Įstaigos
Kastu International
Įmonės kodas: 302103596
Juridinis statusas: Viešoji įstaiga
Savivaldybė/Miestas: Vilnius
Telefonas: (+370) 622 65562
El. paštas: [email protected]
WWW: www.kastu.lt

Papildoma informacija

Kastu International


Kastu International
– tai organizacija, kuri buvo įkurta tam, kad padėtų žmonėms realizuoti savo troškimus įgyti aukštąjį išsilavinimą užsienyje. Joje dirba draugiškas ir atsakingas kolektyvas, kuris supranta, su kokiomis kliūtimis ar nesklandumais gali susidurti žmogus, ketinantis studijuoti užsienyje. Būtent todėl Kastu International konsultantai, ne tik suteiks jums nešališką informaciją apie galimybes studijuoti norimą specialybę svetur, bet ir lydės Jus viso stojimo metu.

Kastu International tikslai yra informuoti jaunimą apie mūsų teikiamas galimybes, organizuoti stojimo procesą suprantamomis sąlygomis bei ieškoti atsakymų į visus klausimus, susijusius su studijomis ir gyvenimu užsienyje.

Kastu International yra pasirašiusi sutartis su Danijos, Škotijos ir Anglijos  universitetais bei koledžais ir būtent dėl to, žmonėms, stojantiems per mus, stojimo procesas yra daug paprastesnis. Jums nebereikia pildyti daugybės atskirų anketų, vietoj to, Jūs galite užpildyti vieną Kastu International anketą ir joje surašyti norimas mokslo įstaigas prioritetų tvarka. Taip pat mūsų kolektyvas palaiko nuolatinius ryšius su jau išvykusiais studijuoti, tad suteikiame ir pačią detaliausią apgyvendinimo bei darbo galimybių informaciją.

Žmonėms, kurie dar nėra visiškai apsisprendę ar nori studijuoti svetur, organizacija Kastu Internacional organizuoja keliones po siūlomas Danijos karalystės aukštojo mokslo įstaigas. Jų metu turėsite galimybę išvysti universitetus bei pabendrauti su jau ten studijuojančiais.

Daugiau informacijos apie studijas užsienyje bei stojimo procesą rasite: www.kastu.lt


 

Pasidalink Facebook'e
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju