Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-11
18:16:54
| Nuoroda
Umiga rašė:
Laaabas Sakau, reikia pajudint jus čia esančius Koks jūsų KB? ) Laba 16,56 .. o tavo koks? :) |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-12
09:50:23
| Nuoroda
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Laaabas Sakau, reikia pajudint jus čia esančius Koks jūsų KB? ) Laba 16,56 .. o tavo koks? :) Mažiukas pas mane... 15.58 ;/ Na taip mažokas, bet turėtų dar manau priimti, reik neprarast vilčių |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-12
10:24:32
| Nuoroda
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Laaabas Sakau, reikia pajudint jus čia esančius Koks jūsų KB? ) Laba 16,56 .. o tavo koks? :) Mažiukas pas mane... 15.58 ;/ Na taip mažokas, bet turėtų dar manau priimti, reik neprarast vilčių Ir neprarandu, mažokas, bet ne mažas ;P Įstot įstoju O kokia Specialybe ? :) |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-12
12:17:48
| Nuoroda
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Laaabas Sakau, reikia pajudint jus čia esančius Koks jūsų KB? ) Laba 16,56 .. o tavo koks? :) Mažiukas pas mane... 15.58 ;/ Na taip mažokas, bet turėtų dar manau priimti, reik neprarast vilčių Ir neprarandu, mažokas, bet ne mažas ;P Įstot įstoju O kokia Specialybe ? :) Kinezas, o tavo? Xe xe irgi kineziterapija! |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-12
21:21:06
| Nuoroda
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Laaabas Sakau, reikia pajudint jus čia esančius Koks jūsų KB? ) Laba 16,56 .. o tavo koks? :) Mažiukas pas mane... 15.58 ;/ Na taip mažokas, bet turėtų dar manau priimti, reik neprarast vilčių Ir neprarandu, mažokas, bet ne mažas ;P Įstot įstoju O kokia Specialybe ? :) Kinezas, o tavo? Xe xe irgi kineziterapija! O.o konkurencija!! Tu, kaip džentelmenas, turėtum nusileist damai, tarp kitko Tai susilyginkim balais, paimk iš manes trupoutuką O šiaip kokia čia konkurencija, ir tu ir aš įstosim juk, tai greičiausiai bendrakursiai būsim |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-12
22:01:49
| Nuoroda
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Laaabas Sakau, reikia pajudint jus čia esančius Koks jūsų KB? ) Laba 16,56 .. o tavo koks? :) Mažiukas pas mane... 15.58 ;/ Na taip mažokas, bet turėtų dar manau priimti, reik neprarast vilčių Ir neprarandu, mažokas, bet ne mažas ;P Įstot įstoju O kokia Specialybe ? :) Kinezas, o tavo? Xe xe irgi kineziterapija! O.o konkurencija!! Tu, kaip džentelmenas, turėtum nusileist damai, tarp kitko Tai susilyginkim balais, paimk iš manes trupoutuką O šiaip kokia čia konkurencija, ir tu ir aš įstosim juk, tai greičiausiai bendrakursiai būsim Kaip keista jau pradėt susipažint su bendrakursiais ;DD Man tai keista, kaip čia vaikinas kineziterapeutas nori būti ;D Visai smagu juk tarp panelių pabūti mažuma bus |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-13
16:49:47
| Nuoroda
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Edgarukas^^ rašė:
Umiga rašė:
Laaabas Sakau, reikia pajudint jus čia esančius Koks jūsų KB? ) Laba 16,56 .. o tavo koks? :) Mažiukas pas mane... 15.58 ;/ Na taip mažokas, bet turėtų dar manau priimti, reik neprarast vilčių Ir neprarandu, mažokas, bet ne mažas ;P Įstot įstoju O kokia Specialybe ? :) Kinezas, o tavo? Xe xe irgi kineziterapija! O.o konkurencija!! Tu, kaip džentelmenas, turėtum nusileist damai, tarp kitko Tai susilyginkim balais, paimk iš manes trupoutuką O šiaip kokia čia konkurencija, ir tu ir aš įstosim juk, tai greičiausiai bendrakursiai būsim Kaip keista jau pradėt susipažint su bendrakursiais ;DD Man tai keista, kaip čia vaikinas kineziterapeutas nori būti ;D Visai smagu juk tarp panelių pabūti mažuma bus Jau tie vyrai... >.> Taip taip toki jau esam |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-17
01:16:38
| Nuoroda
Indrė:) rašė:
Sveiki. Na,tai kaip nuotaikos? Rezultatai labai neuvylė?
Sveika;) Na aš asmeniškai , tai tikėjaus geresnių rezultatų , na ,bet kiek gavau tiek užteks tikiuos..:P o taves pačios nenuvylė?:) |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-17
15:49:22
| Nuoroda
Edgarukas^^ rašė:
Sveiki. Na,tai kaip nuotaikos? Rezultatai labai neuvylė?
Sveika;) Na aš asmeniškai , tai tikėjaus geresnių rezultatų , na ,bet kiek gavau tiek užteks tikiuos..:P o taves pačios nenuvylė?:) Aš taip pat tikėjausi geresnių rezultatų, tačiau jau nieko nebepakeisiu. Ir truputį nuvylė. Tikiuosi,kad mano balo užteks į nemokamą O balas tavo koks? Jei ne paslaptis;) |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-21
14:50:54
| Nuoroda
Laba, jau nebe daug beliko iki pirmojo priėmimo etapo pradžios. Taigi ar daug yra besirenkančių Kineziterapija?? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-23
14:21:10
| Nuoroda
Man taip pat idomu kur geriau ? Na bet uzpildziau ir ten ir ten. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-23
20:08:23
| Nuoroda
editulia rašė:
Yra tikiuosi istosiu i ja, nes tikrai labai noriu Opa atsirado nors viena ! Manau istosi is egzaminu rezultatu ziurint o koks konkursinis balas tavo? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-23
21:49:47
| Nuoroda
editulia rašė:
Edgarukas^^ rašė:
editulia rašė:
Yra tikiuosi istosiu i ja, nes tikrai labai noriu Opa atsirado nors viena ! Manau istosi is egzaminu rezultatu ziurint o koks konkursinis balas tavo? 17.56 o tavo koks? oho ,tai tikrai istosi tada mano 16,56 |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-23
22:41:08
| Nuoroda
editulia rašė:
Edgarukas^^ rašė:
editulia rašė:
Edgarukas^^ rašė:
editulia rašė:
Yra tikiuosi istosiu i ja, nes tikrai labai noriu Opa atsirado nors viena ! Manau istosi is egzaminu rezultatu ziurint o koks konkursinis balas tavo? 17.56 o tavo koks? oho ,tai tikrai istosi tada mano 16,56 na bet noreciau i univera istot geriau, arba i lkka. bet jauciu nepavyks;( i LKKA manau istotum su tokiu balu , tik nezinia kaip bus su tom vf vietom , nes praeitais metais, lkka nebuvo vf vietu kineziterapijoi tik vnf |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-23
23:48:42
| Nuoroda
Pas mus Lietuvoj švietimo sistema nekokia, nieko nepadarysim už tai bent man tiks ir kolegija |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-25
11:19:01
| Nuoroda
editulia rašė:
Na ir man tiks kolegija nieko pries jas neturiu. net nezinau kur geriau butu istot, i kolegija noriu wien del to kad ten daugiau praktikos idomiau butu ten mokytis manau Aš kažkaip dėl to irgi manau jog galbūt ,net geriau kolegija, dėl tos praktikos |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-25
19:10:11
| Nuoroda
editulia rašė:
Edgarukas^^ rašė:
editulia rašė:
Na ir man tiks kolegija nieko pries jas neturiu. net nezinau kur geriau butu istot, i kolegija noriu wien del to kad ten daugiau praktikos idomiau butu ten mokytis manau Aš kažkaip dėl to irgi manau jog galbūt ,net geriau kolegija, dėl tos praktikos matyt nebesulauki istojimo rezultatu? Tikrai taip manau tu taip pat?:) Greiciau suzinosiu bus ramu jau tada, dabar itampa kaip tokia kaip,kad laukiant egzaminu rezultatu buvo |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-25
20:26:31
| Nuoroda
editulia rašė:
Edgarukas^^ rašė:
editulia rašė:
Edgarukas^^ rašė:
editulia rašė:
Na ir man tiks kolegija nieko pries jas neturiu. net nezinau kur geriau butu istot, i kolegija noriu wien del to kad ten daugiau praktikos idomiau butu ten mokytis manau Aš kažkaip dėl to irgi manau jog galbūt ,net geriau kolegija, dėl tos praktikos matyt nebesulauki istojimo rezultatu? Tikrai taip manau tu taip pat?:) Greiciau suzinosiu bus ramu jau tada, dabar itampa kaip tokia kaip,kad laukiant egzaminu rezultatu buvo na ir man panasiai ;D kankina tas laukimas;D kokia diena planuoji waryt pasirasyt sutarti? Hmm ;D Jei gausiu kvietima tik , tai manau ,jog pirmadieni varysiu o tu kada?;) |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
00:41:10
| Nuoroda
ergoterapija gavau kvietima .. bet palauksiu antro etapo gal kazka geresnio pasiulys.. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-29
11:38:22
| Nuoroda
ignutee rašė:
Kas zadat pasitikti naujus mokslo metus su sia specialybe Kauno kolegijoje?:) Gavau kvietima, bet dar neapsisprandziau ar ir stosiu i sia;) |