Vartotojo Vytkinson pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-06-25 12:32:09 | Nuoroda

Testui ruoštis nereikia. Jam pilnai užtenka elementarių žinių iš bendro išsilavinimo. Jei jo neišlaikysite, žinokite, kad esate idiotai ir ne tik žurnalistika, bet ir aukštasis mokslas ne Jums. Praeitais metais man stojant iš maždaug 80 bandžiusiųjų laimę neišlaikė berods dvi ar trys merginos intelekto nesužalotais veidais, taip kad būkit ramūs. Sėkmės stojant!


Žinutė parašyta: 2012-07-16 19:13:23 | Nuoroda

Jei konkrečiai žinot, kad norit būt politikos/ekonomikos ar kitos konkrečios srities žurnalistas, tai rinkitės tos srities studijas. Visais atvejais būsit geresnis tos srities žurnalistas nei baigę žurnalistikos bakalaurą. O be to visada turėsit galimybę stoti į žurnalistikos magistrą, kuriame gausite tokį pat gerą supratimą apie žurnalistiką, kaip ir studijuodami bakalaurą.

Rekomenduoju stojantiesiems persiskaityt šį Audros Čepkauskaitės rašinį ( gzi2.wordpress.com/2009/05/26/a-cepkauskaite-koks-yra-zurnalisitkos-instituto-zanras/ ). Nors tekstas ir senas, tačiau situacija vis dar panaši, todėl padės Jums susidaryti šiek tiek aiškesnį vaizdą apie tai, kur einate.

Faktas tas, kad norintys būti gerais žurnalistais, turi geresnių variantų nei studijos žurnalistikos institute.

Žinutė parašyta: 2012-07-27 00:19:36 | Nuoroda

Užuojauta įstojusiems