Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-04
19:26:47
| Nuoroda
Ir mane domina audiovizualinis vertimas, bet aš neturiu antros kalbos pažymio ar galiu vistiek bandyti ten stoti? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-04
20:10:29
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Ir mane domina audiovizualinis vertimas, bet aš neturiu antros kalbos pažymio ar galiu vistiek bandyti ten stoti? bandyti žinoma gali, tik stojamasis balas bus mažesnis Šakės kaip apsižioplinau, galvojau užtenka gimtosios kalbos pažymio... |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-04
21:25:24
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Ir mane domina audiovizualinis vertimas, bet aš neturiu antros kalbos pažymio ar galiu vistiek bandyti ten stoti? bandyti žinoma gali, tik stojamasis balas bus mažesnis Šakės kaip apsižioplinau, galvojau užtenka gimtosios kalbos pažymio... Aš ir vos taip neprisidirbau, gerai tik, kad vis dėlto pasiėmiau rusų Bet turbūt į nemokamą jokių šansų be metinio antros kalbos? Nors lietuvių 99, anglu 100 pas mane, bet istorija bus mažiau daug.. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-04
23:50:11
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Ir mane domina audiovizualinis vertimas, bet aš neturiu antros kalbos pažymio ar galiu vistiek bandyti ten stoti? bandyti žinoma gali, tik stojamasis balas bus mažesnis Šakės kaip apsižioplinau, galvojau užtenka gimtosios kalbos pažymio... Aš ir vos taip neprisidirbau, gerai tik, kad vis dėlto pasiėmiau rusų Bet turbūt į nemokamą jokių šansų be metinio antros kalbos? Nors lietuvių 99, anglu 100 pas mane, bet istorija bus mažiau daug.. Manau, kad bandyti verta, aišku pirma turbūt reikėtų istorijos sulaukt, bet šiaip dabartiniai balai gi nerealiai aukšti Ačiū, pakėlei nuotaiką |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-05
01:13:05
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Zuk.kud rašė:
kris93 rašė:
Ir mane domina audiovizualinis vertimas, bet aš neturiu antros kalbos pažymio ar galiu vistiek bandyti ten stoti? bandyti žinoma gali, tik stojamasis balas bus mažesnis Šakės kaip apsižioplinau, galvojau užtenka gimtosios kalbos pažymio... Aš ir vos taip neprisidirbau, gerai tik, kad vis dėlto pasiėmiau rusų Bet turbūt į nemokamą jokių šansų be metinio antros kalbos? Nors lietuvių 99, anglu 100 pas mane, bet istorija bus mažiau daug.. Manau, kad bandyti verta, aišku pirma turbūt reikėtų istorijos sulaukt, bet šiaip dabartiniai balai gi nerealiai aukšti Ačiū, pakėlei nuotaiką Jeigu ir aš pateksiu, tai prisijungsiu prie tavo laimės šokio Tu su tokiais rezultatais tai aišku pateksi, net jei istorija ir neblizgės |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-05
13:04:25
| Nuoroda
snapdragon rašė:
kris93 rašė:
Ir mane domina audiovizualinis vertimas, bet aš neturiu antros kalbos pažymio ar galiu vistiek bandyti ten stoti? Bandyti niekas nedraudžia. Jeigu nori pasižiūrėti kokie šansai gali pabandyti pažaist su konkursinio balo skaičiuokle. Pasiskaičiuoji geriausią įmanomą variantą, blogiausią variantą ir maximumą pagal kurį maždaug matuos visus stojančiuosius. Dar įra pernykščiai konkursiniai balai. Pagal juos galima pasitikrinti galimybes. Deja, audiovizualinio pernai nebuvo, bet manau anglų filologijos balai tiktų Na, man geriausias variantas gaunasi 17,96, manau mažoka... Nors pernai į filologiją paskutinis į vf įstojo su 17,22 |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-05
13:04:26
| Nuoroda
snapdragon rašė:
kris93 rašė:
Ir mane domina audiovizualinis vertimas, bet aš neturiu antros kalbos pažymio ar galiu vistiek bandyti ten stoti? Bandyti niekas nedraudžia. Jeigu nori pasižiūrėti kokie šansai gali pabandyti pažaist su konkursinio balo skaičiuokle. Pasiskaičiuoji geriausią įmanomą variantą, blogiausią variantą ir maximumą pagal kurį maždaug matuos visus stojančiuosius. Dar įra pernykščiai konkursiniai balai. Pagal juos galima pasitikrinti galimybes. Deja, audiovizualinio pernai nebuvo, bet manau anglų filologijos balai tiktų Na, man geriausias variantas gaunasi 17,96, manau mažoka... Nors pernai į filologiją paskutinis į vf įstojo su 17,22 |