Vartotojo gabija8 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-07-10 12:46:03 | Nuoroda

Sveiki, norėčiau studijuoti viešąją komunikaciją. Mačiau, jog pernai į vf vietą paskutiniu rezultatu asmuo įstojo su 17,54 balu. Norėjau paklausti, per kurį stojimą buvo priimama su šiuo balu?
Priklausomai nuo metu, kaip smarkiai svyruoja balas su kuriuo galima įstoti į vf vietą šioms studijoms?

Ačiū už atsakymą.

Žinutė parašyta: 2012-07-27 11:31:03 | Nuoroda
Agnyte94 rašė:
Carolinee rašė:

Sveiki! gal galite mane apšviesti? Aš įstojau į MRU vnf, tai jeigu pasirašau sutartį vis tiek galiu dalyvauti antrame etape dėl vf vietos? Kaip tai padaryti? ir iki kada reikia pasirašyti sutartį?

Sveika, taip gali, nes as taip pat darysiu :) sia sutarti iki antradienio:)

O kai pasirašai sutartį į mokamą vietą, reikia sumokėti už pirmus studijų metus? Kiek girdėjau tai reikia kai kuriuose universitetuose, kas tuomet būna su pinigais, jei antram etape įstoji į nemokamą vietą?

Žinutė parašyta: 2012-07-30 14:38:19 | Nuoroda

Jei antrame etape istociau i nemokama vieta, o jau pasirasiau sutarti i mokama, ar man pries pasirasant sutarti i nemokama reiktu pirmiau nutraukt sutarti i mokama vieta?

Žinutė parašyta: 2012-07-31 19:22:54 | Nuoroda
justejonikaite rašė:

Mano specialybėj liko 4 laisvos vietos, bet aš į vnf įstojau trečiu numeriu, tai vilčių turiu... :) 

kokia specialybe? maniskej ir 4....

Žinutė parašyta: 2012-07-31 20:17:45 | Nuoroda
Beatukas rašė:

Alinuke, įstosi :)

bet nesakykit, jau šita vasara - tai aš jau geriau patylėsiu, tiek nervų per egzų, o dabar dar daugiau nervų su tais etapais ;/ pirmu gavau vf ir vnf, bet į vf vu khf nenorėjau, nes lietuvių filologija niekad netraukė, o iki komunikacijos pritrūko vos vos, kaip mama mano išsireiškė kai pažiūrėjom galimybių diagramas, tai šlagbaumas prieš pat nosį užsidarė :(  

Oj visiskai Tau pritariu viskam! Tiesa mano kb tik 17.8 tai pritrukau daugiau nei Tu. Taigi jei jau tu viena vieta is 4 uzimsi man tik 3 liks :D kaip manai ar vetra su tokiu kb rasyt 1nr? nes yra kitu spec. kuriose liko daugiau vietu, gal ten butu didesne tikimybe... ;/

Žinutė parašyta: 2012-08-03 13:08:28 | Nuoroda
Beatukas rašė:

Neiro rašė:

As jau gavau rezultata. : ) 

gaavau ir as!!!! vdu viesoji komunikacija VF!!!! aaaaaa!!! kur tu, neiro, gavai? :)

Busim kartu!!!!! as ir vdu viesaja komunikacija vf!!

Žinutė parašyta: 2012-08-03 13:16:11 | Nuoroda
SallyD rašė:
gabija8 rašė:
Beatukas rašė:

Neiro rašė:

As jau gavau rezultata. : ) 

gaavau ir as!!!! vdu viesoji komunikacija VF!!!! aaaaaa!!! kur tu, neiro, gavai? :)

Busim kartu!!!!! as ir vdu viesaja komunikacija vf!!

Prisidedu prie vdu viešosios komunikacijos vf! :D

Kaip smagu!!! Jau galvojau, kad nesulauksiu sios dienos!