Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2013-04-01
22:14:27
| Nuoroda
Labas stosiu i teise ir policijos veikla baigiu jau su analizais poliklinikoi ir greit eisiu siuntimo i CMEKa gaut |
||
Žinutė parašyta:
2013-04-02
17:51:52
| Nuoroda
Bet jai nepereisi CMEK tai i LPM negalesi. |
||
Žinutė parašyta:
2013-04-03
21:40:15
| Nuoroda
SergiusLT rašė:
Mark221 rašė:
Bet jai nepereisi CMEK tai i LPM negalesi. Tai taip taip, jeigu matei, rasiau pries tai: "arba ikiteisminis tyrimas (jeigu nepereičiau CMEK)"
Man irgi atsarginis jei ka ikiteisminis
|
||
Žinutė parašyta:
2013-04-05
16:23:24
| Nuoroda
SergiusLT rašė:
Na tai smagu matyti kad turi panasu plana. Greiciausiai reiskia kad irgi rimtai nusitekes butent teisesaugoj dirbt? :) Kaip ten jau su analizem, jau zinai kada i CMEK tau? Jo , esu nusiteikes dirbti teisesaugoi, paziuresime kaip kas ten bus del CMEK dar nk nezinau, eisiu tik siuntiomo dar gaut , nes tvarkiausi analizes poliklinikoi kad pats CMEKas greiciau pasakytu atsakima |
||
Žinutė parašyta:
2013-04-08
00:12:28
| Nuoroda
SergiusLT rašė:
RutaB rašė:
Tau jau nebeilgai laukti, man į cmeką gegužės 2 dieną. Sėkmes tau ten, o jei matysi, kad kažkas blogai turėk su savimi pinigėlių ir pabandyk tartis, na išties blogiau vistiek jau nepasidarysi, o mažu ir sukalbamas dėdė ar teta pasitaikys:) Taip pagalvojus tau irgi ne taip ir daug, maziau negu menuo. Dekuoju uz sekmes palinkejima! =) bandysiu ja pasitiket ir tuo paciu kovuoti aisku uz savo tiksla ten CMEK'e, bet jau ka ka, o pinigu niekam nezadu duot arba is ko nors imti, neatitinka mano moralinio kodo. Sekmes jums visiems CMEKE !!! bijau kad del nosies nepraleis, nes luzes ir biski kreivas |
||
Žinutė parašyta:
2013-05-22
19:25:06
| Nuoroda
Na va, ir as jau baigiau CMEK , pasiliko fizinis ir melstis per egzus D i LPM tik per pirma skilti, sveikata turi buti labai gera, i MRU uztenka antros. Jie turi visa sarasa tavo ligu nuo gimimo , ir mato ka reikia patikrinti , seip nekabinsis be priezasties. |
||
Žinutė parašyta:
2013-06-21
16:07:12
| Nuoroda
sraigius rašė:
Sveiki , na ar daug stojanciuju i MRU teise ir policijos veikla ,man liko ti fiz atsiskaityti ir laukti atsakimo ar prima ,ar ne Yra yra norinciu ;DD |