Vartotojo Justė ;) pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2013-07-10 15:43:33 | Nuoroda

Sveiki, aš rašysiu veterinarinę mediciną 1 numeriu :) Mano KB 18,2, bet šiemet gali būti didelė konkurencija, dėl to nežinau ar pateksiu į vf , bet tikiuosi patekti 

Žinutė parašyta: 2013-07-10 18:18:05 | Nuoroda

Žalia žolė :) o kokiu numeriu įstojai? Ir 1 etapu? :)

Žinutė parašyta: 2013-07-10 18:25:33 | Nuoroda
Žalia žolė rašė:
Justė ;) rašė:

Žalia žolė :) o kokiu numeriu įstojai? Ir 1 etapu? :)

Na pas mane vetkė buvo 1 vietoj,nes tikrai čia norėjau :p O pasirašynėjant sutartis,dabar bijau labai sumeluoti, nes nelabai pamenu :D Bet gaal 53 ar 83 ? Kažkas tokio, ar 58   įstojau į vf tokiu maždaug numeriu  :p Ir taip, 1 etapu :p

Kažkaip bijau kad su mano KB nebūtų per mažai...

Žinutė parašyta: 2013-07-10 19:06:52 | Nuoroda
Žalia žolė rašė:

Na netikiu ,kad bus per mažas ! Aišku,kad taip sakysiu,nenusiraminsi , bet tikrai, manau gali tikėtis į vf :p vien praeitais metais į vf įstojo paskutinis įstojo su 16.90.Tad manau turint 18 KB gali būti rami. 

Antram etapui neturėsiu kantrybės, tad manęs 16,9 neguodžia :DDDDDD o pati kelintam kurse? :) kaip studijos? igai prie knygų sėdi? patinka? :)

Žinutė parašyta: 2013-07-11 11:50:49 | Nuoroda
Simona Savickaitė rašė:

Sveiki, aš taip pat planuoju stoti į veterinarinę mediciną :)

Būtų malonu su visais susipažinti :D

O koks tavo KB? :)

Žinutė parašyta: 2013-07-11 11:52:11 | Nuoroda
Žalia žolė rašė:
Justė ;) rašė:
Žalia žolė rašė:

Na netikiu ,kad bus per mažas ! Aišku,kad taip sakysiu,nenusiraminsi , bet tikrai, manau gali tikėtis į vf :p vien praeitais metais į vf įstojo paskutinis įstojo su 16.90.Tad manau turint 18 KB gali būti rami. 

Antram etapui neturėsiu kantrybės, tad manęs 16,9 neguodžia :DDDDDD o pati kelintam kurse? :) kaip studijos? igai prie knygų sėdi? patinka? :)

Na jei antram etapui, tada nervai tikrai gali pasigadinti.:D Bet viskas dar bus matyt,kaip bus! Linkiu ,kad viskas gerai būtų :p O aš , tik šiemet pabaigiau 1 kursą:D uh..Studijos man labai patinka, jei mokaisi ir nori gerų pažymių , tada tenka ilgiau pasedėti. Aš iš tokių žmonių ,kuriems neužtenka tik perskaityti , tad tenka viską kalti per naktis. Per naktis aišku pati kalta būnu, nes pasilieku paskutinem dienom.:p Bet veliau,jei nori gerų pažymių, supranti,kad nereikia taip rizikuoti.:D Bet šiaip, jei tikrai neisivaizduoji saves kitur, tai patiks! Aš net jau ir dabar laukiu naujų moklsų metų, nors jie bus tikrai sunkūs, nes viskas bus ciklais, ir jau spalio gale ar kada , teks anatomijos egzamina laikyti .:D o dar nekalbant apie kitus dalykus..:D

Na tikiuosi kad viskas bus ok ;DD nes mokytis manau tikrai bus idomu

Žinutė parašyta: 2013-07-12 12:02:15 | Nuoroda
Keita rašė:

Aš taip pat planuoju jungtis prie jūsų stojančiųjų gretų :)))

Koks tavo KB? :)

Žinutė parašyta: 2013-07-13 14:23:38 | Nuoroda

tai is pradziu gal vf bandyk :)

Žinutė parašyta: 2013-07-27 08:19:58 | Nuoroda

Mano KB 18,2 ir as neistojau

Žinutė parašyta: 2013-07-27 19:20:26 | Nuoroda
JustulisR rašė:

Bandykit antru turu! jūsų vietas užėmė nepakviesti į mediciną, dalis jų tuoj atkris

Jeigu jie neįstojo į mediciną tai jie neturi kur dėtis ir pasirašys sutartis čia. Kaip jie galėtų atkristi?...