Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
20:16:00
| Nuoroda
Karalaitė rašė:
kaip aš sakau per galva neduos jei pabandysim Tai jau tikrai |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
20:22:25
| Nuoroda
Lenocka rašė:
Karalaitė rašė:
kaip aš sakau per galva neduos jei pabandysim Tai jau tikrai reiks man koki protinga kartu vežtis pildant dokumentus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
20:26:15
| Nuoroda
Karalaitė rašė:
Lenocka rašė:
Karalaitė rašė:
kaip aš sakau per galva neduos jei pabandysim Tai jau tikrai reiks man koki protinga kartu vežtis pildant dokumentus Taigi ten dirba daug protingu zmoniu, kurie turi paaiskint |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
20:36:48
| Nuoroda
Lenocka rašė:
Karalaitė rašė:
Lenocka rašė:
Karalaitė rašė:
kaip aš sakau per galva neduos jei pabandysim Tai jau tikrai reiks man koki protinga kartu vežtis pildant dokumentus Taigi ten dirba daug protingu zmoniu, kurie turi paaiskint tikiuosi malonūs jie ten nes kai prieini ir pikta moteriške sėdi tai net klausti baisu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
20:50:05
| Nuoroda
Karalaitė rašė:
Lenocka rašė:
Karalaitė rašė:
Lenocka rašė:
Karalaitė rašė:
kaip aš sakau per galva neduos jei pabandysim Tai jau tikrai reiks man koki protinga kartu vežtis pildant dokumentus Taigi ten dirba daug protingu zmoniu, kurie turi paaiskint tikiuosi malonūs jie ten nes kai prieini ir pikta moteriške sėdi tai net klausti baisu Na jo.. =D Buna ir tokiu atveju, ir gana daznokai =)) Tai sekmes tau dideles, kad nesutikt tokios =DDD |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:18:32
| Nuoroda
Turiu klausima del pinigu pervedimo. Lamabpo parasyta gavejas KTU (Bendrojo priemimo komisija), tai jai as dokumentus nesiu VU, tai man rasyt VU ar tas KTU, tai ne Kauno technologijosuniversitetas? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:25:53
| Nuoroda
Tas KTU siais metais nusprende terliotis su internetiniais prasymais, del to ir piniguciai ten keliauja, kaip suprantu. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
20:28:15
| Nuoroda
Tai taip iseina, nesvarbu kur nesiu rasyt KTU? Jai taip tada viskas aisku:) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
22:07:46
| Nuoroda
PsicLt rašė:
Tas KTU siais metais nusprende terliotis su internetiniais prasymais, del to ir piniguciai ten keliauja, kaip suprantu. Nuo tu neatmenamu laiku, kuomet yra vykdomas bendrasis priemimas, su visais be isimties prasymais ir terliojasi KTU... |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
22:23:31
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
PsicLt rašė:
Tas KTU siais metais nusprende terliotis su internetiniais prasymais, del to ir piniguciai ten keliauja, kaip suprantu. Nuo tu neatmenamu laiku, kuomet yra vykdomas bendrasis priemimas, su visais be isimties prasymais ir terliojasi KTU... Teisybe Taigi duota internete tikslus duomenys kur pervest - kam jus rupinates ? ;) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
09:11:27
| Nuoroda
Sveiki. Jei prasymas uzpildytas internetu, tai registruojant dokumentus reikalingas ir imokos kvitas.. Is kur man ta kvita gaut, jei pildziau internetu ir pervedziau pinigus elektronine bankininkyste? Eit i banka?! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
09:14:58
| Nuoroda
Mytukas rašė:
Sveiki. Jei prasymas uzpildytas internetu, tai registruojant dokumentus reikalingas ir imokos kvitas.. Is kur man ta kvita gaut, jei pildziau internetu ir pervedziau pinigus elektronine bankininkyste? Eit i banka?! israsa atsispausdink ir to uzteks. man uzteko, kai pildziau prasyma aukstojoj mokykloj. |
|
|