Vartotojo houhouhou pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2013-02-07 12:07:33 | Nuoroda

Sveiki. :) Na, o man nepasisekė labai su lietuvių kalbos mokytoja.. Dabar turbūt labiausiai pradedu nervintis dėl lietuvių egzamino. Perskaičiau visus kūrinius, kurių reikia, tačiau mes per pamokas net jų nenagrinėjam. Apie egzamino pakitimus net nekalbu. Nesupažindina mūsų su nuja programa, jos reikalavimais.. Kiek galiu, domiuosi pati, bet žinoma, jog reikia protingo žmogaus patarimo. Gal tarp mūsų yra puikių lituanistų, norinčių pasidalinti žiniomis? :D

Žinutė parašyta: 2013-02-16 00:19:29 | Nuoroda
Gretab rašė:
houhouhou rašė:

Sveiki. :) Na, o man nepasisekė labai su lietuvių kalbos mokytoja.. Dabar turbūt labiausiai pradedu nervintis dėl lietuvių egzamino. Perskaičiau visus kūrinius, kurių reikia, tačiau mes per pamokas net jų nenagrinėjam. Apie egzamino pakitimus net nekalbu. Nesupažindina mūsų su nuja programa, jos reikalavimais.. Kiek galiu, domiuosi pati, bet žinoma, jog reikia protingo žmogaus patarimo. Gal tarp mūsų yra puikių lituanistų, norinčių pasidalinti žiniomis? :D

Uzjauciu, del mokytojos. Pakeitimu labai daug, ipatinagai su vertinimu. Planuoja, kad 30 proc. laikusiu neislaikys. Labai svarbus kontekstai. Zodziu nesamoniu pridare tai ziauriu. :( Kaip sake mano korepetitorius bus labai sunkus egzaminas ir arba dauguma labai blogai islaikys arba visus rezultatus sukels aukstyn nepaisydami intrukciju, kad nebutu skandalo. Taip, kad prognozes, deja, bet liundos :D

Vajetau, mūsų mokytoja net neakcentuoja jokių kontekstų.. Žadu rašyti samprotavimo rašinį ir neturiu jokio žalio supratimo, kur ir ką kišti iš tų kontekstų. :|