Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2013-01-29
22:25:04
| Nuoroda
Sveiki visi! Kaip abiturientai gyvena? Ką mąsto? Manau, kad pats laikas padiskutuoti apie dalykus, kuriuos ruošiamės studijuoti. Gal kas nors galvoja apie kineziterapiją? Kuriame universitete? Kodėl? O gal kas nors jau studijuoja ir galėtų pasidalinti patirtimi, ar verta? |
||
Žinutė parašyta:
2013-02-01
23:38:44
| Nuoroda
cariba rašė:
Labas. Aš mąstau apie kineziterapija, planuoju pirmu numeriu rašyti Vilniaus Universitetą. O kurį universitetą r kolegiją planuoji rinktis tu? :) Kuo toliau, tuo labiau pradedu rūpintis pasiruošimu egaminams, ir daugiausiai nervų atima chemija. Aš labai norėčiau VU, bet greičiausiai pirmu numeriu LSMU bandyčiau, nes arčiau daug ir su drauge norime tame pačiame mieste gyventi. Noors... Kaip bus, taip (: Aišku, viską nulems egzaminai, kurių kuo toliau, tuo baisiau laukti.... Negi daugiau susidomėjusių nėra? |
||
Žinutė parašyta:
2013-02-14
23:10:17
| Nuoroda
cariba rašė:
Levelina rašė:
cariba rašė:
Labas. Aš mąstau apie kineziterapija, planuoju pirmu numeriu rašyti Vilniaus Universitetą. O kurį universitetą r kolegiją planuoji rinktis tu? :) Kuo toliau, tuo labiau pradedu rūpintis pasiruošimu egaminams, ir daugiausiai nervų atima chemija. Aš labai norėčiau VU, bet greičiausiai pirmu numeriu LSMU bandyčiau, nes arčiau daug ir su drauge norime tame pačiame mieste gyventi. Noors... Kaip bus, taip (: Aišku, viską nulems egzaminai, kurių kuo toliau, tuo baisiau laukti.... Negi daugiau susidomėjusių nėra?
Tikriausiai abu laikysiu, nes neapsisprendžiu, kurio labiau nemoku : D O jeigu rimtai, tai abu laikau ir žiūrėsiu, kuris aukštesnis balas bus, nes abu sekasi panašiai. Tiesiog noriu dirbti tokį darbą - su žmonėmis, kuriems galbūt galėsiu būti naudinga. Manau, kad ten mano vieta. (: O tu kodėl kinezi? Gal dar apie ką nors be šios specialybės galvoji? |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-05
03:03:57
| Nuoroda
Sveiki (na arba ne, nežinau). Gal kas nors studijuoja mediciną VU ir norėtų/galėtų pasikalbėti apie studijas ir tvarką? (: Nedaug jau beliko, o klausimėlių yra nemažai. Būčiau labai dėkinga. |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-14
18:07:11
| Nuoroda
Tikiuosi į mediciną vnf pakliūti su 19,02. |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-27
14:19:13
| Nuoroda
Laba diena. Gal kas nors įstojote čia? Su kokiais balais? Būtų smagu susipažinti (: |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-28
18:37:36
| Nuoroda
Levelina rašė:
Laba diena. Gal kas nors įstojote čia? Su kokiais balais? Būtų smagu susipažinti (: Nagi, kas nors?! (: |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-29
18:29:39
| Nuoroda
Visus įstojusius, kviečiame prisijungti į mūsų grupę Facebook - LSMU Sveikatos Psichologija'13 |