Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-16
14:04:14
| Nuoroda
Sveikos na gal man irgi pavyks pakliuti i slauga konkursinis balas kolkas 14.08 Meldziuosi kad i VF'a istociau... Seip yra klausimelis. Kol dar nebuvo atnaujitas KK puslapis, prie slaugos aprasymo rode studiju programos kryptis (vaiku slauga, bendroji, anestezijos ir pan. tiksliai neprisimenu ). nejaugi jas panaikino? Ar kazka pakeite? del sito man siek tiek neaisku. Gal kas zinote is cia butu malonu suzinot, nes kazkaip norejosi anestezijos krypti rinktis ir dabar, pakst, nei ji kur parasyta nei ka |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-16
16:51:36
| Nuoroda
kika0125 rašė:
Sveikos na gal man irgi pavyks pakliuti i slauga konkursinis balas kolkas 14.08 Meldziuosi kad i VF'a istociau... Seip yra klausimelis. Kol dar nebuvo atnaujitas KK puslapis, prie slaugos aprasymo rode studiju programos kryptis (vaiku slauga, bendroji, anestezijos ir pan. tiksliai neprisimenu ). nejaugi jas panaikino? Ar kazka pakeite? del sito man siek tiek neaisku. Gal kas zinote is cia butu malonu suzinot, nes kazkaip norejosi anestezijos krypti rinktis ir dabar, pakst, nei ji kur parasyta nei ka Ak jau radau Po to galima podiplominese studijose rypti pasirinkt |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-23
14:31:26
| Nuoroda
Indrė:) rašė:
kika0125 rašė:
kika0125 rašė:
Sveikos na gal man irgi pavyks pakliuti i slauga konkursinis balas kolkas 14.08 Meldziuosi kad i VF'a istociau... Seip yra klausimelis. Kol dar nebuvo atnaujitas KK puslapis, prie slaugos aprasymo rode studiju programos kryptis (vaiku slauga, bendroji, anestezijos ir pan. tiksliai neprisimenu ). nejaugi jas panaikino? Ar kazka pakeite? del sito man siek tiek neaisku. Gal kas zinote is cia butu malonu suzinot, nes kazkaip norejosi anestezijos krypti rinktis ir dabar, pakst, nei ji kur parasyta nei ka Ak jau radau Po to galima podiplominese studijose rypti pasirinkt Aš manau,kad nepanaikino. Gal tiesiog vėliau galėsi pasirinkti krypti. Va kaip tik radau |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
15:04:25
| Nuoroda
Yra čia slaugučių? Jei yra,tai gal lekiam pažindintis? Rugsėjį bus smagiau ir drasiau Sveikos Kątik iškepta būsima slaugytoja Pažindinamės Bėjė, kokie Slaugytojų konkursiniai šiemet? Įdomu pažiūrėt ant kiek prašoviau vuo VF'o |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
15:04:30
| Nuoroda
Yra čia slaugučių? Jei yra,tai gal lekiam pažindintis? Rugsėjį bus smagiau ir drasiau Sveikos Kątik iškepta būsima slaugytoja Pažindinamės Bėje, kokie Slaugytojų konkursiniai šiemet? Įdomu pažiūrėt ant kiek prašoviau nuo VF'o |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
15:17:04
| Nuoroda
kika0125 rašė:
Yra čia slaugučių? Jei yra,tai gal lekiam pažindintis? Rugsėjį bus smagiau ir drasiau Sveikos Kątik iškepta būsima slaugytoja Pažindinamės Bėjė, kokie Slaugytojų konkursiniai šiemet? Įdomu pažiūrėt ant kiek prašoviau vuo VF'o Na, aš su 15.32 įstojau į nemokamą Va neseniai žiūrėjau diagramas, tai net gerkleėj kažkas užstrigo. Mažiausias kb į finansuojamą 14,88 Na bet gal antrame etape pasiseks O tave labai sveikinu. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
15:23:42
| Nuoroda
editulia rašė:
kika0125 rašė:
kika0125 rašė:
Yra čia slaugučių? Jei yra,tai gal lekiam pažindintis? Rugsėjį bus smagiau ir drasiau Sveikos Kątik iškepta būsima slaugytoja Pažindinamės Bėjė, kokie Slaugytojų konkursiniai šiemet? Įdomu pažiūrėt ant kiek prašoviau vuo VF'o Na, aš su 15.32 įstojau į nemokamą Va neseniai žiūrėjau diagramas, tai net gerkleėj kažkas užstrigo. Mažiausias kb į finansuojamą 14,88 Na bet gal antrame etape pasiseks O tave labai sveikinu. kur radai diagrama?:) Lama BPO
Įeini į savo paskyrą ir ieškai kairėje meniu skilties "diagramos". |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
16:15:07
| Nuoroda
editulia rašė:
kika0125 rašė:
editulia rašė:
kika0125 rašė:
kika0125 rašė:
Yra čia slaugučių? Jei yra,tai gal lekiam pažindintis? Rugsėjį bus smagiau ir drasiau Sveikos Kątik iškepta būsima slaugytoja Pažindinamės Bėjė, kokie Slaugytojų konkursiniai šiemet? Įdomu pažiūrėt ant kiek prašoviau vuo VF'o Na, aš su 15.32 įstojau į nemokamą Va neseniai žiūrėjau diagramas, tai net gerkleėj kažkas užstrigo. Mažiausias kb į finansuojamą 14,88 Na bet gal antrame etape pasiseks O tave labai sveikinu. kur radai diagrama?:) Lama BPO
Įeini į savo paskyrą ir ieškai kairėje meniu skilties "diagramos". Ačiū nėra už ką. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
16:29:18
| Nuoroda
kika0125 rašė:
editulia rašė:
kika0125 rašė:
editulia rašė:
kika0125 rašė:
kika0125 rašė:
Įeini į savo paskyrą ir ieškai kairėje meniu skilties "diagramos". Ačiū nėra už ką. Na, tai gal duokit savo FB ir galėsime pabendrauti Greta Neverauskaite |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
19:48:18
| Nuoroda
Šarūnė jau mus pagavo. Grupė jau yra šių metų Slaugytojoms www.facebook.com/groups/383971781655944/
prašykit kad prijungtų arba kvieskitės i draugus Greta Neverauskaite |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-31
14:22:05
| Nuoroda
ignutee rašė:
pritariu;) nors aisku,kazkiek nejauku nieko nepazistant:) Manau del sito bijot tikrai nereikes nes beveik visi nieko nepazinos, todel ir linksma! Nes visi nori susipazint |
||
Žinutė parašyta:
2012-08-03
07:29:28
| Nuoroda
fainamergaite rašė:
Pajacas rašė:
Kur čia pamiegosi, kai tokie nervai... Labas rytas, ar gavo jau kas nors? Labas rytas, na as dar jokio pakvietimo nematau :s |
||
Žinutė parašyta:
2012-08-03
08:29:09
| Nuoroda
Agnyte94 rašė:
Sykart daugiau nervu nei per pirma etapa man.....ziauru...kazin ar dar ilgai reikes laukt.:) dar iki penkiu vakaro galime kankintis. tik reikia tiketis kad maziau |
||
Žinutė parašyta:
2012-08-04
17:57:17
| Nuoroda
batukz rašė:
istojus i norimas studijas antru etapu ar reikia vykti i universiteta, i kuri istojai 1 etapu norint nutraukti sutarti? man rodos ne. naujame unike duos popieri kuriami nurodysi unika ir kokia specialybe buvai pasirases ir nutrauks man rodos bent jau as taip dariau, nors pakliuvau i ta pati |
||
Žinutė parašyta:
2012-08-04
19:50:59
| Nuoroda
Gaburė rašė:
Istojau i slauga kk, per 2 etapa i vf! 14,7 KB! jeee duok savo fb draugausim
|
||
Žinutė parašyta:
2012-08-05
08:10:05
| Nuoroda
batukz rašė:
kika0125 rašė:
batukz rašė:
istojus i norimas studijas antru etapu ar reikia vykti i universiteta, i kuri istojai 1 etapu norint nutraukti sutarti? man rodos ne. naujame unike duos popieri kuriami nurodysi unika ir kokia specialybe buvai pasirases ir nutrauks man rodos bent jau as taip dariau, nors pakliuvau i ta pati o idomu kaip jeigu skirtingas.. nes is ktu noriu i vu persirasyt labai lenngva suzinot, paskambink ir paklausk |
||
Žinutė parašyta:
2012-08-05
08:13:53
| Nuoroda
o kauno kolegijos, bendrosios praktiko slaugos studentus buriam cia www.facebook.com/groups/383971781655944/ |
||
Žinutė parašyta:
2012-08-05
08:28:38
| Nuoroda
nejaugi daugiau nebus slaugytoju?
|
||
Žinutė parašyta:
2012-08-18
10:24:06
| Nuoroda
Evenika rašė:
Sveikos ir as siemet i KK , slauga istojau labai dziaugiuosi, nes tikrai norejau butent cia mokytis tik bijau, kad sunku nepakeliamai bus, nes visi mane gasdina, kad labai sunku slaugoj mokytis.. kaip ten yra istikruju? Pirmas kursas, be išimties, yra sunkus visur, vien del to, kad studijuojami teoriniai dalykai o po to apsipratus visada geriau pasidaro. žinoma čia jau ne mokykla ir padirbėt reikės iš peties. ir pažiūrėjus tvarkaraštis senų slaugytojų atrodo kraupus bet manau jeigu neužsisedėsi su studentavimu, nebus taip baisu kaip gąsdina
bėje, jau prisijungei prie slaugos gupės? |
||
Žinutė parašyta:
2012-08-18
10:25:51
| Nuoroda
Evenika rašė:
Sveiki kas siemet istojot i BPS, Kauno kolegijoje? idomu, kokie buvo jusu stojamieji balai? mano balas 14,8 gavau kvietima tik i vnf. pernai balas buvo zymiai mazesnis.. istojau iš antro etapo su 14,0ten kazkiek Slaugos grupė! https://www.facebook.com/groups/383971781655944/ junkis |