Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-11
10:02:51
| Nuoroda
Labai noriu į VDU anglų filologiją, arba į audiovizualinį vertimą VU. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-11
10:13:26
| Nuoroda
VDU anglų filologija - 17,32. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-11
10:25:13
| Nuoroda
78t. - 81% |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-11
15:36:45
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
BlurryNose rašė:
Labai noriu į VDU anglų filologiją, arba į audiovizualinį vertimą VU. O kurs pirmoj vietoj randasi? :> filologija o pas tave? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-11
20:45:22
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
BlurryNose rašė:
Zuk.kud rašė:
BlurryNose rašė:
Labai noriu į VDU anglų filologiją, arba į audiovizualinį vertimą VU. O kurs pirmoj vietoj randasi? :> filologija o pas tave? Damn, o taip tikėjaus Audiovizualinis vertimas pas mane, VDU anglų filologija antroj geri balai tavo, įstosi o mano klasiokas šiaip nori į audiovizualinį vertimą, pirmoj vietoj parašė, bet prasti balai jo |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-18
14:20:36
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
BlurryNose rašė:
Zuk.kud rašė:
BlurryNose rašė:
Zuk.kud rašė:
BlurryNose rašė:
Labai noriu į VDU anglų filologiją, arba į audiovizualinį vertimą VU. O kurs pirmoj vietoj randasi? :> filologija o pas tave? Damn, o taip tikėjaus Audiovizualinis vertimas pas mane, VDU anglų filologija antroj geri balai tavo, įstosi o mano klasiokas šiaip nori į audiovizualinį vertimą, pirmoj vietoj parašė, bet prasti balai jo Kažkaip pastebėjau, jog visi mano, kad į audiovizualinį vertimą aukštų balų labai reikės Kiek tas prasti? Ir kodėl pas tave pirmoj vietoj filologija, o antroj audiovizualinis? :> aš tai nemanau, kad į audiovizualinį žiauriai aukštų balų reikia. tiesiog šiaip sakau, jog tavo balai labai geri ir manau, jog ramiai įstosi į ten, kur nori. o to klasioko tai bent lietuvių ir anglų balai net 30 nesiekia, o istorijos nežinau. o filologija pirmoj vietoj, nes VDU labiau man pažįstamas, ir šiaip ten būtų galimybė norvegų kalbą pasiimt mokytis, o aš ją noriu išmokt. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-24
09:06:06
| Nuoroda
Zuk.kud rašė:
BlurryNose rašė:
Zuk.kud rašė:
BlurryNose rašė:
Zuk.kud rašė:
BlurryNose rašė:
Zuk.kud rašė:
BlurryNose rašė:
Labai noriu į VDU anglų filologiją, arba į audiovizualinį vertimą VU. O kurs pirmoj vietoj randasi? :> filologija o pas tave? Damn, o taip tikėjaus Audiovizualinis vertimas pas mane, VDU anglų filologija antroj geri balai tavo, įstosi o mano klasiokas šiaip nori į audiovizualinį vertimą, pirmoj vietoj parašė, bet prasti balai jo Kažkaip pastebėjau, jog visi mano, kad į audiovizualinį vertimą aukštų balų labai reikės Kiek tas prasti? Ir kodėl pas tave pirmoj vietoj filologija, o antroj audiovizualinis? :> aš tai nemanau, kad į audiovizualinį žiauriai aukštų balų reikia. tiesiog šiaip sakau, jog tavo balai labai geri ir manau, jog ramiai įstosi į ten, kur nori. o to klasioko tai bent lietuvių ir anglų balai net 30 nesiekia, o istorijos nežinau. o filologija pirmoj vietoj, nes VDU labiau man pažįstamas, ir šiaip ten būtų galimybė norvegų kalbą pasiimt mokytis, o aš ją noriu išmokt. Aišku Kaip pastebėjau daugelį skandinavų kalbos traukia oooo taip! pati net nežinau kodėl |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
12:54:36
| Nuoroda
gal yra įstojusių į Baltijos regiono kultūras VDU? šiaip neįstojau, kur norėjau.. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
13:06:25
| Nuoroda
Sveiki, norėjau paklausti, ar stojant antru etapu dar pretenduojama įstoti į tą specialybę iš kurios gavau kvietimą pirmame etape? Suprantu, kad aš atsisakau tos vietos, kurią gavau pirmam etape, bet ar antru etapu vėl galiu į ją įstoti, ar į ją jau nebežiūrima? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-30
10:23:05
| Nuoroda
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
Sveiki, norėjau paklausti, ar stojant antru etapu dar pretenduojama įstoti į tą specialybę iš kurios gavau kvietimą pirmame etape? Suprantu, kad aš atsisakau tos vietos, kurią gavau pirmam etape, bet ar antru etapu vėl galiu į ją įstoti, ar į ją jau nebežiūrima?
sveiki, taip pretenduojama, tačiau jūs galite pasirašyti sutartį ir vistiek dalyvauti 2 etape. o jei dalyvauju antrame etape pasirašius sutartį, tai pretenduoju į vf ar vnf? ir jeigu gaunu naują pakvietimą, tačiau jo nepriimu, tai ar mano pasirašyta sutartis galios? |