Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2013-07-23
12:29:39
| Nuoroda
Įdomu sužinoti ar yra medicinoje pusiau finansuojamų vietų ir kiek kainuoja? Nes vienur rašo vienaip, kitur kitaip jau visai susimaišiau |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-24
10:29:58
| Nuoroda
Gintin rašė:
Deimantė165 rašė:
Įdomu sužinoti ar yra medicinoje pusiau finansuojamų vietų ir kiek kainuoja? Nes vienur rašo vienaip, kitur kitaip jau visai susimaišiau nėra tokių vietų, o dėl trukmės, tai medicinos studijos yra vientisos, vadinasi po 6 metų gauni gydytojo magistro diplomą, bet kad galėtum nepriklausomai dirbti gydytoju turi baigti rezidentūrą, o tai dar plius 4-5 metai, priklauso nuo krypties, jei tu šiemet ketini stot, tai kažkaip keista, kad nežinai Šiemet tikrai nestosiu
|
||
Žinutė parašyta:
2013-07-25
12:00:13
| Nuoroda
Gintin rašė:
Deimantė165 rašė:
Gintin rašė:
Deimantė165 rašė:
Įdomu sužinoti ar yra medicinoje pusiau finansuojamų vietų ir kiek kainuoja? Nes vienur rašo vienaip, kitur kitaip jau visai susimaišiau nėra tokių vietų, o dėl trukmės, tai medicinos studijos yra vientisos, vadinasi po 6 metų gauni gydytojo magistro diplomą, bet kad galėtum nepriklausomai dirbti gydytoju turi baigti rezidentūrą, o tai dar plius 4-5 metai, priklauso nuo krypties, jei tu šiemet ketini stot, tai kažkaip keista, kad nežinai Šiemet tikrai nestosiu
tai tada viskas tvarkoj! tarkim jeigu as istoju i nemokama atsimokau tuos 6 metus ir einu rezidentura. Tai uz rezidentura reiks moketi ar ne? Ir jei taip tai kiek jei planuoju kardiologija? |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-26
12:52:04
| Nuoroda
shala rašė:
Deimantė165, rezidentūros metinė kaina galima sakyt yra 24 tūkst., bet, jei gerai mokysies universitete, įstosi į nemokamą, tačiau, matau, jog nori į kardiologiją, o čia labai sunku įstoti net į mokamą (jei nieko nepažįsti ir esi paprastas žmogus). Bet tu labai toli žvelgi...:D nors, aišku, gerai, kad domiesi:D O tai ką patartum, na į kokią specialybę būtų geriau stoti jei nepakliūčiau į kardiologiją, kad irgi būtų perspektyvi? Ir nesupratau, jei aš universitete mokyčiausi nemokamam, tai rezidentūra irgi būtų nemokama ar mokama? |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-26
13:00:43
| Nuoroda
Ne |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-26
13:07:19
| Nuoroda
pilkas rašė:
Deimantė165 rašė:
shala rašė:
Deimantė165, rezidentūros metinė kaina galima sakyt yra 24 tūkst., bet, jei gerai mokysies universitete, įstosi į nemokamą, tačiau, matau, jog nori į kardiologiją, o čia labai sunku įstoti net į mokamą (jei nieko nepažįsti ir esi paprastas žmogus). Bet tu labai toli žvelgi...:D nors, aišku, gerai, kad domiesi:D O tai ką patartum, na į kokią specialybę būtų geriau stoti jei nepakliūčiau į kardiologiją, kad irgi būtų perspektyvi? Ir nesupratau, jei aš universitete mokyčiausi nemokamam, tai rezidentūra irgi būtų nemokama ar mokama? Tu pirma mokyklą pasibaik ir į mediciną įstok, susipažink su korupcija ir tuo, ką ten reiškia giminystės ryšiai, o tada rinksis iš to, kas yra ir ką gali įkast. Sėkmės. Dėkui už tą sėkmę, bet aš žinau save ir žinau ką aš galiu |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-26
13:41:45
| Nuoroda
pilkas rašė:
Deimantė165 rašė:
pilkas rašė:
Deimantė165 rašė:
shala rašė:
Deimantė165, rezidentūros metinė kaina galima sakyt yra 24 tūkst., bet, jei gerai mokysies universitete, įstosi į nemokamą, tačiau, matau, jog nori į kardiologiją, o čia labai sunku įstoti net į mokamą (jei nieko nepažįsti ir esi paprastas žmogus). Bet tu labai toli žvelgi...:D nors, aišku, gerai, kad domiesi:D O tai ką patartum, na į kokią specialybę būtų geriau stoti jei nepakliūčiau į kardiologiją, kad irgi būtų perspektyvi? Ir nesupratau, jei aš universitete mokyčiausi nemokamam, tai rezidentūra irgi būtų nemokama ar mokama? Tu pirma mokyklą pasibaik ir į mediciną įstok, susipažink su korupcija ir tuo, ką ten reiškia giminystės ryšiai, o tada rinksis iš to, kas yra ir ką gali įkast. Sėkmės. Dėkui už tą sėkmę, bet aš žinau save ir žinau ką aš galiu Tai gal jau ir susigalvojai temas publikacijoms? Kam man dar galvot tas temas, lyg neturėčiau ka veikti |
||
Žinutė parašyta:
2013-08-31
07:45:42
| Nuoroda
Norėjau paklausti kas geriau medicina ar odontologija? Ir jei teisingai supratau, kad įstot reikalingi 5 egzaminai
|
||
Žinutė parašyta:
2014-01-30
19:41:55
| Nuoroda
Noriu paklausti, stojant į mediciną valstybės finansuojamą 2015 metais, būtina laikyti anglų egzaminą ar ne? |