Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2013-01-05
17:48:11
| Nuoroda
Sveiki, Kadangi artėja egzaminai ir apsisprendimo metas, kur stosim. Kadangi pati žadu stoti į mediciną, tai būtų įdomu sužinoti kas dar žadate stoti, galėtumem pabendrauti, susipažinti. |
||
Žinutė parašyta:
2013-01-05
17:55:55
| Nuoroda
Sveiki, aš irgi žadu stoti į mediciną, LSMU. Laikysiu biologiją,lietuvių,chemiją. |
||
Žinutė parašyta:
2013-04-05
15:31:58
| Nuoroda
Vikulsė rašė:
Nu pagaliau! Dabar beliko grėsmingieji egzaminai ir fsio Jaučiuosi nevisiškai pasiruošusi, bet dar liko šiek tiek laiko, dar spėsim kažkiek išmokt, o kaip aš sakau, jeigu per 12 metų neišmokai per metus vargu ar išmoksi. |
||
Žinutė parašyta:
2013-04-07
21:56:26
| Nuoroda
Vikulsė rašė:
Abituriantė rašė:
Vikulsė rašė:
Nu pagaliau! Dabar beliko grėsmingieji egzaminai ir fsio Jaučiuosi nevisiškai pasiruošusi, bet dar liko šiek tiek laiko, dar spėsim kažkiek išmokt, o kaip aš sakau, jeigu per 12 metų neišmokai per metus vargu ar išmoksi. Žinok visiškai sutinku su tavim, vis save guodžiu, kad viskas jau pas mane galvoje į lentynas sudėliota. Tik va chemija manęs neramina, naktim nemiegu vat man chemija irgi labiausiai neramina. nes praėjusiais metais nesimokiau (Nes nebuvau pasiėmus chemijos), tai pradėjau vasara mokytis venuoliktos klasės kursą, tai dabar turiu per du kursus mokytis. |
||
Žinutė parašyta:
2013-04-07
22:00:04
| Nuoroda
Galėtumem parašyt kur kas norime stoti, ta prasme ar į Kauną, ar Vilnių. Jei įstosim jau maždaug žinotumem kas kur, gal susipažinsim. Aš iškarto pasisakau pirmoje vietoje Kaunas. |
||
Žinutė parašyta:
2013-04-08
18:25:33
| Nuoroda
Vikulsė rašė:
Beje, ar rašėt bandomuosius jau? Kaip sekėsi? Rašiau jau gana senai, visus išlaikiau, nes pas mus nerodė kiek procentu. |
||
Žinutė parašyta:
2013-04-28
18:50:14
| Nuoroda
Na kaip sekasi dvyliktokams? Kaip mokslai? |
||
Žinutė parašyta:
2013-06-11
12:04:01
| Nuoroda
Aš jau užpildžiau lamabpo pirmu numeriu LSMU VF, o paskutiniu VU odontologija VNF. Kažkur 10 paraiškų dabar užpildžiau manau dar plėsis mano pasirinkimas, kolkas į kolegijas nerašiau, nes nusprendžiau, kad jei neįstosiu tada tik pildysiu. |
||
Žinutė parašyta:
2013-06-13
00:14:07
| Nuoroda
Aš atsiverčiau egzaminą ir žiūriu, kad klausimai tie kur ryte kartojausi, bet svarbiausia tas, kad pasimečiau ir kaikurios blogai parašiau per žioplumą, gal dasidėjo ir tai, kad nėjo visą naktį miegot. Bet kiek skaičiavau tai 55 taškus surinkau, aišku čia laba blogai, bet žiūrėsim kaip bus. Kiek sakė, kad lietuvių VBE kas penktas mokinys neišlaikė, žodžiu rezultatus pamatysim ne visi pasidžiaugt galėsim dauguma teks nusivilti. |
||
Žinutė parašyta:
2013-06-25
22:35:06
| Nuoroda
Crystalica rašė:
as per ziopluma vel siemet i medicina neistosiu Aš galvoju jeigu neįstosiu į mediciną, stosiu į Klaipėdos vastybine kolegija bendrąją slaugą. O kur žadi stoti į slaugą? |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-09
08:11:00
| Nuoroda
Paulius321 rašė:
Sveiki. Na ir kaip nuotaikos po pirmųjų rezultatų? ;) kas ir kur galu gale apsisprendėte stoti? Aš tai labiausiai noriu į mediciną, bet balai manau per žemi jai.. Bandysiu aišku stot, bet jeigu nepavyks teks kitais metais bandyt. O tu? |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-22
11:03:51
| Nuoroda
Pirmu numeriu pas mane LSMU medicina, bet vilčių įstot daug nededu.. |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-22
11:09:10
| Nuoroda
Shiban rašė:
Kuri bendrabutis geriausias is esamu VA bendrabuciu ? Na ramiausias, tvarkingiausias ir pns. Kiek esu buvusi, tai tikrai tvarkingas, ramus, gražus bendrabutis ir iš veterinarų esu daug girdėjus, kad jis vos ne geriausias: Ketvirtasis bendrabutis, Sąjungos aikštė 5a.Dušai sutvarkyti (Kas yra labai gerai), šalia yra maxima, kiek toliau iki prekybos centras, žinoma rajonas nėra labai saugus, bet jeigu nemėgstate vaikščioti naktimis, tai jums tiks. Labai gerai, kad iki VA (Veterinarijos Akademijos) labai arti, vos kelios minutės kelio, tikrai neprailgs. |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-22
11:19:13
| Nuoroda
Sveika, planuoju aš irgi čia stoti, jeigu nepasiseks kitur. |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-22
12:53:17
| Nuoroda
Sveiki, tema jau sena, tad naujos kurti nenoriu. Galbūt pasidalinkime kur noretumėte studijuoti psichologiją? Aš mąstau jeigu jau stosiu į psichologiją, tai LSMU. Gal dar atrsčiau bendraminčiu? Gerai būtų susipažinti.
|
||
Žinutė parašyta:
2013-07-22
14:30:49
| Nuoroda
pilkas rašė:
Į mediciną stojančių daugiau nei uodų lauke, bet tema tai mirus. Manau visi čia puls, kai sužinos ar įstojo, nes dabar per anksti dar kažką spręsti. Jaučiu prieš rugsėjo mėnesį visi suaktyvės. |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-22
14:32:56
| Nuoroda
NaviOwn rašė:
Na ką aš ir galutinai nusprendžiau stoti čia, KB nėra labai didelis, bet manau užteks 17,8. Tikiuos bus bent pacanų kokių Tikrai įstosi, bent į mokamą. Nes praėjusiais metais mažiausias į vnf buvo 13,44, tai šiemet nekils tiek daug. P.S. girdėjau, kad kiek padavė paraiškų tiek ir įstos. |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-27
11:25:09
| Nuoroda
Sveiki busimi kolegos, butu malonu susipazinti, jei ka mano skype laurute5991 |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-27
14:29:58
| Nuoroda
Gal kas įstojote į Klaipėdos Universitetą kineziterapiją? |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-27
14:32:15
| Nuoroda
Sveiki, sukūriau naują temą, busimiems Klaipėdos Universiteto kineziterapijos studentams. Rašykite visi kas įstojote susipažinsim, pabendrausim, padėsime vienas kitams per mokslo metus. |