.d?id=59054193

Kaip galvojat, ar žmogus įstojęs pvz.; į LEU, pabaigs studijas?.. O gal čia tik reklama?.. Gal universitetas nesumokėjo žiniasklaidai ir gavo tokį džiaugsmingą atkirtį būtent per stojimus?.. Na, pareiškit savo nuomones... Norėjau stot į LEU, bet dabar ką aš žinau kaip daryt...

Žinutė parašyta: 2012-07-04 15:23:13 | Nuoroda

Ką manot apie tai?...

www.delfi.lt/news/daily/education/smm-kirtis-paaiskejo-kurioms-aukstosioms-gresia-uzdarymas.d?id=59054193

Kaip galvojat, ar žmogus įstojęs pvz.; į LEU, pabaigs studijas?.. O gal čia tik reklama?.. Gal universitetas nesumokėjo žiniasklaidai ir gavo tokį džiaugsmingą atkirtį būtent per stojimus?.. Na, pareiškit savo nuomones... Norėjau stot į LEU, bet dabar ką aš žinau kaip daryt...

Žinutė parašyta: 2012-07-04 15:25:01 | Nuoroda

Ką manot apie tai?...

Žinutė parašyta: 2012-07-04 15:27:08 | Nuoroda

Ką manot apie tai?...

Žinutė parašyta: 2012-07-04 15:36:48 | Nuoroda

Ką manot apie tai?...

Žinutė parašyta: 2012-07-04 15:54:37 | Nuoroda

Virš 80% :)

Žinutė parašyta: 2012-07-04 16:44:57 | Nuoroda

Ką manot apie tai?...

Kaip galvojat, ar žmogus įstojęs pvz.; į LEU, pabaigs studijas?.. O gal čia tik reklama?.. Gal universitetas nesumokėjo žiniasklaidai ir gavo tokį džiaugsmingą atkirtį būtent per stojimus?.. Na, pareiškit savo nuomones...

Žinutė parašyta: 2012-07-04 16:44:58 | Nuoroda

Ką manot apie tai?...

Kaip galvojat, ar žmogus įstojęs pvz.; į LEU, pabaigs studijas?.. O gal čia tik reklama?.. Gal universitetas nesumokėjo žiniasklaidai ir gavo tokį džiaugsmingą atkirtį būtent per stojimus?.. Na, pareiškit savo nuomones...

Žinutė parašyta: 2012-07-04 18:26:10 | Nuoroda
funiefunie rašė:

Roana, nesupyk, bet gal nustok čia spaminti visur ir erezijas kelti? Juk visi interneto ryį turim, visi matėm straipsnį, visi savaip įvertinom.
Jei švietimo ir mokslo ministerija nežino ar uždarys ar ne, iš kur mes galim žinoti?
Universitetas yra suinteresuotas susitvarkyti per 3 metus. Kažin ar to nepadarys. Jei bijai rinkis kitą :)
Nesigadink nuotaikos nei sau nei gadink kitiems :)
Peace.

Visi interneto ryį turim?

Žinutė parašyta: 2012-07-04 18:32:47 | Nuoroda
funiefunie rašė:
Roana rašė:
funiefunie rašė:

Roana, nesupyk, bet gal nustok čia spaminti visur ir erezijas kelti? Juk visi interneto ryį turim, visi matėm straipsnį, visi savaip įvertinom.
Jei švietimo ir mokslo ministerija nežino ar uždarys ar ne, iš kur mes galim žinoti?
Universitetas yra suinteresuotas susitvarkyti per 3 metus. Kažin ar to nepadarys. Jei bijai rinkis kitą :)
Nesigadink nuotaikos nei sau nei gadink kitiems :)
Peace.

Visi interneto ryį turim?

Ryšį ;) Nevaidinkim čia mokytojų, kol tokiais nesame :)

Aš tik šiaip o kur tu ruošies stoti?

Žinutė parašyta: 2012-07-27 07:54:50 | Nuoroda

Sveiki, pakvietime studijuoti parašyta taip:

Finansavimo pobūdis: vnf / st

Ar tai reiškia, kad gavome studijų stipendiją, ar kaip čia?... Nu nesuprantu... Palei savo kb tai turėčiau gaut, bet nežinau... Pasidalinkite nuomonėmis, ypač tie, kuriems taip parašyta...

Žinutė parašyta: 2012-07-27 08:09:52 | Nuoroda

Sveikute, į ištęstines studijas..:)

Žinutė parašyta: 2012-07-27 08:59:19 | Nuoroda

Reiškia, skambinau i Lamą!

Žinutė parašyta: 2012-07-28 10:45:47 | Nuoroda

Atsiliepkit kam ji paskirta šiame universitete!