Vartotojo Inguteee_19 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-07-28 01:23:43 | Nuoroda

Sveiki as taip pat zadu sia specialybe studijuoti ;) Kaip mano ar su KB 18,44 patektu istoti i sia specialybe? ;) 2 etape zadu ja rasyti pirmu numeriu :) Jei kas noretu susipazinti rasykit man :)

Žinutė parašyta: 2012-07-28 11:31:57 | Nuoroda
Lywwa rašė:
Inguteee_19 rašė:

Sveiki as taip pat zadu sia specialybe studijuoti ;) Kaip mano ar su KB 18,44 patektu istoti i sia specialybe? ;) 2 etape zadu ja rasyti pirmu numeriu :) Jei kas noretu susipazinti rasykit man :)

Su tokiu KB yra nemaži šansai įstoti manau, nes maniškis 18,6. Tikėkimės būsi mūsų kursiokė :D 

Aš irgi tikiuosi,tik šiek tiek baugu,nes su anglų šiaip sau bendrauju,o dar ir antra užs.kalba ;D Na,bet aš jau viskam pasiryžus :D Būti grožinės literatūros vertėja mano svajonė :D Kokią antrą užs.kalbą (lenkų ar prancūzų) žadat rinktis? ;)

Žinutė parašyta: 2012-07-28 11:53:13 | Nuoroda
Lywwa rašė:
Inguteee_19 rašė:
Lywwa rašė:
Inguteee_19 rašė:

Su tokiu KB yra nemaži šansai įstoti manau, nes maniškis 18,6. Tikėkimės būsi mūsų kursiokė :D 

Aš irgi tikiuosi,tik šiek tiek baugu,nes su anglų šiaip sau bendrauju,o dar ir antra užs.kalba ;D Na,bet aš jau viskam pasiryžus :D Būti grožinės literatūros vertėja mano svajonė :D Kokią antrą užs.kalbą (lenkų ar prancūzų) žadat rinktis? ;)

Mano svajonė taip pat tapti grožinės literatūros vertėja :D Žadu rinktis prancūzų, o pati ?:)

O kaip fainai :) Aišku,kad prancūzų :D

Žinutė parašyta: 2012-07-28 12:10:01 | Nuoroda
Lywwa rašė:
Inguteee_19 rašė:
Lywwa rašė:
Inguteee_19 rašė:
Lywwa rašė:
Inguteee_19 rašė:

Mano svajonė taip pat tapti grožinės literatūros vertėja :D Žadu rinktis prancūzų, o pati ?:)

O kaip fainai :) Aišku,kad prancūzų :D

O gal žinai, jau buvo toks klausimas, kada galima pasirinkti kalbą ?:)

Dėja,bet ne. ;) Bet greičiausiai sutarties pasirašymo metu.

O jūs mergaitės,esat vilnietės?Jei ne,tai žadat bendrike gyventi ar nuomotis butą?

Žinutė parašyta: 2012-07-28 12:15:58 | Nuoroda

Aš tai šiaulietė :) O tai iš viso bus 32 priimti į šią specialybę? ;) Man kažkaip vėl baugu pasidarė,kad nebeįstosiu čia..Reikėjo man iš pat pradžių vertimą į 2 vietą rašyt,o ne į 3.. :D Blogai prioritetus susidėjau.. :x

Žinutė parašyta: 2012-07-28 12:22:11 | Nuoroda
Lywwa rašė:
Inguteee_19 rašė:

Aš tai šiaulietė :) O tai iš viso bus 32 priimti į šią specialybę? ;) Man kažkaip vėl baugu pasidarė,kad nebeįstosiu čia..Reikėjo man iš pat pradžių vertimą į 2 vietą rašyt,o ne į 3.. :D Blogai prioritetus susidėjau.. :x

O tai kur įstojai ?:) Man rodė, kad kvietimai buvo išsiųsti 28 žmonėm man regis :) Na, gal bus ir 32, bet nemokamos vietos tai 28 :)

O shit tada :( Ate mano vertimo studijoms :( .. Aš norėjau į mokamą įstoti :( Įstojau į vokiečių ir anglų filologiją VDU,bet dabar žadu antram etape dalyvaut ir vertimą pirmu nr.rašyt :)

Žinutė parašyta: 2012-07-28 12:22:56 | Nuoroda

Pfuu,turėjau omeny į nemokamą vietą norėjau įstoti vertimo :D

Žinutė parašyta: 2012-07-28 12:30:06 | Nuoroda

Man pačiai šiek tiek baisu,bet manau,kad vis tiek pasiūlys ką nors man per antrą dar etapą..Jei ne vertimą,tai mano parašytą 2 vietą.. ;) Stengiuosi išlikti optimiste ;)