Idomu kada bus rusu valstybinio rezultatai, .....ir istorija
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-14 09:53:37 | Nuoroda
idomu kada rusu bus,jei laikem birzelio 2 d., istorija tai ja si treciad. turi but
Žinutė parašyta: 2008-06-14 10:09:54 | Nuoroda
NEC'e yra tvarkaraštis kuriame surašyta iki kada kokių egzaminų rezultatai pasirodys.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-14 13:20:12 | Nuoroda
O kaip jums Rusu VBE sekesi?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-14 13:54:11 | Nuoroda
iki liepos 4 d.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-14 14:01:25 | Nuoroda
man nelabai rusu egzas patiko... Nezinau ar galeciau pasakyti, kad labai sunkus buvo, bet laiko man pritruko. Mane sokiravo skaitymo uzduotys. Pora kartu reikejo skaityti, kad susideliotum mazdaug viska i savo vietas... Manau rusu tai tikrai sunkoku egzu galima butu pavadinti, nes daug mokyniu labai nusivyle. As pati gerai kertu rusu, nes ir namie ir tarp draugu kalbu rusiskai, bet labai gero rezultato jau nebesitikiu... kaip tau?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-15 10:34:03 | Nuoroda
Man taip pat buvo nelengvas egzas rusu , nors irgi kalbu ir su draugais ir su mama rusiskai,mokiausi rusu nezinau nuo penktos klases turbut,bet......kiek klaseje daremeegzaminu visu metu, tai man sitas buvo sunkiausias is visu.....labai nemegstu reziume:) teciau kaip tik ji ikiso net i klausyma... poto sunku man sudeliot raides,tipo kaip pagal teksta....nu bet as isitikinus ,kad islaikiau,tai man ir ramu
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą