Vartotojo mililina pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-07-27 13:15:29 | Nuoroda

Na ką pagaliau sulaukiau filologų, o maniau jau niekas neatsilieps:D

Žinutė parašyta: 2012-07-27 18:46:00 | Nuoroda
slepiuosi rašė:
just do it rašė:

O jei aš noriu užpildyt prašyma el.būdu, bet noriu gaut bendrabutį, tai vis tiek reikia važiuot i VU?:)

Kaip ir ne, užsisakyti kambarį gali čia --> registracija.vub.lt/.

o galima čia jau dabar užsirašyti, jei sutarties pasirašyti važiuosiu tik rytoj?

Žinutė parašyta: 2012-07-27 19:08:23 | Nuoroda
slepiuosi rašė:
mililina rašė:

o galima čia jau dabar užsirašyti, jei sutarties pasirašyti važiuosiu tik rytoj?

Aš tai jau užsisakiau čia vietą, bet nieko nesuprantu, kaip ten viskas vyksta Lamoj rašo ''Dėl bendrabučių prašome kreiptis į Bendrųjų reikalų direkcijos Būsto skyrių tel. (8 5) 2699696, Saulėtekio al. 6, Vilnius''. Gal būtų paprasčiau ten nueiti?

Matyt, kad taip ir teks daryt:) Ryt eisiu bendrabučio ieškot Gal geriau vietoj užpildyt..jei el. variante nesigaudom

Žinutė parašyta: 2012-08-05 23:18:31 | Nuoroda
Laura ;) rašė:

Sveiki, aš taip pat čia įstojau kaip būsimieji pirmakursiai jaučiatės? būtų smagu susipažinti ea ar varysit į fux'ų stovyklą? 

Sveika Pirmakursiai jaučiasi pakiliai, mūsų nors labai lėtai bet vis daugėja ir daugėja:) o fuxu stovyklos visi nekantraudami laukiam

Žinutė parašyta: 2012-08-07 12:32:35 | Nuoroda
Laura ;) rašė:
mililina rašė:
Laura ;) rašė:

Sveiki, aš taip pat čia įstojau kaip būsimieji pirmakursiai jaučiatės? būtų smagu susipažinti ea ar varysit į fux'ų stovyklą? 

Sveika Pirmakursiai jaučiasi pakiliai, mūsų nors labai lėtai bet vis daugėja ir daugėja:) o fuxu stovyklos visi nekantraudami laukiam

Bet tikrai labai lėtai jų jau daugėja aš tai dėl fuxu stovyklos abejoju dar, nes tikrai norėčiau, bet man toli labai:D nėra sukurtų kokių grupių anglų filologijos pirmakursiams susipažinti?

Na, kad ir toli važiuoti, bet vieną kartą gyvenime tikrai galima, daugiau tokių progų nebus O grupė tikrai yra