Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-27
13:15:29
| Nuoroda
Na ką pagaliau sulaukiau filologų, o maniau jau niekas neatsilieps:D |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
18:46:00
| Nuoroda
slepiuosi rašė:
just do it rašė:
O jei aš noriu užpildyt prašyma el.būdu, bet noriu gaut bendrabutį, tai vis tiek reikia važiuot i VU?:) Kaip ir ne, užsisakyti kambarį gali čia --> registracija.vub.lt/. o galima čia jau dabar užsirašyti, jei sutarties pasirašyti važiuosiu tik rytoj? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-27
19:08:23
| Nuoroda
slepiuosi rašė:
mililina rašė:
o galima čia jau dabar užsirašyti, jei sutarties pasirašyti važiuosiu tik rytoj? Aš tai jau užsisakiau čia vietą, bet nieko nesuprantu, kaip ten viskas vyksta Lamoj rašo ''Dėl bendrabučių prašome kreiptis į Bendrųjų reikalų direkcijos Būsto skyrių tel. (8 5) 2699696, Saulėtekio al. 6, Vilnius''. Gal būtų paprasčiau ten nueiti? Matyt, kad taip ir teks daryt:) Ryt eisiu bendrabučio ieškot Gal geriau vietoj užpildyt..jei el. variante nesigaudom |
||
Žinutė parašyta:
2012-08-05
23:18:31
| Nuoroda
Laura rašė:
Sveiki, aš taip pat čia įstojau kaip būsimieji pirmakursiai jaučiatės? būtų smagu susipažinti ea ar varysit į fux'ų stovyklą? Sveika Pirmakursiai jaučiasi pakiliai, mūsų nors labai lėtai bet vis daugėja ir daugėja:) o fuxu stovyklos visi nekantraudami laukiam |
||
Žinutė parašyta:
2012-08-07
12:32:35
| Nuoroda
Laura rašė:
mililina rašė:
Laura rašė:
Sveiki, aš taip pat čia įstojau kaip būsimieji pirmakursiai jaučiatės? būtų smagu susipažinti ea ar varysit į fux'ų stovyklą? Sveika Pirmakursiai jaučiasi pakiliai, mūsų nors labai lėtai bet vis daugėja ir daugėja:) o fuxu stovyklos visi nekantraudami laukiam Bet tikrai labai lėtai jų jau daugėja aš tai dėl fuxu stovyklos abejoju dar, nes tikrai norėčiau, bet man toli labai:D nėra sukurtų kokių grupių anglų filologijos pirmakursiams susipažinti? Na, kad ir toli važiuoti, bet vieną kartą gyvenime tikrai galima, daugiau tokių progų nebus O grupė tikrai yra |