Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:21:09
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
o nieko tokio, jeigu kur reikejo parasteje pazymeti kur yra 400 zodziu as pazymejau kur yra 450? susisuko galva tada visai Nieko, tik gramatines klaidas vertins iki 450 žodžių, o ne 400 |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:21:59
| Nuoroda
živilė rašė:
Viespatie, ignoruokit gi ta Ingridele, smaginasi gi ji skaitydama, kaip mes reaguojam i jos "mimiokulturas ir egzistencines erdves" joo:) na tiesiog ji galvoja kad mum pateike nuostabius atsakymus. bet jie perdaug nepaprasti,nepatiks vertintojom.nes musu pasakoto mokytoja kad visad labai uzknisa ilgi ir mandri atsakymai.nes jin yra tikrontoja ir kai visa para neatplesi akiu nuo tu adrbu tai tokie "sedevrai" tik nuotaika gadina |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:22:25
| Nuoroda
Ingridele rašė:
pasakysiu viena savo atsakyma, kuris vertinamas maksimaliu tasku, kad isitikintumet Sioje ese atspindi zmogaus egzestencializmo paskirtys - subkulta, mimiokultura, popkultura. Zmogus praranda moralinius principus, pasiteklia fataliska mastyma, priklauso nuo egzistenciniu erdviu. ir gaunu tris taskus , o jus pirmokiskai paraset Šiaip tai 3 taškai buvo iš vienintelio klausimo, kuriame buvo prašoma įvardinti tris bruožus, kodėl tūkstantmečio šventė buvo tikra ;D FAIL :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:23:29
| Nuoroda
ta tai nusiirkus ats, nes kuris is musu galetu taip tiksliai viska prisimint? as tai beveik nieko neprisimenu... nes gana isvargino tas egzas... |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:23:29
| Nuoroda
tralain rašė:
živilė rašė:
Viespatie, ignoruokit gi ta Ingridele, smaginasi gi ji skaitydama, kaip mes reaguojam i jos "mimiokulturas ir egzistencines erdves" joo:) na tiesiog ji galvoja kad mum pateike nuostabius atsakymus. bet jie perdaug nepaprasti,nepatiks vertintojom.nes musu pasakoto mokytoja kad visad labai uzknisa ilgi ir mandri atsakymai.nes jin yra tikrontoja ir kai visa para neatplesi akiu nuo tu adrbu tai tokie "sedevrai" tik nuotaika gadina Tai kad ten totalus bullshit parasyta pas ja. Mane nervina tik tas, kad as per Ingrideles spama negaliu susirast to, kas man reikalinga |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:23:56
| Nuoroda
mano mokytoja yra labai patirusi, jai 83 metai, tad ji man viska reportuodavo kas bus egzamine todel atspejo kad bus savickis ir visus metus nuo gruodzio kalem jo intepretacijas o rasyti suvokimo atsakymus butent ismoke taip ir sako, kad vertintojams tai patinka ir is kart duoda 3 taskus, kartais net iki galo neskaite Kainavo pamokos nemazai, 150 lt dvi valandos, bet uztat gausiu auksta bala |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:24:12
| Nuoroda
Stewie rašė:
Ingridele rašė:
pasakysiu viena savo atsakyma, kuris vertinamas maksimaliu tasku, kad isitikintumet Sioje ese atspindi zmogaus egzestencializmo paskirtys - subkulta, mimiokultura, popkultura. Zmogus praranda moralinius principus, pasiteklia fataliska mastyma, priklauso nuo egzistenciniu erdviu. ir gaunu tris taskus , o jus pirmokiskai paraset Šiaip tai 3 taškai buvo iš vienintelio klausimo, kuriame buvo prašoma įvardinti tris bruožus, kodėl tūkstantmečio šventė buvo tikra ;D FAIL :D joo rimtai;DDD |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:24:17
| Nuoroda
Stewie rašė:
Ingridele rašė:
pasakysiu viena savo atsakyma, kuris vertinamas maksimaliu tasku, kad isitikintumet Sioje ese atspindi zmogaus egzestencializmo paskirtys - subkulta, mimiokultura, popkultura. Zmogus praranda moralinius principus, pasiteklia fataliska mastyma, priklauso nuo egzistenciniu erdviu. ir gaunu tris taskus , o jus pirmokiskai paraset Šiaip tai 3 taškai buvo iš vienintelio klausimo, kuriame buvo prašoma įvardinti tris bruožus, kodėl tūkstantmečio šventė buvo tikra ;D FAIL :D Kaip atsaket i sita? |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:25:18
| Nuoroda
mano mokytoja yra labai patirusi, jai 83 metai, tad ji man viska reportuodavo kas bus egzamine todel atspejo kad bus savickis ir visus metus nuo gruodzio kalem jo intepretacijas o rasyti suvokimo atsakymus butent ismoke taip ir sako, kad vertintojams tai patinka ir is kart duoda 3 taskus, kartais net iki galo neskaite Kainavo pamokos nemazai, 150 lt dvi valandos, bet uztat gausiu auksta bala |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:26:23
| Nuoroda
Ingridele rašė:
mano mokytoja yra labai patirusi, jai 83 metai, tad ji man viska reportuodavo kas bus egzamine todel atspejo kad bus savickis ir visus metus nuo gruodzio kalem jo intepretacijas o rasyti suvokimo atsakymus butent ismoke taip ir sako, kad vertintojams tai patinka ir is kart duoda 3 taskus, kartais net iki galo neskaite Kainavo pamokos nemazai, 150 lt dvi valandos, bet uztat gausiu auksta bala kad ir koky tu ten bala begausi..kad ir 100,galvoji mum rupi? mes kad ir maziau gausim bent jau moraliai esam tvarkingi. o su tavo charakteriu ir poziuriu nemanau kad toli nueisi:)))))) |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:27:16
| Nuoroda
,,patirusi " atkreipkit dėmesį į rašybą |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:27:48
| Nuoroda
živilė rašė:
Kaip atsaket i sita?
na aš parašiau, kad buvo ilgai ruoštasi ir išlaukta šitos šventės, parodos ir kultūriniai renginiai gausiai lankomi ir leidžiamos naujos knygos, parodančios mūsų paveldą ir brandą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:28:27
| Nuoroda
Stewie rašė:
živilė rašė:
Kaip atsaket i sita?
na aš parašiau, kad buvo ilgai ruoštasi ir išlaukta šitos šventės, parodos ir kultūriniai renginiai gausiai lankomi ir leidžiamos naujos knygos, parodančios mūsų paveldą ir brandą Lygiai ta pati parasiau |
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:29:12
| Nuoroda
o kaip atsaket i ta kur reikejo parasytiu su lietuviu kulturos istorinius laikotarpius ar ka ten? ir dar apie tuos tris su tukstantmeciu kur buvo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:29:34
| Nuoroda
Ingridele rašė:
mano mokytoja yra labai patirusi, jai 83 metai, tad ji man viska reportuodavo kas bus egzamine todel atspejo kad bus savickis ir visus metus nuo gruodzio kalem jo intepretacijas o rasyti suvokimo atsakymus butent ismoke taip ir sako, kad vertintojams tai patinka ir is kart duoda 3 taskus, kartais net iki galo neskaite Kainavo pamokos nemazai, 150 lt dvi valandos, bet uztat gausiu auksta bala :DDDDDDDDDDDDd isivaizduoju mokytojai 83 metai :D:D:D Negaliu kaip juokinga. Siaubas, visus metus kalti vieną autorių, man tada mokslas būtų kaip slibinas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:31:28
| Nuoroda
živilė rašė:
melynakoala rašė:
tralain rašė:
Caramel90 rašė:
aš manau kad ta ingrida praktiškai net nelaikė egzamino, o dbr tik erzina dėl rezultatų nerimaujančius abiturientus nekreipkit į ją dėmesio , nes jei jau daugelio iš mūsų atsakymai sutampa tai didesnė tikimybė kad tos vunderkindės atsakymai yra neteisingi aš prie to žemdirbio parašiau: barsto barsto bet ar dygsta - sėja (nežinau ar tokia ta citata) ir parašiau kad yra sukuriama labai daug vienkartinių švenčių kurios nepelno pripažinimo visuomenėje ir išnyksta sita ir as parasiau;) O kaip manot tiko tas sakinys su augančiu kažkokiu žiedu? Ir dar ką parašėt ten kur buvo kažkokia buitinė problema ar aplinkybė? Ir krizė teigiamai vertinama? Su buties problema paziurek auksciau, parasyta, o krize as parasiau, jog vertina teigiamai, kadangi ji padeda atsijoti vertingas idejas nuo tu, kurios gristos tik pelno siekimu Kad gal ne, nes dėl priežasties, kad NET IR ASILUI BŪTŲ AIŠKU, ko klausia, buvo parašyta: kaip vertina - teigiamai ar neigiamai? Na ir atsirado aišku vienas kitas gyvūnėlis, kuris nesuvokė klausimo. Pencininkė mokytoja, matyt, neišmokė klausimų perskaityt |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:32:02
| Nuoroda
Stewie rašė:
živilė rašė:
Kaip atsaket i sita?
na aš parašiau, kad buvo ilgai ruoštasi ir išlaukta šitos šventės, parodos ir kultūriniai renginiai gausiai lankomi ir leidžiamos naujos knygos, parodančios mūsų paveldą ir brandą as atsakiau irgi panasiai. 1. apie parodas, kad zmones lankosi 2. leidziamos knygos ir 3. apie ta kazkokia galerija |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:32:30
| Nuoroda
Ingridele rašė:
mano mokytoja yra labai patirusi, jai 83 metai, tad ji man viska reportuodavo kas bus egzamine todel atspejo kad bus savickis ir visus metus nuo gruodzio kalem jo intepretacijas o rasyti suvokimo atsakymus butent ismoke taip ir sako, kad vertintojams tai patinka ir is kart duoda 3 taskus, kartais net iki galo neskaite Kainavo pamokos nemazai, 150 lt dvi valandos, bet uztat gausiu auksta bala Žinau vieną traumatologą, kuriam per 70. Jis irgi labai patyręs. Sugipsuoja dešinę ranką vietoj kairės. |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:33:08
| Nuoroda
Ko čia man cituoja ne tą, ka reikia? Mano prieš tai buvęs postas, atsakas į šitą: Krize vertina subjektyvai, nes zmogus egzistenciniuose konfliktuose pasitelkia amoralumo principus, butine problema daro itaka asmenybes dvasiniu ribu tobulejimui ar demorelizacijai. Cia vel pelnau max tasku |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:33:51
| Nuoroda
jusste rašė:
živilė rašė:
melynakoala rašė:
tralain rašė:
Caramel90 rašė:
aš manau kad ta ingrida praktiškai net nelaikė egzamino, o dbr tik erzina dėl rezultatų nerimaujančius abiturientus nekreipkit į ją dėmesio , nes jei jau daugelio iš mūsų atsakymai sutampa tai didesnė tikimybė kad tos vunderkindės atsakymai yra neteisingi aš prie to žemdirbio parašiau: barsto barsto bet ar dygsta - sėja (nežinau ar tokia ta citata) ir parašiau kad yra sukuriama labai daug vienkartinių švenčių kurios nepelno pripažinimo visuomenėje ir išnyksta sita ir as parasiau;) O kaip manot tiko tas sakinys su augančiu kažkokiu žiedu? Ir dar ką parašėt ten kur buvo kažkokia buitinė problema ar aplinkybė? Ir krizė teigiamai vertinama? Su buties problema paziurek auksciau, parasyta, o krize as parasiau, jog vertina teigiamai, kadangi ji padeda atsijoti vertingas idejas nuo tu, kurios gristos tik pelno siekimu Kad gal ne, nes dėl priežasties, kad NET IR ASILUI BŪTŲ AIŠKU, ko klausia, buvo parašyta: kaip vertina - teigiamai ar neigiamai? Na ir atsirado aišku vienas kitas gyvūnėlis, kuris nesuvokė klausimo. Pencininkė mokytoja, matyt, neišmokė klausimų perskaityt Cia man apie gyvuneli skirta? |