Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-28
17:19:31
| Nuoroda
O, pas mane taip pat taikomoji Pirmas forumas, kuriame randu bendrakursių |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-28
17:49:07
| Nuoroda
Neringa. rašė:
slepiuosi rašė:
just do it rašė:
man kzkodel neatidaro Žiūrėk čia www.bustas.vu.lt/. Įėjęs spausk dešinės pusės apačioj "Elektroninė kambario rezervacija". aš užpildžiau ir man jau kokias 5h. neatsiunčia patvirtinimo kodo. Niekam daugiau taip nėra? Pažiūrėk prie šlamšto, mano draugei taip pat buvo. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-28
18:55:50
| Nuoroda
Nyan Nyan rašė:
mbijei rašė:
O, pas mane taip pat taikomoji Pirmas forumas, kuriame randu bendrakursių sveika, jau buvau pradėjus manyti, kad vienintelė mergina būsiu ten . Kur gyvent žadi? Nieko, bernų daug turėsim Užsiregistravau dėl bendrabučio, būtų labai gerai ten pakliūt, tik kad va jokių lengvatų neturiu, kaži kaip bus.. Kur tu mąstai gyvent?;) |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-29
22:37:43
| Nuoroda
Nyan Nyan rašė:
mbijei rašė:
Nyan Nyan rašė:
mbijei rašė:
O, pas mane taip pat taikomoji Pirmas forumas, kuriame randu bendrakursių sveika, jau buvau pradėjus manyti, kad vienintelė mergina būsiu ten . Kur gyvent žadi? Nieko, bernų daug turėsim Užsiregistravau dėl bendrabučio, būtų labai gerai ten pakliūt, tik kad va jokių lengvatų neturiu, kaži kaip bus.. Kur tu mąstai gyvent?;) Pamatysi, gausi, bent jau taip rašo čia, kad visiems, kurie ne iš Vilniaus, duoda, nes pilna tų laisvų vietų bendrabučiuose :}. Taigi mąstau gyventi ten taip pat ir tikiuosi pakliūti į kambariuką su žmonėmis, kurie jau spėjo užgyventi kokį šaldytuvą ir pan.... Aha, aš irgi apie šaldytuviuką buvau pagalvojus ;D Kaži kaip ten šiaip gyvenimo salygos Saulėtekio bandrabutyje, kaip dušai..:) |